44995
F1CHL - Retro
  • Engösz
    Köszönjük! :)
    Nem mintha értenék a bringákhoz....de az tuti, hogy jól néz ki.
    Jó terepet hozzá! :D
  • gordon 24
    Hát ezzel hosszútávra ugysem tudsz menni:D

A lényege, annyi, hogy a hegy tetejéről a legdurvább helyeken leszáguldozz, majd ennek végeztével berakod a kocsiba és haza hozod:D

Tehát turázni, nem igen alkalmas, igy nem érdekes a kényelmessége. De egyébként elég jó ülés.

Jahh és köszönöm szépen!.-
  • Jeff Gordon
    király mtb lett,grt hozzá:)
    az ülés nem kényelmetlen,hosszú távon?
  • gordon 24
    Csákó::

Kicsi off! Elkészült az uj bicom:D Megosztom veletek ha nem baj:

Intense Socom FRO:

• antijuve
    úgy hívják hogy: "könyv" ?
  • Zsófy
    ÁÁÁÁÁÁ.... majd talán máskor... már van progim... de köszcsi:)
  • Freedom88
    Zsóf kicsit későn szólok, de hajnalba nem jutott eszembe:), szóval ma este a Gödörben Péterfy Bori lesz.
  • Zsófy
    az első sor után elkezdtem röhögni.
    A második sor meg mosolyra faskasztott

de ne magasztaljatok, mert elszállok:D
  • antijuve
    hajj, most könnyen lehetnék Peet ellentéte, de egyszerűen nincs lelkem és szívem hozzá.
    Meg ugye nem is lenne igaz

(nem mondhatod h nem tömjénezünk :D)
  • Zsófy
    Ohhhhh de kedves vagy,de azért némi edzés rám férne:)... a női hiúság:)
  • Jeff Gordon
    Kedves Zsófya,engedd meg,hogy ezt kétségbe vonjam,szerintem biztos nincs,sőt nagyon is csinos vagy
  • Jeff Gordon
    egyetértek:)
  • Zsófy
    Ettem. Ez tetszik:D ÉN si... van is rajtam 10 kiló fölösleg:D
  • antijuve
    jól is tetted
  • Freedom88
    há ott hát. Csak nem voltam net közelébe meg igazából le is szartam a netet magasról, ettem helyette
  • Freedom88
    itt vagyok.
  • Freedom88
    van asszem rá ilyen tesztprogram az ellenőriz ilyeneket.
  • Freedom88
    jóregg.
    Javában dolgoztam még akkor:( Sőt hajnal 4ig.
  • Engösz
    Sztem ne idegeskedj, biztos minden okés nála.
  • Zsófy
    Gondolom tudom, h vidéken... de nemhiszem, h 23:03kor még utazgasson... remélem nincs baja...
  • Engösz
    Gondolom vidéken. Vagy útban hazafelé.
  • Zsófy
    Norbi?! Nem tudjátok, hol van Norbi?!
  • antijuve
    Én nem tudok segíteni :S
  • Zsófy
    Vki, help... Nem tudjátok, mitől lehet, hogy a touchpadom nem reagál a "dupla katt"-ra? Mármint működik, lehet vele az egérkurzort mozgatni, de ha vmire rá akarok kattintani, akkor az egérgombokat kell használnom:S
  • Zsófy
    Engösz, Peet, Bryan, Tigristank, Gordon! Boldog karácsonyt:)
  • antijuve
    Holnap találkozunk (=
  • Engösz
    Kellemes karácsonyt Nektek és további szép estét!
  • Jeff Gordon
    Boldog Karácsonyt kívánok én is
  • antijuve
    Boldog ünnepeket mindenkinek!
  • antijuve
    akkor negyed egykor már tényleg nem dolgozott :)
  • Zsófy
    Asszem dolgozott... reggelig.... aztán ment le Miskolc városába:)
  • antijuve
    asszem nem dolgozik
  • Jeff Gordon
    Szevasz free. Jó munkát az ünnepekre,már amennyire ez jó tud lenni.
  • antijuve
    Hajrá Mercedes GP vagy mi a franc!!!!!!!!
  • Freedom88
    Legjobb facebook-os sztorik és ezzel el is köszönök jópár napra, az áldjon titeket:)

"Picsa: Úristen! Gyűlölöm a melómat! A főnököm egy totál perverz faszfej mindig azt akarja, hogy a szar melókat csináljam, csak azért hogy felbasszon!! FASZFEJ!

Főnök úr: Helló! Gondolom megfeledkeztél arról, hogy felvettél a barátaid közé? Először is, ne ragadtasd el magadat. Öt hónapja dolgozol itt, és még nem jöttél rá hogy meleg vagyok? Lehet, hogy nem parádézom az irodában mint egy királynő, de ez nem igazán titok itt. A szar melókat pedig úgy hívják, hogy a munkád, tudod, amiért fizetlek. De az a tény, hogy még a legegyszerűbb feladatokat is elbaszod lehet indokolja hogy hogyan érzel a munkád iránt. És végezetül, valószínűleg elfelejtetted, hogy két hét van hátra a próbaidődből. Holnap már ne gyere be. A fizudat majd feladom postán, ha valamid még itt van akkor azért ugorj be. Ja és igen, komolyan gondolom."

"Ez egy annyira kézenfekvő húzás, hogy kellett egy barom aki meg is csinálja. Itt van ő, a vicces fickó, aki a családi állapotát az oltár előtt változtatta "házas"-ra az adatlapján telefonról. Funky pap, vicces vőlegény, és a málé menyasszony. (Ásít)" Video

"Köszönöm Michael, én is jól éreztem magamat. Örülök, hogy élvezted a MÁSIK pussy-mat. Be kell valljam, nem szeretkeztem már egy ideje, szóval nagy meglepetés volt a hosszú kihagyás után egy ilyen erős és hatalmas férfivel lenni. Remélem nem riaszt el a levelem, csak szerettem volna ha tudod hogy csodálatosan éreztem magamat. Ezennel meghívlak a "lábam közti szerelem barlangba"."

"A hat éve házasságban élő Emma Brady nagyon meglepődött mikor felhívták a figyelmét férje adatlapjára ahol az állt, hogy férje szakított vele. Hogy még kellemetlenebb legyen a sztori, a férj egyik haverja már kommentelte is az eseményt: Jobb is! A férj állítása szerint már korábban közölte szándékát a feleségével, megmondta neki, hogy elege van már belőle"

Ahoj mindenkinek!
  • Freedom88
    meg a Ferrarinál is összeállt egy "Latin Team" :)
    Úgyhogy 6 kiváló pilóta és akkor még ott van Vettel, ő a 7. más nem nagyon szólhat bele a jövőévibe. Ha minden jól megy, tényleg egy jó szezon elé nézünk!
    Hát nekem nehéz most szurkolni bárkinek is, mert GOGO Button, de azért mukmakker is megnyerhetné a 8.at. 2006ban megérdemelte volna faszalonzótól.
  • Jeff Gordon
    jaja,most olvasom én is,f1hírekről egy részlet:

"Schumacher döntése egyben azt is jelenti, hogy a Mercedes GP két német pilótával vág majd neki a 2010-es évadnak, mivel az már korábban biztossá vált, hogy a csapat egyik pilótája a szintén német Nico Rosberg lesz. Azok után tehát, hogy a McLarennél összeállt az angol "Dream Team" Lewis Hamiltonnal és Jenson Buttonnal a volánnál, a Mercedes GP-nél egy német "All-Star" csapat alakult, úgyhogy a két istálló párharca mindenképp a szezon egyik igazi csemegéjének ígérkezik."

Ezzel én is egyetértek,jó csata lesz,go Team England!
  • Freedom88
    Sumi visszatért! Há akkor jövőre go Sumi!:)
  • Zsófy
    A humor1-re legközelebb brutált kérek, és akkor nem nézem meg... szeeeegény gomba:(
    Viszont a cica viszi a pálmát:)
  • antijuve
    jókk