F1CHL - Retro
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szóval ha vki olyan vezet, akinek tényleg semmi keresni valója ott és lesz egy balhé, akkor benne lesz a vádpontban, h jármüvezetés tiltott átengedése.
T.T.
ups and downs
Állítólag a jog úgyis absztrahálódik,vagy mi😊)
The only speedometer is in your head.
T.T.
Tény, hogy a mozdony nem a te tulajdonodban van, de a te felelõsségedre van bízva, és ha átengeded másnak a vezetést, az meg valahogy kisiklatja (nem vágom milyen biztonsági rendszerek vannak, valahogy biztos ki lehet 😄), akkor nem a MÁV-ot fogják megbüntetni, hanem téged.
Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.
De maaa, úristen ezt a szolgálatot, kár h nincs a neten fent az a hang, amit kiadott a mozdony a vezetõfülkében, Te jóságos ég...
Nem akarom mondani, de olyat csináltam, amire az éjszakás mozdonyvezetõ nem jött rá, pedig aztán Õ már 20éve sztem az. 10perc bütykölés után mentünk mint állat😊 Na ezt is tanultam Répááán.
Meg h EZSIK A EZSÕ ZSOLTÁN!😊
T.T.
T.T.
T.T.
meg különben is, nem az enyim a mozdony, hanem a MÁV-Trakció Zrt-é. Én csak vezetem õket.
T.T.
Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.
Ha vki megsérült/meghalt volna, akkor nem csak Remi barátunknak lett volna hátrányos a további sorsa, hanem az is rosszul járt volna, aki a rendelkezésére bocsátotta az autót, legalábbis sztem. Ezért találtam furcsának, hogy ilyen kocsit szerzett városi forgalomban történõ kipróbálásra.
T.T.
Az Allianznál lassacskán 3 hete mondtam fel a szerzõdésem, a rendszerbe még nincs feltüntetve. Jól dolgoznak!!!!!!!!
T.T.
Épp tegnap beszélgettünk Zsófyval hasonlóról és én azon az állásponton vagyok, h ahol lehet igenis próbáljuk ki az autót, h mit tud. Gondolok itt nyílt területekre, ahol nincs autós közlekedés, hanem egy nagy placc és csúszka csúszka. Megtanuljuk az alul ill. felülkormányzottságot kezelni és még egyéb sok dolgot. Ahol pedig normálisan kell menni, ott ne rallyzzunk, hanem lassan de biztosan közlekedjünk, mindenki haza szeretne érni épségben és az autója is természetesen egyben maradjon.
T.T.
Én megyek annyit mint az állat. Havonta vagy 3000km megvan. De azért nem tudom nekem is csuszik. Viszont vannak az önjelölt autóversenyzõk. Azoknak ezek szerint nem, mert ugy megy 70 el a tökig érõ hóban mintha kötelezõ lenne.
Mindegy😄 Én hazaértem.
Downhill!!
\"A nevetés olyan seprű, amivel lesöpörjük a szív pókhálóit.\" (Mort Walker)
T.T.