F1CHL - Retro
  • Jeff Gordon
    hasonló helyzet nálam is,csak büntetőeljárás a téma,de szinte biztos nem fog sikerülni,mert négy nap alatt nem tudtam csodát tenni,főleg,hogy 96 tétel van,de ez is milyen:
    6 hetes a vizsgaidőszak,amiből ténylegesen 5 hét áll rendelkezésre,hogy az ember mindenből elmenjen legalább egyszer. Na most néhány vizsga nem sikerült a hónap elején,így azokból ismételni kellett,így kevesebb idő jutott erre a tantárgyra felkészülni,de nem is lenne ez gond,mert még van bő két hét.Ami probléma,hogy igaz jövőhéten is van ebből a tantárgyból vizsga,és szívem szerint arra mennék,mert arra lenne esélyem normálisan felkészülni,de csak akkor mehetek el arra,hogyha ebből egy db egyest begyűjtök,mert az-az "utóvizsga hét". Ez egy igazi baromság egyébként a felsőoktatásban,ez a véleményem róla,független attól,hogy én is benne vagyok. Na most ez a vizsga szigorlat,ami egyszer nem sikerült nyáron,holnap megint nem fog,és akkor a jövőheti már a harmadik próbálkozás lesz,ami 5e pénz.Röviden, be kell gyűjtenem egy egyest,aztán fizethetek 5e-ret, mert ennyi nálunk egy harmadik próbálkozás,a negyediket meg se mertem nézni,de azt hiszem már 8-10 körül mozog. itt minden a pénzről szól.
    bocs a hosszúért,és hogy Neked "címeztem",de bosszús vagyok miatta,és előjött belőlem