44995
F1CHL - Retro
  • Freedom88
    rendületlenül.
    Fogalmam sincs igazából. Egyszer kijöttem egy labdára rácsúsztam és a térdem picit aláfordult, de nem a térdem fáj, hanem a combom, de az is nagyjából ugyanakkor, sztem meghúzodott aztán igaz tovább csináltam a feszkót, nem adtam alább a lendületet, Te kis öngólt akaró fejelő :)
  • antijuve
    ajajj,még mindig fáj akkor?
    pontosan mi is történt?
  • Freedom88
    Bryan, ez több mint izomláz a lábamban :S
  • Freedom88
    hohóóó
  • antijuve
    Höhöööjj!
  • Zsófy
    Jajj, köszi szépen:) egyelőre nincs rá szükség... különben is: biztos újítottak, h megemelhessék a könyv árát, és mindenkinek újat kelljen vennie...:S Szenya PSZF:S
  • antijuve
    idióta
  • Freedom88
    omm, hát...öööö LOL :)
  • Freedom88
    mindárt, felkéne ébrednem
  • antijuve
    foci?
  • antijuve
    elméletben egy felnőtt embernek napi 8 órát kell aludnia.Eszerint viszont igen
  • Freedom88
    nem :)
  • antijuve
    add össze és megtudod
  • Freedom88
    sztem is hagyjuk, mert picit más véleményem van az egészről.
    Lesz vhogy, különösebben leszarom. Egyik se jobb a másiknál, felőlem lehetnél Te is miniszterelnök :))

Sok alvásnak számít ha éjszakás után egyszer 9től 12ig majd aztán 12:30tól 18:00ig aludtam? :)
  • Jeff Gordon
    Hát nézd, én nem szégyellem, sőt büszkén vállalom,a két x a Fidesz-KDNP mellé fog menni.
    Én úgy látom,hogy az egyetlen ésszerű és reális lehetőség a mai választásokon.Nem biztos,hogy jobb lesz,a következő négy év,csak remélhetem,de biztos nem vagyok benne,viszont azért azt tegyük hozzá,hogy kb a padlón van az ország,és nem akarom mondani ez kinek/kiknek a hibája,úgyis tudja mindenki. A baloldalra azért nem szavazok,mert elvből nem,és kaptak 8 évet,ez sok is volt, és láttuk mit csináltak, ebből elég. Szerintem.
    A másik erő,a Jobbik,hát pff... Tegnap nézegettem youtube-on,hogy ezek miket mondanak,és sajnos ezek be fognak kerülni a parlamentbe is,remélem azért sok szavazatot nem visznek el a jobb-közép párttól, de őszintén szólva, én nem akarom kishazánkat még jobban tönkre tegyék és leégessék ezzel fasiszta-neonáci ideológiával.. És a röhej az egészben,hogy a szlogen: "a nép nevében". Hát az anyukátok. Kötve hiszem,hogy a nép ezt akarja,csak most elég mélyen benne vagyunk a lekvárban,és akkor előszedik ezt a demagógiát,azt mondják,amit az emberek hallani akarnak,és milyen érdekes,tele van a párt bünözőkkel, kétes értékű "politikusokkal". A hasonlóság az 1933-as német választásokon győztes párttal igencsak nagy...
    Félreértés ne essen, rühellem a komcsikat,1945-től 8 évet leszámítva folyamatosan itt vannak és kormányoznak,de a másik szélsőséget is megvetem,ezért szavazok a Fideszre, hátha egyszer olyan normális ország lehetünk mi is, mint pl. Ausztria, bár szerintem olyan sose lesz.

Na mindegy,ennyi elég is volt a politikából, még sok is.
  • Freedom88
    na leadtam a 2 X-met a megfelelő nyomtatványokra. Elég szarul fizet, de hát kombiba csak elbírja majd.
    Egyéniben bakker 3 közül lehetett csak választani...beszarás. Fidesz,MSZP,Jobbik....hát asszem itt nem kell mondanom kire tettem (most kitérdekel, h elméletileg titkos...leszarom)
    A pártlistára meg volt 5, azok mindenkinek egyforma...(Fidesz,MSZP,Jobbik,LMP,MDF)...sztem itt se kell taglalnom kire nyomta rá egy 8ast a karikát. Az is csak egyszer metszi egymást. Szóval elvileg hivatalos voks.

Ja meg kaptam ilyen első szavazó bigyót...nagyon gáz:)
  • Freedom88
    oh yeah:)
  • Jeff Gordon
    congratulation chelsea:

A címvédő Chelsea 3-0-ra nyert az Aston Villa ellen az angol labdarúgó FA Kupa első, szombati elődöntőjében.

A Wembley Stadionban rendezett találkozón Didier Drogba a 67. percben törte meg a rivális gárda ellenállását, majd Florent Malouda növelte a gólok számát, és a 95. percben Frank Lampard állította be a végeredményt.

FA Kupa, elődöntő: Chelsea-Aston Villa 3-0 (0-0). G: Drogba (67.), Malouda (89.), Lampard (95.)
  • Engösz
    De jófej vagy, hogy gondoltál ránk :)
    A magam nevében nagyon szépen köszönöm, de remélem nem lesz rá szükségem ;)) A mi szakunkon nincs ez a tárgy, de az nem jelenti azt, hogy Zsófinak esetleg nem kell majd, mert ő pedzegette, hogy a pénzügy és számvitel szakot is bevállalná. Szóval majd nyilatkozik.
    Tényleg kösz és aranyos vagy :)
  • Jeff Gordon
    Lányok!
    Van még Nektek számvitel c. tantárgy?
    Találtam hozzá két könyvet torrenten,és ha esetleg kellene,szívesen letöltöm :)

alapkönyv
    példatár

Mondjuk 2003-as kiadás,ha van már újabb,és ha ezek meg is vannak, akkor sorry,csak megláttam és eszembe jutottatok róla
  • antijuve
    ill. II. o
  • antijuve
    Ne is mondd :). Ez a nyamvadt Celtic nem bírt egy gólt se lőni, pedig 3 góllal már nyerő lettem vna.Így viszont nem :).Mindegy, csak 3440-et tettem rá.De azért nagyon ciki hogy kiestek egy III. o ellenfél ellen.Idén egy szar a Celtic.
  • Jeff Gordon
    Az a bizonyos Ross County:)

"Nem csak a bajnokságban botladozik a Celtic, hanem a skót kupában is elbukott. A bajnokságban a Rangers már 13 ponttal vezet, míg az FA-kupa elődöntőjében a másodosztály ötödik helyén álló Ross County óriási meglepetésre kiverte nagynevű ellenfelét, és a Dundee United-Raith Rovers meccs győztesével játszik majd.

A találkozón 0-0-s félidő után az 55. percben Craig, a 88-ikban pedig Scott talált be. A Ross County legnagyobb sikerét érte el ezzel, hiszen korábban egy harmadosztályú bajnoki cím, illetve egy Challenge-kupa (az első osztályt leszámítva, a további 30 profi klub részére kiírt kupa) siker volt a legjobb eredménye.

Skót FA-kupa, elődöntő: Celtic-Ross County 0-2 (Steven Craig 55., Martin Scott 88.)"
  • antijuve
    Ez a meccs nagyon durva volt, szegény Del Potronak vissza se kellett volna álliia az alapvonalra :D
  • antijuve
    ez jó :D
  • antijuve
    jaaajj :P
  • antijuve
    Igen, Ő az.Az egyik legnagyobb focista, őszinte, szókimondó ember volt.Nagyon letaglózott a hír, mikor mondta kis Knézy a Duna TV-n.
  • Freedom88
    Te Bryan, ez a Varga Zoltán aki volt a Digisporton BL meccseken?
    Ha igen, akkor beszarás...hát pár napja még ott volt...
    RIP
  • Freedom88
    Arisztid látja, hogy Tasziló valamit fest:
    - Mi ez, Arisztid?
    - Ördög.
    - És szarva van?
    - Nem, festve.
  • Freedom88
    Hülyegyerekek mennek busszal kirándulni, de a busz lerobban.
    Leszáll a sofőr keresi a hibát, de nem találja. Az egyik hülyegyerek leszáll és azt mondja a sofőrnek:
    - SOFŐRBÁCSI, SOFŐRBÁCSI, ÉN TUDOM MI ROMLOTT EL!
    Erre a sofőr:
    - HAGYJÁL MÁR, HÜLYEGYEREK!
    A sofőr már két órája keresi a hibát, de nem találja, kezd ideges lenni. A hülyegyerek megint megszólítja:
    Sofőr kicsit ingerültebben válaszol:
    - HAGYJÁL MÁR BÉKÉN, HÜLYEGYEREK!
    A sofőr már öt órája keresi a hibát, már majd szétveti az ideg, amikor a hülyegyerek megint odamegy:
    - NA MI, B***D MEG?
    - HÁT A BUSZ!
  • antijuve
    Szegény Nico Rosberg-barátnő...
  • Freedom88
  • antijuve
    Kizárt hogy a TV2 átengedte a döntőt, sztem tuti h ők közvetítik.
  • Freedom88
    szívesen, máskor is. Én is lehet rá leszek még szorulva, ha épp dolgozok vmelyik BL meccsen. Csak ne épp a döntőn :)
    Azt vhogy közösen kéne nézni, ha nem a digisport közvetíti, bár szerdán lesz, az meg digisport napja :(
    Akkor bemegyek a munkhelyemre és ott nézem, ott van digisport
  • antijuve
    ja, de most nézem az eredményeket és a 90. percben egyenlítettek :)
    thx a tegnapi sms közvetítést :D
  • Freedom88
    GO BLUES GO!!!:)
  • Freedom88
    el zamelek? Én a 88.percig néztem, akkor még 0-1 volt
  • antijuve
    bakker, még a fogadásom is bejött tegnap.a 90. percben lőtték a gólt.Április 7, szeretlek :DD
  • antijuve
    Még mindig nincs netem, mobilnetről nyomom.
    annyit, hogy: FCB ÜBER ALLES!!!
    Ferguson meg kapja be tövig.Ha kiesnek egy III. osztályú csapattal szemben (Leeds), akkor is a bíró a hibás, mert nem hosszabbított többet.3-0ra mentek, magára vessen hogy kiestek akkor.Ha utaztak hogy kiállítsák, akkor meg miért nem hozta le??Jaa, akkor még nem vette észre??Mellesleg nincs abban semmi, ha a sárga lapos játékosra játszanak.Idióta.Rooneyval kapcsolatban meg: itt pampogott a vén fasz h semmi esélyt nem ad Rooneynak a játékra, etették a népet hogy 3-4 hét a felépülés, erre kit látok a kezdőben???Menjen a jó büdös francba ez a vén farok, utálom nagyon.Komolyan fel kéne már írni neki valami gyógyszert, mert kezd nagyon szenilis barom lenni.De most csak rágózzon Manchesterben és nézze otthonról a BL elődöntőket.Hahaha, remélem a bajnokságot is bukják!
  • Freedom88
    Hát ez a Sir Alex kezdi megint.
    - Utaztak a németek h kiállítsák Rafaelt. Mindkettő sárga teljesen jogos volt. 2sárga meg piros...igaz Bryan ?:))
    - Szerencsétlenekek voltak. Hát nem kellett volna igy kiengedni és akkor simán hozzák a továbbjutást.
    - Rooneyt rugdosáták a németek. Hát pályán volt nem? Akkor meg ugyanazokat kaphatja mint a többi. Nincs ilyen, mert Ő sztár és akkor tudják h sérült, hogy akkor 3m-s körzetébe nem megy senki, nehogy megsérüljön. Játszott, kapta a csomagokat és kész. Ha ennyire féltik, akkor nem kellett volna a kezdőbe tenni.

Szánalmas ilyenkor a Sir Alex. Mindig más a hibás, sose az Ő csapata. Szánalom.

BL-t meg innentől kezdve a Barca lazán nyeri