F1CHL - Retro

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Zsófy

\"A nevetés olyan seprű, amivel lesöpörjük a szív pókhálóit.\" (Mort Walker)

Tigristank
Mi volt?

Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.

Freedom88
kicsit más egy orrba rúgás mint egy ilyen balaset. Minden eseményért megvan a kijelölt személy aki felelõs érted. Max ha oda van írva vagy aláírsz papírt h saját felõsségedre csinálod...
Na de meglehet h szokásosan csak én gondolkozok teljesen hülyén...

T.T.

Zsófy
Miért?! Ha egyszer ez az igazság😊

Zsófy
Nézd, kit vonjanak felelõsségre azon? A szervezõk mondták mindenkinek, h tartsa a fejét... azon kívül saját akaratából cselekedett... Balesetek bármikor, bárhol történhetnek. (PL tesiórán floppnál elmondta Klári, h bukfencezzünk hátra, SZÉTTETT LÁBAKKAL erre osztálytársam következõ körben orrba rúgta magát, és eltörte.... felelõsségre nem vontak senkit)

Freedom88
az...meg amit hallok kollegáktól, h csináltak a vonaton, most nem konkrétan az a csoport, hanem úgy általánosan...egyik csoportot Fradis mv vitte, hát mesélt dolgokat, h mik repkedtek ki az ablakból, meg miket ordibáltak az állomásokon...

T.T.

antijuve
ez az a válasz, amire nem számítottam 😛

ups and downs

antijuve
veszélyes üzem 😊.

ups and downs

Freedom88
hmm, biztos szívébe fogja zárni a gólyatábort...semmi felelõsség vonás gondolom...

T.T.

Zsófy
Jah, meg volt egy csaj, aki a vizes fürdõrucis csúszós izén beverte a fejét, és amnéziás lett... arról sem tudok semmit... viszont ha te esetleg tudod Boby nevét, azt megköszönném😊... (egyszer én is majdnem úgy jártam, ahogy õ....fasza lett volna kizanyálni ott 2x3mes üvegablakon...<#szomoru1>)

Zsófy
Jah, az más😄
Igen õt is Boby-nak hívtam (majd késõbb Yoe-nak, mert azt mondta a 3 betûs nevek jobbak😛)... És épp este vele kelett volna innom (mert a szex és az alvás nem mehet a pia hatására <--ez volt a jelmondata, a táborban totál egyetértettem vele😄)
Igen, emlékszem😊 iwiwen páran már be is jelöltek😛 (mondjuk a HÖKösök neveire inkább😄)... de az én nevemre tuti többen emlékeznek😄

Zsófy
Háááát az úgy volt, hogy volt vagy 6 Boby meg 5 Yoe a táborba... mivel én voltam Mr. Gerrison csoport csapatkapitány😄 (na jó, azért, mert ritka szar a név memóriám, ezért minden srácot így hívtam😛 de nem sértõdtek meg😄)

Engösz
Nem, azt nem ittam meg, azért annyira nem ment még el az eszem....elõtte az öt rövidbõl a koktál ittam meg...utána már majdnem minden mindegy volt! 😊😊😊
Ja, és hallottam az "üvegben landolt a srác" epizódot...Attól kicsit ki voltak borulva 😉
Te amúgy hogy emlékszel így a nevekre? Akikkel elhülyültünk, azok közül kb 2t sikerült megjegyeznem.

Annyi a világ, amennyit beletöltesz! (Dreher)

antijuve
azta fene.house techno vegyítve rockkal?az ütõs lehet 😄D

ups and downs

Freedom88

T.T.

antijuve
Rise FM? rendõrök?államellenes tevékenységet folytattak v mi?😊 és mi az a RiseFM? gondolom rádió (hoohhehehehe jeee)

ups and downs

Freedom88
Nem idevágó, csak megemlítem, h Rise FM-et bezárták, ráadásul a rendõrök😄 szánalom bakker, szánalom az egész...na mind1, bocs, megemlítettem...

T.T.

antijuve
Sry a kérdésért, de ki az a Boby?Csak h tudjuk kirõl is van szó

ups and downs

antijuve
Én örülök hogy nálunk nem voltak ilyenek (=

ups and downs

Freedom88
biztos volt ott olyan nõ akinek....na elkapni aztán akkor mehet a fûnyíró effekt

T.T.

Zsófy
Nemnem, mert az volt, hogy egy pasi lábát és fél szemöldökét kellett leborotválni, plusz még be lehetett vállalni fazonigazítást és segg gyantázást (persze pasiknál mindkettõt), szóval punciszõr nehezen került volna bele...

Zsófy
Nekem mondod? Boby megitta:S.... én meg öklendeztem, de nem gyengén:S...

Freedom88
férfiaknak ugyanez, csak a faszszõrzet helyett egy kis *unciszõr volt benne. Egyetem, igy szeretlek! Bocs FÕISKOLA, röviditve FIA (buhahaha)

T.T.

antijuve
micsoda koktél

ups and downs

Zsófy
Bmeg Ági... Te megittad a lábszõrös-faszõrös-seggszõrös vizet?!<#idiota><#szomoru1> ... na ezt nem gondoltam volna😄

Freedom88
leszarom, hülye UEFA akkor is!😊

T.T.

antijuve
ja, így igazad van 😊. habár errõl nem tehet a Zuefa

ups and downs

Freedom88
akkó ciprus egy kutya, messze van😊)
nem a Debrecent gondoltam a romániai csapattal, hanem a Chelseat, ahogy tavaly is asszem a Cluj-al játszott.

T.T.

antijuve
szervusz

ups and downs

antijuve
milyen Tel Aviv?Az APOEL az Nicosiai, és Ciprus.
Románia nehezen kerülhet a Debreceni csoportba, miután ugyanabban a kalapban van mint a Debrecen.

ups and downs

Freedom88
fuck-fuck-fuck-fuck!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jön ez a tetves Liverpool helyette...annyira fasznán nem örülök. És ráadásul véletlenül se került volna be a romániai csapat a D csoportba, mert még oda ki lehetne menni...neeeee, egy Tel-Aviv(asszem izrael vagy mi a faszom), spanyol meg portugália...véletlenül se a közelünkbe...hülye UEFA!

T.T.

antijuve
nem jött össze Freeeeee

ups and downs

Freedom88
nm

T.T.

Engösz
Hali Mindenki! Én is hazatértem, bár senki nem kérdezte, de azért elmondom. 😊 Osztom Zsófi véleményét, télleg marha jó volt a tábor és hát nem gondoltam hogy valaha is olyanokat fogok csinálni (meg inni) amik ott voltak 😊😊😊😊. Azt meg Peet hsz-re, hogy csakugyan gyönyörû volt a környék azzal a sok fenyõerdõvel és társaival! Köszönet a szervezõknek!

Annyi a világ, amennyit beletöltesz! (Dreher)

Freedom88
jaja, aztán nem akartam h ne linkeljem be ezért szóltam.

T.T.

antijuve
szóval ez volt az a bizonyos kép?

ups and downs

antijuve
jaa.értem

ups and downs

Freedom88
fogalmam sincs, csak ütni való feje van ennyi😊

T.T.

antijuve
ez ki ez?

ups and downs

Freedom88
volt?! van...jólvan...grt Norbi

T.T.

Freedom88
Húbammeg, milyen ütni való feje volt lool...
Szerepelhetne a Happy Tree Friendsben😄

T.T.

Freedom88
hát Kubica felnyiszantotta a zacsit😊)

T.T.

antijuve

ups and downs

antijuve
hjaaa

ups and downs

Freedom88
Tarja Turunen, biztos tök jó CD lehet

T.T.

antijuve
az a Nightwish volt énekese

ups and downs

Freedom88
felületesen átolvasvva, remek lehetett...
és milyen jó h nem én vezettem a vonatot amivel jöttetek biztos h nem jutottatok volna el a Keletiig idõben.

T.T.

Jeff Gordon
pfuu,jó reggelt.
Zsófy,Szia! Örülök,hogy jól érezted magad!
Sziasztok

The only speedometer is in your head.

Zsófy
Na, blogomba beszámoló😊

Freedom88
gondoltam, nem baj...

T.T.