44995
F1CHL - Retro
  • Zsófy
    Neeee megkerested?!:O Épp egyik nap néztem a telómba az SMSeket, és Lemon Three:):D
  • Zsófy
    "lájkoljuk":D
  • antijuve
    hjajj, ezt szeretem :)))
  • antijuve
    részletet belőle.Brad Pitt játszik benne.Angol címe Meet Joe Black (ami azért lényeges, mert ugye a meet után nem használunk prepozíciót, így tök jó nyelvtani példa!!!)

Jól emlékszem, hogy 12-én mész vizsgázni?Én is képzeld :)
  • Engösz
    Látta valaki a Ha eljön Joe Black c. filmet? Most megy a tv2-n, de már láttam korábban is. Príma film!
  • Engösz
    örök klasszikus :)
  • Engösz
    Ismerem, jóféle! :)
  • Engösz
    Szeretem! :)
  • antijuve
    akkor már én is linkelek egyet.én most ezt hallgatom sokszor
  • antijuve
    oh ezt ismerem :)
  • Zsófy
    Én is hoztam egy számot, nagyon rá vok állva, azt mondták, olyan, mint én:D
  • Zsófy
    uhhh de rég hallgattam Scootert:)
  • antijuve
    Valóban
  • Jeff Gordon
    nem is rossz:)
  • Zsófy
    Hát pont az... ez meleg a szitu...
  • antijuve
    hot??az mi?azon kívül h forró
  • Zsófy
    Jesus, ez hot... Sztem is az a legvalószínűbb,h vki feltörte a számod... (persze, ha a csaj nem nézte el...)De ki és miért pont a tied?!:O
  • Engösz
    Mindenesetre várjuk a fejleményeket, remélem megoldódik a dolog.
  • Engösz
    Oké, akkor most terjeszthetem? (Csak mert úgy írtad oda a végére, hogy msnen mehet a zaklatás :) )
  • Jeff Gordon
    köszi Ágika,aranyos Tőled:)
    ám,nincs fent a számom iwiwen,és ez így is fog maradni.msn ott van,ott "zaklathatnak" a lányok :))
  • Jeff Gordon
    Igen,erre én is gondoltam,mert már Ti is hívtatok,és sose más vette fel,hanem én,szóval ezt nehezen tudom elképzelni.
    Hát én is erre gondoltam,meg is kérdeztem tőle,hogy biztos,hogy ez-az a szám (mármint az enyém),amiről kapja. Erre mondta,hogy igen. Na most lehet,hogy elnézte,és 70-et írt,mondjuk 20/30 helyett.
    Az viszont nem hiszem hogy hazudott,kicsit zaklatott volt a hangja,olyan,mint akinek elege van az egészből,és számon akarja kérni az illetőn a történteket,de azt hiszem megnyugtattam,hogy nem én vagyok az.Azért ez Nekem is kellemetlen.
  • Engösz
    Simán...kinézte iwiwen, de jó srác, zaklatom egy kicsit! (Ööö, nem magamból indultam ki)
  • antijuve
    áhá, ismerkedni akar :D
  • Engösz
    Szent Isten! Ez nem semmi történet. De nagyon durva. Mindenesetre azt, hogy kétszer adták ki a számod, nehezen lehet elképzelni, az már kiderült volna. Az, hogy a csaj elnézte, már valószínűbb. Amúgy nem fordulhat elő, hogy valaki hozzájutott a telefonodhoz a tudtodon kívül? De még ez is olyan béna, ráadásul többször is meg kellett szereznie. Hajj. Vagy az esetleg, hogy a csaj kamuzik...
    Valahogy csak ki lehet deríteni...
  • antijuve
    Hoppá, ez érdekes.A fenyegetés valóban nem a te stílusod, lányokkal különösen udvarias vagy :).Valami nagy gikszer lehet ott,
  • Jeff Gordon
    Hát ez érdekes volt...

Felhív egy szegedi lány kétszer is.Hogy ki ő,az csak másodjára derült ki. Elsőre bemutatkoztam,mondja,hogy téves,mondom semmi gond.Eltelik pár perc,megint csöng.Megint visszatartott,gondoltam,hogy ő lesz,eleinte arra gondoltam,hogy vagy rossz számot adtak meg neki,vagy rosszul írta fel,vagy megint elnyomta. De nem,a csavar most jön. Közli velem,hogy az én számomról, fenyegető sms-ket kap,és hogy ezt nem hajlandó tovább türni,és honnan ismerjük egymást,kérdezte. Mondtam,hogy én most hallom másodjára a hangod,és a számodat se ismerem,meg különben se írta ki a telefonom. Megbeszéltük hol lakunk,mire kiderült,ő sem járt még Újpesten,én sem Szegeden.
    Igaz,ettől még találkozhattunk volna,de nem emlékszem szegedi lányra,az elmúlt évekből,sőt konkrétan senkit nem ismerek se ott,se onnan.Úgyhogy most nemtudom mivan,azt mondta,mikor másodjára is felhívott,hogy kétszer is leellenőrizte a számot,amiről az sms-ket kapja,és az enyém az.
    Úgyhogy most vagy az van,hogy két embernek lett kiadva ez a szám,vagy kétszer elnézte,vagy nemtudom,de egy biztos,sose fenyegetőztem sms-ben,meg amúgy se,nem az én stílusom.

Ha lesz további fejlemény majd megírom,de a lelkiismeretem nyugodt,nem csináltam semmit.
  • Zsófy
    Wow, nagyon adja:)

De azt is fel kéne venni, amit előadunk, ha el akarunk indulni vagy a Fiesta-val, vagy a Fusion-nal... még a kilincs is sáros lesz, úúúúgy kaparunkXD
  • Jeff Gordon
    így van,szerintem is.
  • Jeff Gordon
    nagyon tud a sofőr:)
  • Engösz
    Idióta. Megérdemli. Nem mintha különösebben megrázná anyagilag a dolog.
  • Jeff Gordon
    A bírság annyi mint az autója,ha nem több..
  • Engösz
    Szeretem a hasznos információkat! Köszi :)
  • antijuve
    hogy mentek a mai vizsgák?
  • antijuve
    köszönjük a francia forradalom eme devianciájáról szóló tájékoztatást :D
  • Jeff Gordon
    És hát a franciák a forradalom után a jog elméleti gondolkodásának lehetőségét hosszú időre visszavetetették, úgy látták, hogy jog általános emberi értelem része, amit mindenki megtud tanulni és ennél fogva valójában nincs is szükség külön jogászokra,akik csak csűrik-csavarják a törvény szövegét. A jogi egyetemeket be is zárták,egészen az 1800-as évek elejéig:)
  • antijuve
    és akkor még bántják szegény Basso-t :D
  • Zsófy
    Oupsz... látom az jár a fejemben:D Számvitelt akartam írni:D az alapból gyakorlatiasabb:D
  • Engösz
    Micsoda? Pü-ből csak 60 van.
  • Engösz
    Értem. Mindenesetre sokkal hasznosabb lenne, az tuti.
    De majd jövünk mi és megreformáljuk az oktatást (is).
  • Zsófy
    Ld: pénzügy minimumok 194 fogalom