F1CHL - Retro
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
The only speedometer is in your head.
\"A nevetés olyan seprű, amivel lesöpörjük a szív pókhálóit.\" (Mort Walker)
(a folytatást is érdemes megnézni)
Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.
Annyi a világ, amennyit beletöltesz! (Dreher)
Ráadásul erõsen figyeltem, h mit evett, hogy igy szépen "felpuffadt", erre nekijön a monitoromnak😊
T.T.
Majdnem leborítottam a notit...
ups and downs
ups and downs
Szegény Roma, ezt is elbukták, a bajnokság se hiszem h meglesz nekik, de végülis maguknak köszönhetik, mert már a saját kezükben volt a sorsuk.A kupát az esélyesebb csapat nyerte, örülök neki 😊
ups and downs
T.T.
Bár 1992 óta többször ott voltak a bajnoki cím közelében, azért ez nagy kihagyás volt. Mondjuk az is igaz,a Lyon nyert zsinorban mennyit is? 5-öt?
Idén jól alakulnak a dolgok számomra, mint szurkolónak, már csak az MU-nak és a Realnak kell(ene) elbuknia a bajnokságot, és teljesen jó év lenne.
Jah,tegnap az Inter nyerte az olasz kupát. Mit szólsz hozzá?
ups and downs
T.T.
T.T.
gõzöm sincs mirõl van szó, de azt mondta h te érteni fogod 😊
ups and downs
Némi iróniát érzek a postodban. 😊) Na igen, a beszerzési/importálási költségek, plusz még némi haszonra is szert kéne tenni. Ez már csak így megy. Remélem azért nem okozott nagy meglepetést a dolog 😉
Pár hónappal ezelõtt kinéztem egy Dell-t, akkor még csak az USA-ban lehetett kapni, felmentem szépen, dell.com-ra, megnéztem mennyi, átszámoltam, és mai dollár árfolyamon (kér hónapja gyengébb volt sokkal a dollár) kerül kb 150ezer Ft-ba. Meg is örültem neki meg minden, vártam a magyarországi forgalmazás kezdetét, közben nézegettem áruházakban laptopokat, és akkor vettem észre ezt a Toshibát, de örülök, hogy ezt választottam, mert szép,okos,gyors, és nekem is elég amire használom 😊)
A pláne az egészben, pár hete elkezdték forgalmazni itt nálunk is azt a Dell-t, amit én az USA-ban kinéztem 150 ezer Ft-ért. Na most, itt Budapesten (ugyanaz a gép) kerül 265 ezer Ft-ba. A legolcsóbb helyen, de lehet kapni 310 ezerért is. Komolyan,megéri kimenni,és megvenni ott. Jó nem, de hihetetlen milyen árak vannak itt, ezzel csak ezt akartam prezentálni. Persze, az is magától értetõdõ, hogy egy magyar kétszer annyit keres, mint egy amerikai, szerintem is 😊
Típus: Toshiba Satellite L500-1xr
Processzor típus Intel® Core™ i3-330M Processzor
Rendszermemória
normál : 3,072 (2,048 + 1,024) MB
bõvíthetõség felsõ határa : 8,192 MB
technológia : DDR3 RAM (1066 MHz)
Merevlemez kapacitás : 320 GB
Na jó nem, szóval a piros végül is a nemzeti színünk (az egyik), meg hát tetszik is, jó színe van, ezért vettem fel, szép élénk 😊
Én meg pár napja azon gondolkozom, hogy induljak-e a maradék teljes szezonban, vagy sem. Végül is Renault team még ott van, jó is lenne az nekem... Bár lehet csak a kezdeti (1 futamos) lelkesedés beszél belõlem. Tényleg nem tudom, meglátjuk hétvégén mennyire vagyok lassú.
Na ma Helga újabb remek programján vettem részt, mentünk volna koncertre, csak hát szakad az esõ😞
T.T.
ups and downs
nem, ma nem is jártam arra, még metroval sem mentem. miért?
amúgy nem jártál ma negyed egy körül a Dózsa György úti metrómegállóban?
ups and downs
😄
Biztos valami dzsiádzsó az érettségi miatt.
T.T.