F1CHL - Retro
  • Jeff Gordon
    Nem mondanám,csak kerestem smilet és nem találtam jobbat. :)

Hát én nem is tudom mit kéne szóljak hozzá,hiányzik a versenyzés (egy kicsit) meg minden,de tavaly próbálkoztunk,megvolt a mod is,voltak tesztnapok,ahol voltunk max négyen,írtam cikkeket,és nem lett semmi. Szerintem a csapatunkból ez a dolog kihalt,hogy kéthetente leüljünk egy este,és versenyezzünk,előtte meg tesztelgessünk. Persze,mikor elkezdődik egy f1 szezon,akkor szerintem sokakban felébred,a versenyeznék,de ez sokáig nem tart.
    Azért két éve is voltak jó futamaink szerintem,hiába,hogy az utolsó szezon volt elvileg a legrosszabb.. Szerintem a legnagyobb gond mégis az volt vele (rfactoros idény), hogy egyéniben és csapatban se volt szoros küzdelem.. Egyszerűen nem volt miért menni (gondolom,sokaknak),engem pl az hajtott,hogy utolérjünk titeket BMW-seket,de erre is csak úgy nyílt potenciális esély,hogy pár futamot kihagytál,ellenkező esetben semmi esély nem lett volna rá, míg 2007-ben pedig nagyon sokáig 3 esélyes volt a vb,és a csapat is sokkal nyitottabb volt. 2006-ban az egyéni igaz egyértelmű volt,de a csapat mégis ott volt,ahol kevés pont döntött a Minardi és a McLaren között, nem úgy,mint 2008-ban,amikor majd 70 pont volt a különbség az első és a második között...
    Szóval nem is tudom,egy olyan szezonban,mint az első kettő,szerintem simán benne lennék,de hát ugye,kitudja milyen lesz a szezon,előre.
    Kicsit hosszan kifejtettem,bocs lányok,ha titeket ez annyira nem érdekelne :)