F1CHL - Retro
-
Legjobb facebook-os sztorik és ezzel el is köszönök jópár napra, az áldjon titeket:)
"Picsa: Úristen! Gyűlölöm a melómat! A főnököm egy totál perverz faszfej mindig azt akarja, hogy a szar melókat csináljam, csak azért hogy felbasszon!! FASZFEJ!
Főnök úr: Helló! Gondolom megfeledkeztél arról, hogy felvettél a barátaid közé? Először is, ne ragadtasd el magadat. Öt hónapja dolgozol itt, és még nem jöttél rá hogy meleg vagyok? Lehet, hogy nem parádézom az irodában mint egy királynő, de ez nem igazán titok itt. A szar melókat pedig úgy hívják, hogy a munkád, tudod, amiért fizetlek. De az a tény, hogy még a legegyszerűbb feladatokat is elbaszod lehet indokolja hogy hogyan érzel a munkád iránt. És végezetül, valószínűleg elfelejtetted, hogy két hét van hátra a próbaidődből. Holnap már ne gyere be. A fizudat majd feladom postán, ha valamid még itt van akkor azért ugorj be. Ja és igen, komolyan gondolom."
"Ez egy annyira kézenfekvő húzás, hogy kellett egy barom aki meg is csinálja. Itt van ő, a vicces fickó, aki a családi állapotát az oltár előtt változtatta "házas"-ra az adatlapján telefonról. Funky pap, vicces vőlegény, és a málé menyasszony. (Ásít)" Video
"Köszönöm Michael, én is jól éreztem magamat. Örülök, hogy élvezted a MÁSIK pussy-mat. Be kell valljam, nem szeretkeztem már egy ideje, szóval nagy meglepetés volt a hosszú kihagyás után egy ilyen erős és hatalmas férfivel lenni. Remélem nem riaszt el a levelem, csak szerettem volna ha tudod hogy csodálatosan éreztem magamat. Ezennel meghívlak a "lábam közti szerelem barlangba"."
"A hat éve házasságban élő Emma Brady nagyon meglepődött mikor felhívták a figyelmét férje adatlapjára ahol az állt, hogy férje szakított vele. Hogy még kellemetlenebb legyen a sztori, a férj egyik haverja már kommentelte is az eseményt: Jobb is! A férj állítása szerint már korábban közölte szándékát a feleségével, megmondta neki, hogy elege van már belőle"
Ahoj mindenkinek!