F1CHL - Retro
-
Bocs,kicsit hosszú lesz.
Köszi, sajnos nem sikerült. Már 9 napja ezzel kínlódok, de most sem lett meg, így még egy utolsó szóbeli lehetőség van.
Az első négy kérdésből egyet nem tudtam, ami egyébként most nem is volt tananyag,de azért kérdezték,mert hát why not? így viccesebb, a másiknál meg leírtam a jó választ, majd "kijavítottam". Így mivel az első 4-ből nem tudtam 2-őt, így egyes. Az nem érdekli őket, hogy az összes többi kérdés ment.. A beugrót csak 50%-ra tudtam, és így nem ugrottam be az írásbeli vizsgára! Szóval, valahogy röhej ez kre-ájk, egyre inkább azt érzem..
Szerintem a többi (normális) jogi karon röhögnek rajtunk.. Van is miért! Szóval hogy ebből a nemzetközi jogból is olyan beugrókat csinálnak, hogy 30-ból beugrik 10, 60-ból meg jó,ha 15? Ezt nem hiszem el, hogy ennyire buták sokan..
Persze, most nagyon el vagyok keseredve, mert megint két kérdés miatt kaszáltak el, és ha hallgatok az első megérzésre (ami általában a helyes) akkor most nyugodtan csücsülhetnék itt egy 4-sel. Viszont a tanárok egyszer csinálhatnák azt, amiért kapják a pénzüket (vagyis elolvashatnák az összes dolgozatot, ami egyébként a feladatuk lenne). Itt teljes autonómiájuk van, mindenki azt csinál, amit akar, de egy dolgot még elmesélek, mert volt egy kis balhé, amíg meg nem történt én is azt hittem, hogy teljes képtelenség. Szóval van két negyedéves tárgy, felekezeti egyházjog és agrárjog, előbbiből volt évfolyam zh is, utóbbiból csak vizsga május végén, történt az, hogy a tanárok, mivel ők sosem érnek rá,és igazából az egyetemre csak a fizetésükért jönnek be, szépen berángattak néhány harmadikost ezekre a vizsgákra! Harmadikost, felügyelni egy negyedikest! Az apropója az egésznek az, hogy páran puskáztak, és ezek a felügyelők nem vették el a dolgozatukat, csak jegyzeteltek. A vizsgázók nevét, majd javításnál(!) szépen megbuktatták őket. Igen, a harmadikos, a negyedikest! Kész röhej, és biztos máshol is vannak "hülyeségek", de ilyen is? Nem lehet átmenni a Pázmányra? :D
Összességében ez a kre-ájk közigazgatás jogi tanszék olyan, mint az ország, és annak közigazgatása, egy nagy vicc!