F1CHL - Retro
-
Öhm,ezzel kapcsolatban az én véleményem annyi,hogy szerintem azzal semmi gond,ha valaki karácsony előtt két héttel már teljes lázban ég,én speciel nem így vagyok,biztos a vizsgák miatt is,de amúgy se vagyok "az a karácsonykor most vásároljunk meg mindent a plázákból". De ha valaki(k)nek ez kell,részemről áldásom rá.
Mondjuk sajnos az utóbbi években a karácsonyhoz azt akarják társítani,hogy ez a szeretet ünnepe,ami így is van,de valakit (v. valakiket) nem csak ezen a napon lehet szeretni (kb mint a szilveszter,hogy "akkor most bulizzunk egy nagyot,mert újév" miért? máskor nem lehet?),szerintem arról kéne, hogy szóljon,hogy az ember minél több családtagjával összejön,és együtt ünnepelnek. Számomra az ajándék is másodlagos. Nem ts tudom,hogy ez kinek a hibája,talán a média? Mondjuk karácsony előtt pár nappal mindig a vezető hír,hogy az emberek mennyit költöttek,mennyi hitelt vettek fel stb,mindig elmondják, hogy majd évekig törlesztik és a többi.. Én meg ettől vagyok rosszul,mert kb ez megy 15p-ig egy 25p-es híradásban. Nem mintha sűrűn néznék híradót,és amíg ezek a bankárok itt lesznek,nem is fogok.
Viszont, amit írtál,hogy november elején már díszítik az utcákat, meg, hogy ünnepek előtt 20 nappal már boldog karácsonyt,az már szerintem is túlzás...
Jah,boldog születésnapot Bryan :D