44995
F1CHL - Retro
-
#42195 Hát még kettő (papíron három,de egyre nem fog idő jutni) van,február 5-én végzek. Ezt a vizsgaidőszakot sajnos teljesen kihasználom.
Utána persze mehet a gokart,bocs hogy nem írtam.
Amúgy,amit mondtam anno a kocsiban,megkerestem,a X.kerületben van. 9p/2e pénz. Hát Zamárditól jobb árban,de Balaton mellett mást ne várjon az ember. Itt a honlapjuk:
Silverkart
Szerintetek? -
#42194 mint egy jó politikus :) -
#42193 ja ja. Y.Müller. Most meg Tarquini -
#42192 De elvileg jön a Ford,ha jól emlékszem,hogy mondtad,vannak Chevyk,és persze BMW-k,jó lesz azért még így is.
Egyébként ezt a sok autógyártót nem értem,sok hosszú éven át profitáltak az autóeladásokból,és a legtöbbnek még a versenysport is nyereséges volt. Erre van egy-két rossz év,és kiszáll egy rakat a versenyzésből. Azért f1ből is csak fog hiányozni az a fránya BMW. Mondjuk ők állítólag az f1 irányvonalával nem értenek egyet,mert a BMW a környezet barát közlekedésben érintett inkább,de ez meg igazából egy gagyi púder,a felső vezetőknél kéne szorítani,máris lenne pénz,de mivel ez sose fog megtörténni,úgyhogy tulajdonképp semmi értelme gondolatmenetemnek. Így kell a semmiről, hosszan beszélni :D
Részemről,persze. -
#42191 meg előtte is nem? -
#42190 hát nyerték egyénit meg a gyártót is 09ben. -
#42189 érdekes.pedig eléggé jók voltak...
jók-jók, de azért gyári az mégiscsak gyári :).
Brno marad :) -
#42188 Petey: Neked h vannak még a vizsgák? Úgy mindennel együtt. -
#42187 ja b+. De végülis marad sok Seat, mert támogatni támogatják, csak gyári csapat nem lesz.
Sebaj, elvileg M.Norbi is benne lesz a WTCC-ben, meg azért marad jó pár csapat, meg hát kivonulnak a gyártók és? privát csapatok is tolják ezerrel!
Brno azért marad nem? -
#42186 jut eszembe,Free hallottad azt,hogy a Seat kiszállt a WTCCből? -
#42185 hát a WTCC-nek sztem egyéb okai voltak, hogy nem került befejezésre... -
#42184 - hát nem fejeztük be, okokat nem mondok, lényegtelen, pedig kú jó volt.
- nem tudom én se hiszem, h olyan nagyon kedvem lenne egy teljes szezonhoz úgy h tudom nem minden futamon tudnék ott lenni. Áh faszom, de a 2007es szezonbeli fíling lenne akkor de!!!
- Nekem is ott az F1CL, azt se tudom mikor mentem ott utoljára. Jobban megfogott most az RBR. Csak most nem tudom, elinditottam és hát qrva jó volt újra menni. Kicsit hiányzik a csata, a küzdelem, ami rallyban igaz nincs meg, ott az óra ellen vagy csak, F1ben más. -
#42183 én már azt se tudom mikor indítottam el utoljára:))
hát valami nem lenne rossz tényleg,de tapasztalatom az:
-hogy nem f1-re még ha jó is,akkor se lehet összehozni egy korrekt létszámot (a wtcc-t se fejeztük be pl)
-így marad(na) az f1,amit lehetne más pályákon is menni,vagy nem versenynaptár szerint vagy ilyesmi,és szerintem a 18 futam extra sok,a végére a lelkesedés is lankad,lásd 2008. Szerintem 12 futam is bőven elég lenne.
-vagy maradna az,hogy mi keresünk más mezőnyt/társaságot,de saját magam nevében beszélve,ehhez már nincs akkora kedvem,mint négy éve. Pontosabban nem az emberek megismeréséhez nincs,hanem a versenyzéshez (de azért néha hiányzik),így ez csak puszta elméleti fejtegetés.
-
#42182 jó neked.én totál béna voltam, mikor legutóbb elindítottam :). -
#42181 naja, de abból 6 óra faceb. aztán mire odajutsz marad 2.
Huh, most hirtele betöltöttem az rF-et, nem tudom miért, csak úgy. Mentem 15kört hirtelen a Hungaroringen és hát nem változott semmi, qrva jó volt. Ejj de hiányzik egy normális versenyzés. -
#42180 fúú egy idő után borzalmasan idgesítő :D -
#42179 Köszi, igyekszem... de ha eddig nem nagyon tudtam felfogni a feladatokat... na mindegy, van még több mint 12 órám... -
#42178 Oh my god! -
#42177 ja, de úgy lett volna a jó hogy mindenki beír egy nevet :) -
#42176 lehet h én nem, bár esély mindig van rá, ma megint jártam dokinál, bíztató!
Nyugi Zsófy, csak egyszerüen, magabiztosan, nem idegeskedve és menni fog. Görcsölni nem szabad.
és Monica,Rachel,Ross és Joey. Mindenki használta ezt. -
#42175 hmm, január végére mindenki zokni lesz. -
#42174 ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ én már nem tudok semmit. Asszem 3500 körül van....
Engösz, matek? Hallom, nehéz volt...
ÉN meg kezdem össze.... magam... még a minimumok, és a feladatokat NEM ÉRTEM:(:(:(:(:(:( tanácstalan vagyok:S:( áááááááááááááááááá hidegrázás, jég hideg a kezem.....
Bocs, csak most csak... azért minden nap elővettem, II. zhra is tanultam, és bennem van apara... nem akarok vk-zni, mert nem nem nem.... van jobb dolgom is (gondolom mindenkinek) hdfsédhdhg konkrétan, és bocs a hszért... -
#42173 és Chandler -
#42172 Janice :)))) -
#42171 Semmi gond, megértem hogy ki vagy akadva...Ez nagyon durva. Én mindig csak pislogok, hogy milyen dolgok vannak nálatok. Felénk a vizsgakurzus hét hasonló, csak február 8-tól van, de arról nem tudok, hogy ilyen sok lenne az utóvizsga díj...Ugye Zsó, nem mondok hülyeséget? 2500, ill. 3500.- -
#42170 én nem láttam, csak az eredményt, meg amit mutattak belőle a tűzijáték alatt.még akár döntőbe is juthat, egyáltalán nem sansztalan. -
#42169 jaja,ma reggel pont láttam az utolsó szettet,véletlen pont oda kapcsoltam,amikor tartottam egy kis szünetet. Hát, 5 szettből 3-ban elég gyengén játszott Roddick (első kettőt csak a kommentár után mondom), aztán visszajött 2-0ról,de a döntő szettben megint elég gyenge volt. Pontosabban jól kezdte három break labdája is volt az első gameben,aztán hirtelen nyert Gatti öt labdát és máris 1-0,és ez szerintem döntő is lehetett (mentálisan). Szerintem ezt Roddicknak hoznia kellett volna,de azért grt Gattinak.
(Gatti,ha később olvasnád,azért említünk mindig Téged,mert az egyik teniszező nagyon hasonlít Rád,ezért őt is Gattinak hívjuk:D)
Most meg Murray-Nadal meccs megy:) -
#42168 Gatti már elődöntős!Még a végén megnyeri :D -
#42167 hát a Jóbarátokból idézek egy hárombetüs röviditést:
"O M G" -
#42166 ja,nemtom mire jó ez az UV hét, baromság. -
#42165 hasonló helyzet nálam is,csak büntetőeljárás a téma,de szinte biztos nem fog sikerülni,mert négy nap alatt nem tudtam csodát tenni,főleg,hogy 96 tétel van,de ez is milyen:
6 hetes a vizsgaidőszak,amiből ténylegesen 5 hét áll rendelkezésre,hogy az ember mindenből elmenjen legalább egyszer. Na most néhány vizsga nem sikerült a hónap elején,így azokból ismételni kellett,így kevesebb idő jutott erre a tantárgyra felkészülni,de nem is lenne ez gond,mert még van bő két hét.Ami probléma,hogy igaz jövőhéten is van ebből a tantárgyból vizsga,és szívem szerint arra mennék,mert arra lenne esélyem normálisan felkészülni,de csak akkor mehetek el arra,hogyha ebből egy db egyest begyűjtök,mert az-az "utóvizsga hét". Ez egy igazi baromság egyébként a felsőoktatásban,ez a véleményem róla,független attól,hogy én is benne vagyok. Na most ez a vizsga szigorlat,ami egyszer nem sikerült nyáron,holnap megint nem fog,és akkor a jövőheti már a harmadik próbálkozás lesz,ami 5e pénz.Röviden, be kell gyűjtenem egy egyest,aztán fizethetek 5e-ret, mert ennyi nálunk egy harmadik próbálkozás,a negyediket meg se mertem nézni,de azt hiszem már 8-10 körül mozog. itt minden a pénzről szól.
bocs a hosszúért,és hogy Neked "címeztem",de bosszús vagyok miatta,és előjött belőlem -
#42164 Jégvirágos jó reggelt mindenkinek! És szép napot! -
#42163 Gratulálok! Én veled örülök az biztos. Ha valami csoda folytán (maximum deus ex machina) sikerülne a holnapi analízis, akkor meg...nem is tudom. Akkor olyan boldog lennék, mint amilyen boldog már régen voltam. -
#42162 drakula -
#42161 köszi szépen:) -
#42160 gratulla -
#42159 Nekem meg a jogelmélet,örüljünk közösen:)) -
#42158 ez nagyon jó szám, amit linkeltél! -
#42157 :S :(. uccsó szett jó volt -
#42156 Fed-Hewitt: 6-2 6-3 6-4
:)