F1CHL - Retro
-
Bár álmos voltam tegnap, de végignéztem a filmet, és még mindig nagyon tetszik. Szerintem egyszer mindenképpen érdemes megnézni. Leszámítva a csajjal való nyálzását (ami nem az én stílusom, és szerintem egy kicsit sok lett benne), nagyon érdekes a téma. Kinek van lehetősége rá, hogy a halála előtt mindent elintézzen, amit akar és mindenkitől elbúcsúzzon, akit szeret.... Hogy kell élni, hogy ezt kiérdemelhesse... Bár kétlem, hogy előfordulna, hogy eljön a Halál egy jóképű srác személyében azért, hogy felkészítsen a végre.... Elgondolkodtató. Szerintem jobb, mint Benjamin Button különös élete. És Mr. Pitt itt is igazán jót alakított.
Azt hiszem a vizsgával kapcsolatban félreinformáltam itt mindenkit, persze nem szándékosan. De a pénzügy vizsgám nem 12-én, hanem 15-én lesz. Már totálisan belekeveredek ezekbe a felvevésekre/leadásokra. Holnap csak a jogot íratom be.....Ha a bkv is úgy akarja.
Mindenesetre Bryan, nagyon sok sikert kívánok a vizsgádhoz, és természetesen várjuk az eredményt! :)