F1CHL - Retro
  • Freedom88
    miért pozitiv meglepetés? Sztem ez alap lenne mindenkinél, mikor tényleg ekkora sz@rban van a vidék.

Gondoltam és mondtad is h elvitték, őket se irigyeltem, nagy respect nekik is. Reméljük már levonulóban van, bár most Szolnok lesz sz@rban, ahogy hallottam, mert északról elindult az árhullám és hát Szolnoknál egyesül két folyó is igaz.

El van b@szva az egész, úgy ahogy van. Sajnos itt is a politika jön képbe, hogy hagyták ennyire elhanyagolva a gátakat, mert nem adtak pénzt rá. Pedig normális karbantartással, nem azt mondom, hogy nem árasztott volna el városokat, utcákat, de nem ennyire. Ilyenkor meg már nagyon késő lépni bármit is. Amikor vki akár 30-40éves kemény munkával felépített egy lakást magának és most az napok alatt totál tönkre megy. Nem is csodálom, hogy nem hagyta el a házát, én se hagynám el, dőljön Rám, már többet nem vesztek.
    Felsőzsolcát totál újjá kell építeni, kíváncsi leszek mikorra lesz belőle vmi. Persze először le kell vonulni az árnak, aztán jön még gond. Egy kisebb nagyobb szűnyog hadsereg fog ott lenni, a termőföldet totál tönkre mentek, évek lesznek mire helyrejönnek és akkor már készülni is kéne a 2011-es árvízre, mert biztos lesz megint.
    Elkeserítő a helyzet sajnos, elkeserítő.