F1CHL - Retro
  • Jeff Gordon
    Hát nézd, én nem szégyellem, sőt büszkén vállalom,a két x a Fidesz-KDNP mellé fog menni.
    Én úgy látom,hogy az egyetlen ésszerű és reális lehetőség a mai választásokon.Nem biztos,hogy jobb lesz,a következő négy év,csak remélhetem,de biztos nem vagyok benne,viszont azért azt tegyük hozzá,hogy kb a padlón van az ország,és nem akarom mondani ez kinek/kiknek a hibája,úgyis tudja mindenki. A baloldalra azért nem szavazok,mert elvből nem,és kaptak 8 évet,ez sok is volt, és láttuk mit csináltak, ebből elég. Szerintem.
    A másik erő,a Jobbik,hát pff... Tegnap nézegettem youtube-on,hogy ezek miket mondanak,és sajnos ezek be fognak kerülni a parlamentbe is,remélem azért sok szavazatot nem visznek el a jobb-közép párttól, de őszintén szólva, én nem akarom kishazánkat még jobban tönkre tegyék és leégessék ezzel fasiszta-neonáci ideológiával.. És a röhej az egészben,hogy a szlogen: "a nép nevében". Hát az anyukátok. Kötve hiszem,hogy a nép ezt akarja,csak most elég mélyen benne vagyunk a lekvárban,és akkor előszedik ezt a demagógiát,azt mondják,amit az emberek hallani akarnak,és milyen érdekes,tele van a párt bünözőkkel, kétes értékű "politikusokkal". A hasonlóság az 1933-as német választásokon győztes párttal igencsak nagy...
    Félreértés ne essen, rühellem a komcsikat,1945-től 8 évet leszámítva folyamatosan itt vannak és kormányoznak,de a másik szélsőséget is megvetem,ezért szavazok a Fideszre, hátha egyszer olyan normális ország lehetünk mi is, mint pl. Ausztria, bár szerintem olyan sose lesz.

Na mindegy,ennyi elég is volt a politikából, még sok is.