F1CHL - Retro
  • Zsófy
    Ha ott lettem volna, alap, h bekopogok a mozdony ajtaján. De basszus, ha nem a Te hibád! Komolyan, szedik a pénzt, a diákoknak lassan jobban megéri kocsizni, ha 3an vannak, lopnak, és verjük a seggünket x flirtel meg y nemtommiamásikvonatneve-val?:D Remélem nem szednek elő! Hallod, ha nálad a nagyjavítás 11 perc, akkor téged hívlak, ha elromlik vmi:D!
    Amúgy "jobb" dolgom volt: ültem egy fullos magánklinikán, egy dokira várva, hogy angol nyelvű publikációt fordítson nekem, és én írjam... 5 óra alatt 5-6 (?!) oldal?!:S Tudniillik, jöttek hozzá, mert még voltak páciensei, telefonhívások tömkelegét hallgattam végig, a végén oda jutva,h fél 8kor már reszketve, kihült kézzel vártam anyám megmentő hívását, h megy haza, és értem jön, de nem... Kissé a kiborulás szélén voltam, majdnem bőgtem:S. Na de aztán haza, go aludni, most meg felzaklattak... szenya telefon:(. Oh, és mindezek tetejébe úgy látszik, kidobtam 10.000et matektanárra, viszagondolva überösszeszedetlen és nemgyengén k*vaszar órákat tartott, nemtom hogy lesz így vizsga:S
    Konzekvencia: ez egy szar nap volt:D