44995
F1CHL - Retro
  • Engösz
    Mérget vettem volna rá!
  • Engösz
    De jófej :) Mondjuk, ha jól emlékszem, a pszf fórumon már valaki felfedezte ezt a képet :)
    Egyébként ennek a félévnek az elején határozottan próbálják a tanárok (az enyéim legalábbis) azt a látszatot kelteni, hogy szívesen és bármikor segítenek a tanulással kapcsolatos problémáinkban. Kíváncsi leszek rá :)
  • Freedom88
    én se. Fent sincs most az MSN még, olyan jól elvagyok nélküle h valami hihetetlen. Na majd a tettek mezejére lépünk vmikor.
  • Jeff Gordon
    Hát úgy,ahogy múlthéten is sajnos.
    Azt beszéltük,hogy majd msnen megbeszéljük,mondjuk én nem nagyon voltam fent,ez igaz,Te?
  • Jeff Gordon
    PSZF-es lányoknak találtam ezt:)

Tényleg Zsófy,hogy ment tegnap? Nehéz volt?
  • Engösz
    Vagy orr nagyságában....(MorningShow-ban hallottam :D ) :)
  • Freedom88
    Bukás zseniális film! Nagyon jól megvan csinálva, nekem nagyon tetszett.
    Én megnézem majd a filmet, engem érdekel bármilyen háborús film, szóval köszi a tippet.
    Peet, mé mibe mérjük a férfiasságot? mutatóujj,hüvelyujj hossz távolságban?:))
    Ja, filmeimmel waccap?

Pálinkás vasárnapot...
  • Engösz
    Oké, akkor ezeket az infókat raktároztam. :)
    Egyébként csak azért gondoltam, mert mikor szóba kerül a film téma, akkor amiket ti is felsoroltatok, legtöbbször elhangzanak, és úgy véltem ez is idevág.
    Előforulhat, hogy lassan majd pótlom a lemaradásomat a felsoroltakból.
    Ja, a Bukáshoz volt szerencsém (németül), de nálam már az is nagy falatnak minősül.
  • antijuve
    ja, és a szeretem alatt nem rajongást kell érteni :D.összességében ritkán nézek ilyeneket
  • antijuve
    Szeretem, de az ilyeneket nem.Iraki háborús nálam kilőve.
    Szóval párat:
    Nyugaton a helyzet változatlan
    Kelly hősei (bár ezt sem a háborús izé miatt, hanem mert vicces :D)
    Ryan is jó
    Sztálingrád elég kemény
    a Bukás se rossz, de német nyelven legyen :).
    meg amiket Peet mondott, monjduk én a Pearl Harbour-t kihagyom, szőröstől-bőröstül :).
  • Jeff Gordon
    Én se vagyok ám nagy rajongója,ezeknek a filmeknek,a férfiasság,szerintem nem ebben mérhető (:D), tudom ezt nem is mondtad,de azért köszi az ajánlatot,
    Inkább a klasszikusokat szeretem ebben a témában,pl Kelly hősei,Halál 50 órája,Pearl Harbour (kiv. a love storyt),Ellenség a kapuk előtt, Ryan közlegény megmentése. Ezek igazán jó filmek,mondjuk zseniális színészek is játszanak bennük.

És,ha így szóba hoztam,akkor a fentiekből egy zenét:

amelyet sose felejtünk :)
  • Engösz
    Nagy valószínűséggel én sem. Azt gondoltam egyébként, hogy te is kedveled a háborús-katonai filmeket. Akkor melléfogtam. Vagy csak ez nem érdekel?
  • antijuve
    meg nem nézem az is biztos :)
  • antijuve
    nem igazán sikerült hitelesre.
  • Engösz
    LOL...
  • Freedom88
    ez
  • Freedom88
    Ez megvan?

• Engösz
    Főként fiúknak
    Majd írjátok meg milyen volt!
  • Freedom88
    hát ez egy jó kérdés.
    Helgának csináltam a gépét és hát belehalt az én windowsom is. Bár lehet nem kellett volna új, meg lehetett volna oldani, de igy volt egyszerübb.
  • antijuve
    miért kellett új windows?
  • Freedom88
    úúúúj windows! muha. megszenvedtük. de még közel nincs kész, nem ismer fel egy winyómból 160GB-ot. ejha.

Liga: kitérdekel sajnos:(
  • antijuve
    Hát ja.Vagy senki nem olvassa a honlapot és/vagy a fórumot, vagy csak nem sokakat érdekel.Öt ember mondott véleményt, többet nem tudunk tenni.Én már nem fogok senkihez se odamenni h jajj te figyelj, nincs kedved futamozni?Tavaly úgy is megmondó ember lettem (veletek egyetemben), akik szemét módon eldöntötték h mi a jó, így inkább jobb ha kussban maradok/maradunk.
    Már bocs.
    Nem hinném h lesz már jövője a csapatnak.Én már lassan azt is elfelejtem, milyen volt versenyezni :)
  • antijuve
    Faszán néz ki, tetszik.Jó a színkombiánció is.Meglátjuk a pályán mire lesznek képesek.De az jó, hogy egy ilyen csapat visszatért, ha már sokan távoztak idén.
  • Jeff Gordon
    Tényleg Bryan,mit szólsz az új Lotushoz?

Nekem nagyon tetszik,végre egy zöld kocsi a mezőnyben,anno a Jaguar nagyon szép volt.Kár,hogy kiszálltak.
    Mondjuk Lotus mindig szép volt a múltban is.
  • Jeff Gordon
    Nem mondanám,csak kerestem smilet és nem találtam jobbat. :)

Hát én nem is tudom mit kéne szóljak hozzá,hiányzik a versenyzés (egy kicsit) meg minden,de tavaly próbálkoztunk,megvolt a mod is,voltak tesztnapok,ahol voltunk max négyen,írtam cikkeket,és nem lett semmi. Szerintem a csapatunkból ez a dolog kihalt,hogy kéthetente leüljünk egy este,és versenyezzünk,előtte meg tesztelgessünk. Persze,mikor elkezdődik egy f1 szezon,akkor szerintem sokakban felébred,a versenyeznék,de ez sokáig nem tart.
    Azért két éve is voltak jó futamaink szerintem,hiába,hogy az utolsó szezon volt elvileg a legrosszabb.. Szerintem a legnagyobb gond mégis az volt vele (rfactoros idény), hogy egyéniben és csapatban se volt szoros küzdelem.. Egyszerűen nem volt miért menni (gondolom,sokaknak),engem pl az hajtott,hogy utolérjünk titeket BMW-seket,de erre is csak úgy nyílt potenciális esély,hogy pár futamot kihagytál,ellenkező esetben semmi esély nem lett volna rá, míg 2007-ben pedig nagyon sokáig 3 esélyes volt a vb,és a csapat is sokkal nyitottabb volt. 2006-ban az egyéni igaz egyértelmű volt,de a csapat mégis ott volt,ahol kevés pont döntött a Minardi és a McLaren között, nem úgy,mint 2008-ban,amikor majd 70 pont volt a különbség az első és a második között...
    Szóval nem is tudom,egy olyan szezonban,mint az első kettő,szerintem simán benne lennék,de hát ugye,kitudja milyen lesz a szezon,előre.
    Kicsit hosszan kifejtettem,bocs lányok,ha titeket ez annyira nem érdekelne :)
  • antijuve
    Erre iszol?:)

gondoltam h beírom a nevem, de mivel egyszer már mondtam h elindulnék, így nem érzem szükségét :S
  • Jeff Gordon
    Ahogy ránéztem a ligafórumunkra, nem sokan neveztek be a negyedik szezonra...
  • Jeff Gordon
    délutánt
  • Engösz
    napot
  • antijuve
    reggelt
  • antijuve
    A nap vicce: a MÁV-ot beperelték a zsidók deportálása miatt.

Hát ezeknek mindent lehet.
  • antijuve
    kössz :D
    Love Ana!:D
  • Jeff Gordon
    Bryan úrnak
    (videóval)
  • Engösz
    :) ezek az agresszív sportok...
  • antijuve
    hokiban nem szokatlan
  • Engösz
    Ja, persze, az sem volt egyszerű, kicsit elragadta a hév.
    De hogy gyepálták már egymást...
  • antijuve
    a kommentátor
  • Engösz
    Nem aprózták el...
  • antijuve
    idióta
  • antijuve
    Egygólos kolozsvári siker a Videoton ellen

Az argentin Sixto Peralta döntötte el a fehérváriak elleni, szakadó esőben lejátszott meccset.

Peti, neked ismerősnek kell lennie ennek a játékosnak :D