F1CHL - Retro
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Peet, szorítok! Sok sikert!!!
Annyi a világ, amennyit beletöltesz! (Dreher)
Szép álmokat a késõn fekvõknek!😊
\"A nevetés olyan seprű, amivel lesöpörjük a szív pókhálóit.\" (Mort Walker)
Egy kalappal holnapra, 20 adag szerencsét küldök!😊
Szép álmokat!
holnap nagy nap lesz,úgyhogy én megyek aludni.jóéjt zsófy😊
The only speedometer is in your head.
Képzeld, ma reggel mit kellett csinálnom...Mikor végeztem a reggelivel, fater közölte, hogy lófarok-szõrszállal (ami ugye meg van mosva) én el fogom kötni a kinövéseit a hónaalján, meg a nyakán. Mondom nem. És akkor elkezdett érzelmi alapon zsarolni. Úgyhogy megcsináltam. Egy élmény volt. <#guluszem1>#guluszem1>
Annyi a világ, amennyit beletöltesz! (Dreher)
és ugyanilyen férfi fejeket a WC-be amikor a csajok ráhuppannak egyet pisikélni 😊
T.T.
T.T.
Helyette Hegyeshalomba mentünk és ez a müszak is megért egy misét, nagggyon komoly volt...
T.T.
Nem jöttetek erre?!😞
ASRock 960GM-VGS3 FX , AMD FX(tm)-4300 Quad-Core Processor, Kingstone DDR3 1600mhz 4GB, 1TB Samsung SATA2, ASUS HD 6670 Series
ASRock 960GM-VGS3 FX , AMD FX(tm)-4300 Quad-Core Processor, Kingstone DDR3 1600mhz 4GB, 1TB Samsung SATA2, ASUS HD 6670 Series
rohadt eget, most nézem át jobban a beót, fasza...
24én: 19-6(ez már 25e)
25e: 21-9(26-a)
T.T.
Amúgy meg ja két áramnemü, mivel osztrákiában csak 15kV (magyar 25kV) és 16 2/3Hz (magyar 50Hz) üzemel a felsõvezetékben lévõ nafta és mivel az EC-ket Bécsig viszik a magyar Taurusok is ezért is fejlesztették igy a mozdonyt.
Miért teknõ? Forditsd fejtetõre😊)
160nal hol megy? Hegyeshalom és Tata között. Hogy mennyit? elég sokat, bár vannak benne elég durva féktávok sajnos néha.
230at pedig nagyon egyszerüen viszi osztrákban, ott annyi a Vmax.
Adja az isten, hogy menjek rajta sokat és eljössz. Olyan rendszerek vannak benne h elképecccc...
Sok német szó bazd, idegesitõ egy kicsit, de sebay😊
Sõt azt is tudja a számítógépe h különbözõ vonatbefolyásolási rendszerrel közlekedjen, mert minden országban más.
Egyébként jó hir, magyar Taurusok is fognak menni hamarosan Bukarestig, csak hát nem magyar személyzettel külföldön :S kár..
T.T.
hétfõ-kedd V63 tanfolyam😛
T.T.
és még az ütközõk közötti hossz is 19280 mm,legendásan jó😄
végsebessége eléggé megfelelõ,230-al is tudna menni,de nálunk 160 a maximum,bár tudnám hol vannak ilyen jó sínek, ahol ennyivel lehet menni
T.T.
T.T.
42 fok?! Az jól jött volna reggel... Kisnaciban eléggé fáztam...
34, istenem, mit megadnék ezé a nõért, na meg picit fiatalabbakért ha olyan és persze max10-12évvel lehetne fiatalabb Zsédától
T.T.
halál a mai munka megint...40-42fok simán, áh Taurust akarok, van benne légkondi!!!
Igen igy gondoltam😊
T.T.
Látom jó volt a buli,örülök neki,én is várom már azt a júlis elsõ hétvégéjét.Most viszont megyek is,véget ért a 10 perces szünetem,kicsit úgy érzem magam,mint aki a börtönben van: "lejárt a 10 perc,tegye le a kagylót!" :S
Kitartás!
tényleg jó lenne már az sör,mennék is szívesen,ha mondjuk négy helyett kettõ lenne hátra,az két hétre tartható lehetne,de így sajnos... viszont nektek jó sörözést