F1CHL - Retro

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

antijuve
és még kiterjesztõ értelmezés sem kell

ups and downs

Freedom88
vasúti izébizbaszságokban, szóval Utasításunkban is benne van, h csak vasútijogosítvánnyal rendelkezõ egyéneknek lehet átadni a vezetést, de attól a felelõsség még mindig az enyim.
Szóval ha vki olyan vezet, akinek tényleg semmi keresni valója ott és lesz egy balhé, akkor benne lesz a vádpontban, h jármüvezetés tiltott átengedése.

T.T.

antijuve
Mármint miben?

ups and downs

Freedom88
hát ez nem új tényállás. Ilyen nálunk van.

T.T.

antijuve
én is a jármûvezetés tiltott átengedésére gondoltam 😄 kiterjesztõ értelmezéssel átvisszük a vasútra is 😄

ups and downs

Freedom88
that's right!

T.T.

Jeff Gordon
Max,ha történik valami,kitalálunk egy új tényállást, pl: mozdonyvezetés tiltott átengedése.
Állítólag a jog úgyis absztrahálódik,vagy mi😊)

The only speedometer is in your head.

antijuve
még villamos sín is van a Margit-hídon 😄

ups and downs

Freedom88
ja, de tényleg mostmár felkéne pofozni azt a barmot.

T.T.

antijuve
biztos olvasta a fórumot 😄

ups and downs

Freedom88
persze h kilehet. Azért nem 100%osan biztonságos a rendszer, sok múlik az emberi beavatkozáson. Keletiben megnézheted a 4es metró építkezését nyugodtan Déliben mehetsz a Moszkvára Nyugatiból meg mehetsz bátran a Margit hídra, ebben nem akadályozna meg semmi a vasútnál.

T.T.

Freedom88
áh, nem. A csávó most eltûnt. A mozdony kezdte megadni magát azt csináltam meg.

T.T.

antijuve
õ meg szerez egy jó ügyvédet a zsén és megússza az egészet 😄

ups and downs

antijuve
mentek kamerával a grínpíszesek 😄

ups and downs

Tigristank
Én úgy értettem, hogy a mozdony vezetését úgy engeded át, hogy te távozol a vezetõfülkébõl. (A versenyautó se kétüléses.)
Tény, hogy a mozdony nem a te tulajdonodban van, de a te felelõsségedre van bízva, és ha átengeded másnak a vezetést, az meg valahogy kisiklatja (nem vágom milyen biztonsági rendszerek vannak, valahogy biztos ki lehet 😄), akkor nem a MÁV-ot fogják megbüntetni, hanem téged.

Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.

Freedom88
a hivatalos részét😊
De maaa, úristen ezt a szolgálatot, kár h nincs a neten fent az a hang, amit kiadott a mozdony a vezetõfülkében, Te jóságos ég...
Nem akarom mondani, de olyat csináltam, amire az éjszakás mozdonyvezetõ nem jött rá, pedig aztán Õ már 20éve sztem az. 10perc bütykölés után mentünk mint állat😊 Na ezt is tanultam Répááán.
Meg h EZSIK A EZSÕ ZSOLTÁN!😊

T.T.

antijuve
jó hát akkor mit tanultál Répaföldön annyi ideig? 😊)

ups and downs

Freedom88
bárki lehet. Hivatalosan már kicsivel kevesebben, de nem hivatalosan bármi, csak tudja elindítani, meg aztán megállni vele (hapersze akar és nem szúúúöszájd hajlam😊 )

T.T.

antijuve
ja, akkor bárki lehet mozdonyvezetõ?😄 tök jó 😄D

(kicsit kiforgattam a szavaid 😄)

ups and downs

Freedom88
ja a másik meg, h akkor hülyeséget a mozdonnyal nem tudsz csinálni, ahhoz pár dolgot nagyon nagyon el kell nézni és még jópár embernek.

T.T.

antijuve
ez a versenyautóra is igaz 😊

ups and downs

Freedom88
hát odaadnám, csak ott állnék melletted h ne csinálj hülyeséget😊)
meg különben is, nem az enyim a mozdony, hanem a MÁV-Trakció Zrt-é. Én csak vezetem õket.

T.T.

antijuve
van benne valami 😊)

ups and downs

Tigristank
Az tuti, videóit elég sokan megnézik, lehet pont a bwin az egyik. 😄

Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.

Tigristank
A pénz az egy dolog, de ha neked fizetnek x millió Ft-ot, hogy ugyan add már oda 1 napra a mozdonyt, akkor átengeded? 😊
Ha vki megsérült/meghalt volna, akkor nem csak Remi barátunknak lett volna hátrányos a további sorsa, hanem az is rosszul járt volna, aki a rendelkezésére bocsátotta az autót, legalábbis sztem. Ezért találtam furcsának, hogy ilyen kocsit szerzett városi forgalomban történõ kipróbálásra.

antijuve
szerintem már szponzorai vannak 😄

ups and downs

antijuve
😄DDD
azért van egy hangja 😄

ups and downs

Freedom88
pénzrõl hallottál már?😊 Ajánlom legyen sok olyanból

T.T.

Tigristank
Ez az ember nagyon kész, de vajon honnan szerzett 1 formula autót? 😊

Freedom88
laza 40perc alatt bent voltam a 20 helyett.

T.T.

antijuve
kár, pedig szép kocsikat csináltak - szerintem

ups and downs

Jeff Gordon

Jeff Gordon
hát azért gondolom így se lesz egyszerû, jó munkát Neked!

Freedom88
huh, szerencsére még nincs ónos esõ...mókás lenne az út munkahelyre😊

T.T.

Freedom88
csúnya belépõ volt, lapot is kaphat!!!

T.T.

antijuve
😄D jah, de h mivel

ups and downs

Freedom88
a bíró elégedett

T.T.

antijuve
😄D
ezt a becsúszást nagyon elnézte

ups and downs

Freedom88
Zsóf, nem találtam meg a helyet, mondjuk nem is nagyon kerestem, elég szarok még a mellékutcák, ha majd picivel jobb idõ lesz utánajárok a helynek!

T.T.

Freedom88
de hát fejében az ereje!😊

T.T.

antijuve
Jól dolgozik a védelem! 😊

ups and downs

Freedom88
Megint tudok gratulálni a számítógépes technikának!
Az Allianznál lassacskán 3 hete mondtam fel a szerzõdésem, a rendszerbe még nincs feltüntetve. Jól dolgoznak!!!!!!!!

T.T.

Freedom88
ja hát igen vannak ilyen barmok.
Épp tegnap beszélgettünk Zsófyval hasonlóról és én azon az állásponton vagyok, h ahol lehet igenis próbáljuk ki az autót, h mit tud. Gondolok itt nyílt területekre, ahol nincs autós közlekedés, hanem egy nagy placc és csúszka csúszka. Megtanuljuk az alul ill. felülkormányzottságot kezelni és még egyéb sok dolgot. Ahol pedig normálisan kell menni, ott ne rallyzzunk, hanem lassan de biztosan közlekedjünk, mindenki haza szeretne érni épségben és az autója is természetesen egyben maradjon.

T.T.

gordon 24
Hát volt kint nem kevés kamikáze😄

Én megyek annyit mint az állat. Havonta vagy 3000km megvan. De azért nem tudom nekem is csuszik. Viszont vannak az önjelölt autóversenyzõk. Azoknak ezek szerint nem, mert ugy megy 70 el a tökig érõ hóban mintha kötelezõ lenne.

Mindegy😄 Én hazaértem.

Downhill!!

antijuve
it's a personal case

ups and downs

Freedom88
hova indulni?! mivan?

T.T.

Zsófy
Hétfõn este dolgom van... és nemtom meddig tart... Lehet hazaérek 8ra, és akkor rögtön tudok indulni, de lehet, h eltart 9-10ig...

\"A nevetés olyan seprű, amivel lesöpörjük a szív pókhálóit.\" (Mort Walker)

Freedom88
omm, hétfõn tizenkilencóra huszonháromperc tíz másodperc jó lesz vagy hozzuk elõrébb vagy odébb inkább?

T.T.

Freedom88
az...kegyetlen😊

T.T.

Jeff Gordon