44995
F1CHL - Retro
-
#41915 Köszönöm. Azért szar érzés, hogy a vállgazdom is 2es lett... Eddig minden évben osztályelső... ugye Engösz?!:S -
#41914 Látom, Te sem az első tételnél kezded a tanulást (én is így jártam emelt elméleti gazdtan érettségin:D) De gratula, h megvan! -
#41913 Ajjé. Hát akkor mindent bele mindannyiunknak! :) -
#41912 hogyne: polgárjog (egyik legnehezebb:D) meg munkajog.úgyhogy már csak kettő.két hét múlva pont ilyenkor kéne befejeznem :) -
#41911 Elvira:
Bicske-alsó - Budapest Déli pályaudvar: 12.01 - 12.35. Késés 2 perc.
Elvira jófej :) -
#41910 Neked van még valami hátra? -
#41909 1től 5ig minden benne volt a pakliban :).Ahogy lenni szokott, az előttem lévő két tételt jobban vágtam volna, de valaki meg lehet az enyimet tudta.Ez ilyen dolog :).Eredetileg 2esnél jobbat akartam, de reggel kicsit átértékeltem, miután kiderült ki fog vizsgáztatni :).De amúgy rendes volt, csakhát az 1.tétel már nagyon régen volt... :).
Már csomószor húztam ki az 1-est, most először nem örültem neki túlzottan :)
De köszi, ahogy írtad, a lényeg hogy megvan, jobb jegyeket már szereztem másból :D -
#41908 Azt hiszem, ilyenkor gratulálni szokás, legalább megvan egy vizsga. Úgyhogy gratulálok! :)
De úgy érzem a mondandódból, hogy nem vagy vele túl elégedett... -
#41907 neked gratula, ezt elmulasztottam még :) -
#41906 Ja, Engösz:
2-est kaptam...kihúztam az első tételt.Ami most annyira nem volt jó dolog :) -
#41905 ez jó (mminthogy nem járnál kocsival suliba - legalábbis nem sokszor) -
#41904 De az meg milyen már?! Sztem ha lenne is kocsim, nem mászkálnék azzal suliba... Környezetvédelem+túl spurr vok ahhoz, hogy egy halom kesst kiadjak benyára... Főleg most, hogy rohadnának meg, hogy ennyire felhúzták az árát:S -
#41903 Nagyon szép (a Ford is). Esküszöm, amint lehetőségem lesz ilyenre, örökre elfelejtem a bkv-t :D -
#41902 Köszi:)
A fordok közül meg nem tudom eldönteni, h a 4 vagy az 5 a jatós jön-e be jobban:) Mindenesetre egy biztos: egyiket sem tudnám fenntartani :(:D -
#41901 Oké Peet, ha adsz egyet, meghálálom.... Egy ilyen fehér ülésesben simán el tudnám képzelni magam... gyönyörű:) -
#41900 gratula a hármashoz:)
hoztam neked is egy kocsit,az új kis ford :) -
#41899 BKV helyett javaslom
igaz,még tanulmánykocsi,de jól néz ki,legalábbis nekem tetszik:)
mondjuk olcsó biztos nem lesz:) -
#41898 köszi,csak az a gondom az egésszel,hogy a teljesen üres lap is egyes,meg a tele írt lap is.Nem mondom,hogy mindent leírtam a két témához (csak a fontosakat),de lehetetlen is 20p alatt leírni azt,ami a könyvben 40 oldal.
Next time:) -
#41897 Hogy a fene.....Ki fog ezentúl ugrálva szurkolni szegénynek.... -
#41896 Kivéve nálunk. :D -
#41895 Oh, Peet, úgy sajnálom! Hihetetlen, mekkora genyók vannak nálad a suliban... Ha nálunk meghirdetnek valamit, az legalább úgy is van. Mármint a beíratást-megtekintésti illetően. Szörnyű.
Most meg épp itthon ülök Bicskén és pattogok magamban, mert megkértem Anyut, hogy nyomtassa ki a tételeket pü-ből, beosztottam, hogy minden nap 10 megtanulok és fasza. Erre ma jön haza és mondja, hogy nem hozta haza. Hát majdnem lefejeltem magam. Ezért tök jó, mert így a gépről tanulhatok egész éjszaka. És nem tudom, hogy megyek be holnap a jogot beiratni, ha máv+bkv sztrájk lesz. -
#41894 Lujza szakított a barátnőjével...áááájjjjj de kár -
#41893 :(((
Nagyon sajnálom.A jogbölcselet(tanszék) mindenhol vacak :S. -
#41892 Hahh, legalább egy sorstárs.
Mármint amit rólunk csinált nálatok?Nekem nincs, de ha hazajön, akkor majd szólok neki, hogy tegye elérhetővé.Bár talán a laptopon fenn van, majd megnézem -
#41891 Sok sikert!
Megyek én is holnap:)
Tényleg Neked megvan az a kép amit Andi csinált a telefonjával?:) -
#41890 Remekül,ahogy egy scooter album mondaná,Sheffield gonne rock you once again.Háromból voltam,egy se sikerült.Tudtam hogy sok lesz ez,nem is így akartam,dehát muszáj volt,fasza.
Ugye a nemzetköziből kötelező volt menni,mint kiderült ma,az első kettő alkalom egyike kötelező(a második holnap lesz),csak kár,hogy ezt sehol nem mondták és írták.Sőt azt mondták,hogy jan 5 kötelező!
Az egyházi tantárgy nem sikerült jól,arra nem sok időm volt,viszont a jogelmélet meg elég jó lett szerintem akár egy hármasra is,egyszerűen nem térek magamhoz,miért lett az 1.Írtam egy oldalt,két elméleti témáról,de kis betűkkel,szóval tartalomra sok volt,csak lehet el is kellett volna olvasni a profnak.Meg akartam nézni a tanszéken mert ma írták be a jegyet,nincs ott senki,nem lehet elérni senkit,de a többiek azt mondják hogy felejtsem el,ez a tanszék nem ad ki dolgozatokat megtekintésre.
Úgyhogy valahogy túl kell élni.
Megyek,megpróbálok lazítani és közben tanulni is vmit,mert ugyanúgy állok,mint szilveszter után,és az nagyon nagy baj. -
#41889 Én sem megyek senkivel együtt, pedig jó lett vna nem egyedül lenni. :( -
#41888 áhh nembaj.lassan mindenkire fény derül, akivel NEM együtt megyek :) -
#41887 Zsófi, azt kell, hogy mondjam, hogy te nem vagy épeszű. Mindenesetre mire végigolvastam, már szabályosan röhögtem.... De ügyes!
Azt hiszem, én inkább beseggelek, amennyit tudok és reményedem a jó szerencsémben!
Attól függetlenül szorítok! -
#41886 Jó szám! Szeretjük :) -
#41885 Bár álmos voltam tegnap, de végignéztem a filmet, és még mindig nagyon tetszik. Szerintem egyszer mindenképpen érdemes megnézni. Leszámítva a csajjal való nyálzását (ami nem az én stílusom, és szerintem egy kicsit sok lett benne), nagyon érdekes a téma. Kinek van lehetősége rá, hogy a halála előtt mindent elintézzen, amit akar és mindenkitől elbúcsúzzon, akit szeret.... Hogy kell élni, hogy ezt kiérdemelhesse... Bár kétlem, hogy előfordulna, hogy eljön a Halál egy jóképű srác személyében azért, hogy felkészítsen a végre.... Elgondolkodtató. Szerintem jobb, mint Benjamin Button különös élete. És Mr. Pitt itt is igazán jót alakított.
Azt hiszem a vizsgával kapcsolatban félreinformáltam itt mindenkit, persze nem szándékosan. De a pénzügy vizsgám nem 12-én, hanem 15-én lesz. Már totálisan belekeveredek ezekbe a felvevésekre/leadásokra. Holnap csak a jogot íratom be.....Ha a bkv is úgy akarja.
Mindenesetre Bryan, nagyon sok sikert kívánok a vizsgádhoz, és természetesen várjuk az eredményt! :) -
#41884 ÁÁÁÁÁÁÁ szeretem:)
Fééééééélek:S Drukkoljatok 2től!:) -
#41883 Pannonreklám:) -
#41882 csak sok sikert tudok hozzá kívánni -
#41881 Ezt szeretem!! :D -
#41880 Ezt a számot,Nektek hoztam lányok,kicsit olyan lányos zene,ha van ilyesmi kategória.
mielőtt rosszra gondolnátok,a szám címével semmire sem akartam célozni:P -
#41879 ezt a számot nem rég hallottam egy filmben,melyik is? jah meg van,love actually. nem rég ment a tv2-ön. hamarosan megjelenik még egy ilyen hasonló témájú film, valentine's day lesz a címe,a szereplőlista hosszabb mint a mississippi,de van sok jó színész köztük,hát majd megátjuk.
bocsi,ha nem érdekelt,hát már elmondtam :D -
#41878 Apropó, tanulás. Zsírfeka vok:D
Csináltam puskát, majd beragasztom a blézerembe. Igen ám, de ha szemüvegben megyek (márpedig abban kéne, mert okosabb fejem van, és a hajam sem lesz kivasalva, szal ilyen híradós fejem lesz /by egy haver:D/), akkor nagyon látszik, ha lehajtaom a fejem, mert ugye nem elég a "szemgolyómat lehajtani", vagyis lesütni a szemem. Ez feltűnöbb. Ezért kontaklencse+szemüveg lesz rajtam. De hogy?!:O
Hát úgy, hogy kaptam egy ugyanolyan keretet (csak keret), mint a mostani. Mondom: alá veszem a lencsét. Igen ám, de a kereten ott az Aboriginal felirat.... Ejjjjj:S:S. Nembaj, zsófi körömmel lekaparta (mert rá volt fújva vagymi), és nem karcolt szét.
Így mehetek stréber fejjel, úgy vizsgára, h nem az egész fejem kell lehajtani puskázáshoz, hanem csak a szemgolóm... -
#41877 ÚÚÚÚgy nézném, de 14óra múlva kivégeznek, és tanulást szimlelek:D -
#41876 Sztem mindenki:)