44995
F1CHL - Retro
-
#43595 ha Szolnok ázik, megyünk mi is. Csapat megvan, indulásra készek vagyunk. -
#43594 Hát bocsmá, h picit meglepődtem...
Nem is emlékszem, h mondtam... kicsit kóma voltam:)
Hát ha kell, Szolnokra megyek simán:D, és totál igazad van, rohadtul nem fordítottak a karbantartásra pénzeket... talán majd az új kormány, a családos adóztatásából...
Mo-nak meg át kéne állnia rizstermesztésre, mert kb úgy el vannak ázva a földek... -
#43593 miért pozitiv meglepetés? Sztem ez alap lenne mindenkinél, mikor tényleg ekkora sz@rban van a vidék.
Gondoltam és mondtad is h elvitték, őket se irigyeltem, nagy respect nekik is. Reméljük már levonulóban van, bár most Szolnok lesz sz@rban, ahogy hallottam, mert északról elindult az árhullám és hát Szolnoknál egyesül két folyó is igaz.
El van b@szva az egész, úgy ahogy van. Sajnos itt is a politika jön képbe, hogy hagyták ennyire elhanyagolva a gátakat, mert nem adtak pénzt rá. Pedig normális karbantartással, nem azt mondom, hogy nem árasztott volna el városokat, utcákat, de nem ennyire. Ilyenkor meg már nagyon késő lépni bármit is. Amikor vki akár 30-40éves kemény munkával felépített egy lakást magának és most az napok alatt totál tönkre megy. Nem is csodálom, hogy nem hagyta el a házát, én se hagynám el, dőljön Rám, már többet nem vesztek.
Felsőzsolcát totál újjá kell építeni, kíváncsi leszek mikorra lesz belőle vmi. Persze először le kell vonulni az árnak, aztán jön még gond. Egy kisebb nagyobb szűnyog hadsereg fog ott lenni, a termőföldet totál tönkre mentek, évek lesznek mire helyrejönnek és akkor már készülni is kéne a 2011-es árvízre, mert biztos lesz megint.
Elkeserítő a helyzet sajnos, elkeserítő. -
#43592 Wow, pozitív meglepetés:)
Balut is elvitték, 3 napig ott volt, kaját alig kaptak, melóztak is, mint a güzü, aztán WC sem volt...:S -
#43591 de beálltam és másik 5 kollegával, szabadidőnkben mentünk segíteni a hernádnémeti lakosoknak. Kipakoltunk lakást, homokzsákot pakoltunk a kétéltűről le, fel a gátra, éjszaka pedig egy 6km-s gátszakasz őrzése és erősítése ha úgy kívánta a helyzet.
Igen sikerült, Fathernak volt Miskolcon. Mivel a vonat épp arra ment, igy szóltam neki telefonon, hogy gyorsban ügyesen hozza ki. Ki is hozta, igy nem ázott el a lábfejem. -
#43590 Csak nem beálltál önkéntesnek? Sikerült a gumicsizma-akció?:) -
#43589 Én kézhez adom majd. -
#43588 Srácok. Megérkezett a jegy Brno-ból. Holnap megyek átvenni a postára. Akkor majd a lóvét vagy személyesen vagy bankon keresztül utaljátok majd légyszives, amikor van kedvetek kösssz. -
#43587 azt mondják ma tetőznek a folyók.Hát reméljük h így lesz -
#43586 re...
Hát ezt elmondani nem lehet. Úristen micsoda katasztrófális helyzet van.
Végül nem is Felsőzsolcán voltunk, mert annak bezárt a bazár, hanem Hernádnémetin védtünk a gátot. 3 óra alatt 4cm-t emelkedett a víz és még nincs vége. -
#43585 oh, köszönöm, csak nem fogok belehalni -
#43584 köszi Édi!:) -
#43583 Névnapot szivi!!!! -
#43582 köszönöm szépen! -
#43581 Boldogat Norbert! -
#43580 Norbinak Boldog Névnapot! -
#43579 Norbi! Boldog névnapot kívánok! :) -
#43578 Ez igazán tiszteletre méltó cselekedet! -
#43577 Minden egyes nap, amikor meglátom, elfog majd a vágy, hogy ezen a helyen lehessek :)
Nagyon tetszetős! Mehet! :D -
#43576 Semmi vész, inkább ott tevékenykedj -
#43575 Ja Bryan, nem tudom mikor tudok most tesztelni majd Barcelonára, mert este hívtak, hogy az egyik Délis kollega jelentkezőket vár, hogy menjünk segíteni az árvízeseken és hát mondtam h tudok menni, igy holnap irány Felsőzsolca és megyek pakolgatni a homokzsákot vagy bármit amivel segíteni tudok. Hétfő este érek vissza, kedden dolgozok, szerdán éjszakás vagyok. Úgyh ez van, de most igy érzem jónak, ezt cselekednem. -
#43574 én az ágon pihenek?tökjó :) -
#43573 király! Zúzhatod:) Már csak Csibe mehetne a partra:) -
#43572 új bannernak?
-
#43571 hááát, vééétel:) -
#43570 erre nem gondol ilyenkor. Csak azt élvezi, hogy szivathassa a negyedikest -
#43569 Ez szörnyű. Túl sok mindent nem tudok hozzáfűzni, de ez több a sok(k)nál.
A harmadikos meg igazán lehetne kicsit toleránsabb, egyszer ő is ott fog sz*pni egy ilyen vizsgán. Hogy nincs benne ennyi bajtársiasság? Idióta. -
#43568 és ne általánosíts :P -
#43567 nem a lehetőség, hanem a vágy :) -
#43566 huh, Peet, részvét...
Hát igy leírva nem erősödött meg bennem az egyetemre járás lehetősége:) -
#43565 ráadásul írásbeli vizsgára beugró??hát ez nagyon értelmes megoldás :)
ennyi erővel egybe is lehetne a kettő. -
#43564 Sajnálom :(.
Ez a beugró óriási baromság, főleg ahogy nálatok van.Mert nálunk polgárból legalább teszt van: kérdés, arra van négy lehetőség - vagy tudod vagy nem - szóval eléggé objektív, gyorsabban is javítható.Amit leírtál...nem tudom kommentálni :).Ennyi erővel a harmadikosok fizut is kaphatnának. -
#43563 Bocs,kicsit hosszú lesz.
Köszi, sajnos nem sikerült. Már 9 napja ezzel kínlódok, de most sem lett meg, így még egy utolsó szóbeli lehetőség van.
Az első négy kérdésből egyet nem tudtam, ami egyébként most nem is volt tananyag,de azért kérdezték,mert hát why not? így viccesebb, a másiknál meg leírtam a jó választ, majd "kijavítottam". Így mivel az első 4-ből nem tudtam 2-őt, így egyes. Az nem érdekli őket, hogy az összes többi kérdés ment.. A beugrót csak 50%-ra tudtam, és így nem ugrottam be az írásbeli vizsgára! Szóval, valahogy röhej ez kre-ájk, egyre inkább azt érzem..
Szerintem a többi (normális) jogi karon röhögnek rajtunk.. Van is miért! Szóval hogy ebből a nemzetközi jogból is olyan beugrókat csinálnak, hogy 30-ból beugrik 10, 60-ból meg jó,ha 15? Ezt nem hiszem el, hogy ennyire buták sokan..
Persze, most nagyon el vagyok keseredve, mert megint két kérdés miatt kaszáltak el, és ha hallgatok az első megérzésre (ami általában a helyes) akkor most nyugodtan csücsülhetnék itt egy 4-sel. Viszont a tanárok egyszer csinálhatnák azt, amiért kapják a pénzüket (vagyis elolvashatnák az összes dolgozatot, ami egyébként a feladatuk lenne). Itt teljes autonómiájuk van, mindenki azt csinál, amit akar, de egy dolgot még elmesélek, mert volt egy kis balhé, amíg meg nem történt én is azt hittem, hogy teljes képtelenség. Szóval van két negyedéves tárgy, felekezeti egyházjog és agrárjog, előbbiből volt évfolyam zh is, utóbbiból csak vizsga május végén, történt az, hogy a tanárok, mivel ők sosem érnek rá,és igazából az egyetemre csak a fizetésükért jönnek be, szépen berángattak néhány harmadikost ezekre a vizsgákra! Harmadikost, felügyelni egy negyedikest! Az apropója az egésznek az, hogy páran puskáztak, és ezek a felügyelők nem vették el a dolgozatukat, csak jegyzeteltek. A vizsgázók nevét, majd javításnál(!) szépen megbuktatták őket. Igen, a harmadikos, a negyedikest! Kész röhej, és biztos máshol is vannak "hülyeségek", de ilyen is? Nem lehet átmenni a Pázmányra? :D
Összességében ez a kre-ájk közigazgatás jogi tanszék olyan, mint az ország, és annak közigazgatása, egy nagy vicc! -
#43562 Én szurkolok! :))) -
#43561 Sok sikert! -
#43560 Nem is tudom... Eddig volt 5 vizsgám, és begyűjtöttem az összes megszerezhető jegyet 1-5ig, nagyobb gond igazából csak az-az 1, most megyek javítani.. hát meglátjuk, remélem meglesz. :) -
#43559 hát putnoki emberke vagyok..nem bécsi :)) -
#43558 Ez egy nagyon nagyon jó szám! :) -
#43557 tényleg remek szám!! -
#43556 FB szlenggel élve: Lájkolom;)