F1CHL - Retro
  • Jeff Gordon
    Pompás :)
    Bocs,hogy csak most írok, rázós hetem volt, kedd-szerda-péntek vizsgák, reméljük meglesz mind, de kettő már tuti így is.
    Ahogy olvastam, neked sem volt hétköznapi heted.

Hát nézd, nekem mindegy, de nem tudom mikor futunk össze legközelebb személyesen, ha igaz, ebben a hónapban nem sok esély van rá, ha csak ki nem jössz érte, de ennek nem sok értelme lenne. Ha már van ilyen fránya bankrendszerünk, élén a rabló otp-vel, akkor használjuk ki. Megnéztem, amikor múltkor átutaltam a notebook árát,akkor számított fel 118Ft utalási díjat, gondolom ez most lényegesen kevesebb lehet, vagy ha ennyi az se vészes.
    Akkor mennyire is jött ki végül fejenként?

Olvastam, erről a király otp nevű szemét bankról, hogy szidtad free, és teljesen igazad van. Képzeljétek el,május hónap elején levontak 450 forintot éves kártyahasználati díj címén, ez még oké, most nézem kiderült, május 20-án még egyszer levonták ugyanezt, ugyanezen a címen, úgyhogy lesz majd egy utam az otp-be, hogy hogy is van ez?! Persze, nem a legnagyobb összeg, csak én abból a szempontból nézem, hogy 450 Ft is 450, volt, hogy majdnem egy óráig dolgoztam ennyi pénzért... és mennyi zsömlét lehetne belőle venni :D:D (csak viccelek, de biztos sokat)