F1CHL - Retro
-
Hát ez érdekes volt...
Felhív egy szegedi lány kétszer is.Hogy ki ő,az csak másodjára derült ki. Elsőre bemutatkoztam,mondja,hogy téves,mondom semmi gond.Eltelik pár perc,megint csöng.Megint visszatartott,gondoltam,hogy ő lesz,eleinte arra gondoltam,hogy vagy rossz számot adtak meg neki,vagy rosszul írta fel,vagy megint elnyomta. De nem,a csavar most jön. Közli velem,hogy az én számomról, fenyegető sms-ket kap,és hogy ezt nem hajlandó tovább türni,és honnan ismerjük egymást,kérdezte. Mondtam,hogy én most hallom másodjára a hangod,és a számodat se ismerem,meg különben se írta ki a telefonom. Megbeszéltük hol lakunk,mire kiderült,ő sem járt még Újpesten,én sem Szegeden.
Igaz,ettől még találkozhattunk volna,de nem emlékszem szegedi lányra,az elmúlt évekből,sőt konkrétan senkit nem ismerek se ott,se onnan.Úgyhogy most nemtudom mivan,azt mondta,mikor másodjára is felhívott,hogy kétszer is leellenőrizte a számot,amiről az sms-ket kapja,és az enyém az.
Úgyhogy most vagy az van,hogy két embernek lett kiadva ez a szám,vagy kétszer elnézte,vagy nemtudom,de egy biztos,sose fenyegetőztem sms-ben,meg amúgy se,nem az én stílusom.
Ha lesz további fejlemény majd megírom,de a lelkiismeretem nyugodt,nem csináltam semmit.