44995
F1CHL - Retro
-
#43635 Áááhháháhháhááá!!! (((((: -
#43634 :))))))) -
#43633 Köszi, ettől most kicsit jobb kedvem lett:)) -
#43632 lol:)) -
#43631 #43620 -
#43630 nem, mamámnál lesz :) -
#43629 Grat! Mennyi van hátra?:) -
#43628 ÁÁÁÁ de édes:)
Tied?
Labdázik... Hát szegény kisebb, mint a labda:DD -
#43627 Pech
és
Pánik -
#43626 Szegény kollegám...
Bp-Martonvásár személyvonatot vitte FLIRT-tel, de kidőlt előtte egy fa, felsővezeték leszakadt. Elment minden áramforrás. Na már a FLIRTen klíma üzemel, minimális ablaknyitási lehetőséggel. Álldogált a nyíltvonalon, semmi energia nélkül és gondolom az utasok enyhén qrván mérgesek voltak, h nem nagyon van oxigén csináljon vmit. És hát elvileg vésznyitóval kinyitották az ajtót, csaj leesett róla, eltört a lába. De hát annyira nem biztos h vésznyitózták, mert majdnem egyszerre, adott ajtónyitási engedélyt a járművön. Úgyhogy most úgy megfogják szorongatni a tökét, h ember legyen a talpán ha bírni fogja. Kártérítést is lehet, nem kevés.
Másik eset meg vasárnap este történt. 853sz. gyorsvonat megérkezett Nagykanizsáról a Délibe. Fiatal csajszi leszálláshoz készülődött. Megállt a vonat, csaj kinyitja az ajtót, tűsarkúja megakadt a rácsozott lépcsőn, hátulról egy öregnő meg vétlen meglökte. A hölgyemény térddel bele a betonba. Hát őszintének nem mondható volt a mosolya. Falfehér állapot. Mentő vitte be a kórházba. Térdkalács az gondolom reccsent.
Szóval történnek az események... -
#43625 pfffff :S Akkor mindent bele! -
#43624 áh, vagy úgy. este megírom majd milyen lett, ha meglenne (remélem) akkor még jutna nemzetközi jogra is idő, mert akkor van hátra még 2 hét, 2 vizsgára, de az egyiket már kétszer megtanultam, csak nem ugrottam be az írásbeli vizsgára, az írásbeli vizsgán :) -
#43623 csak kérdeztem, mert ha már voltál akkor érdekelt volna h sikerült :). -
#43622 Vizsgázok, 17-től. Miért?:) -
#43621 Peti, nem ma vizsgázol/vizsgáztál? -
#43620 mamámnál lesz Egerbocson, mint új kutya :). -
#43619 Hűűű, Peet, nagyon jóó vagy! Gratulálok! Van még hátra valami? -
#43618 Jaaaj, de aranyos! Tiétek? -
#43617 :))) -
#43616 Aranyos:) -
#43615 nagyon aranyos jószág:) -
#43614 blöki
blökik
blöki labdázik :) -
#43613 gratula! -
#43612 Na bazd, tegnap Miskolcon járt Tarja Turunen. Koncert adott, mi meg nem voltunk ott...a f@szba -
#43611 gratula!!! -
#43610 Megvan a szociális jog is:)) Így a múlthét 3/3 :)
Ideges voltam miatta, mert tele volt mínusz pontos feladatokkal, de most már jobb:) -
#43609 lol.látens közszeméremsértés :) -
#43608 napi humor:
csordultig tele élettel.. szó szerint:)) -
#43607 köszi -
#43606 Hallottam, hogy 5 lett, gratula -
#43605 grt srácok -
#43604 Gratula a büntetőhöz, én közigből voltam, szerencsére sikerült :) -
#43603 egyszerű, frissítő :) -
#43602 köszi, megkaptam. hétfőn utalom:)
ez a kezelési költség.... no comment -
#43601 25.055Ft volt a jegy illetve 2199Ft volt a kezelési költség.
Ez 27254Ft...fejenként 9084Ft....9000et utaljatok, adjatok azt jólvan.
Petey, privátban elküldöm a számlaszámom. -
#43600 Pompás :)
Bocs,hogy csak most írok, rázós hetem volt, kedd-szerda-péntek vizsgák, reméljük meglesz mind, de kettő már tuti így is.
Ahogy olvastam, neked sem volt hétköznapi heted.
Hát nézd, nekem mindegy, de nem tudom mikor futunk össze legközelebb személyesen, ha igaz, ebben a hónapban nem sok esély van rá, ha csak ki nem jössz érte, de ennek nem sok értelme lenne. Ha már van ilyen fránya bankrendszerünk, élén a rabló otp-vel, akkor használjuk ki. Megnéztem, amikor múltkor átutaltam a notebook árát,akkor számított fel 118Ft utalási díjat, gondolom ez most lényegesen kevesebb lehet, vagy ha ennyi az se vészes.
Akkor mennyire is jött ki végül fejenként?
Olvastam, erről a király otp nevű szemét bankról, hogy szidtad free, és teljesen igazad van. Képzeljétek el,május hónap elején levontak 450 forintot éves kártyahasználati díj címén, ez még oké, most nézem kiderült, május 20-án még egyszer levonták ugyanezt, ugyanezen a címen, úgyhogy lesz majd egy utam az otp-be, hogy hogy is van ez?! Persze, nem a legnagyobb összeg, csak én abból a szempontból nézem, hogy 450 Ft is 450, volt, hogy majdnem egy óráig dolgoztam ennyi pénzért... és mennyi zsömlét lehetne belőle venni :D:D (csak viccelek, de biztos sokat) -
#43599 kiráály:) köszönjük! -
#43598 új banner:)
Jó lett, legalábbis szerintem jól mutat ott:) -
#43597 h az a qrva élet. Épp látnám a Forma1et, ha 14től kezdődne, de nem, mert1 18:00kor van a rajt. És hát pont éjszakás vok, 17:30kor kezdek. Bassza meg Börnie -
#43596 vétel, okés.