F1CHL - Retro
-
Mondjuk, azért sok igazság van abban, amit írtok az újságban, mind a Jobbágyi, mind a diákok... Nálunk is vannak olyanok,akik nem értem mit keresnek még itt,pláne végzős évfolyamon. Csodálkozom is,hogy jutottak el oda, jah, mondjuk egy Kukorelli vezetéknévvel lehet hogy nem is olyan nehéz. Kedvencem: Tegnap beérkezek az egyetemre, leparkolok a suli előtt az autóval,pár ismerős arc a bejáratnál. Nagyon nem is foglalkoztam velük,nem egy bandában zenélünk, hogy úgy mondjam. Ez történt 17:20kor, az óra 10p múlva kezdődik,könnyedén beértem mert még a terem is közel volt a bejárathoz. Na most ez pár ember, akik akkora talentumnak hiszik maguka, ugyanarra az órára jött,amire én. A pofátlanság viszont az,hogy bejöttek félóra késéssel egy 1 órás gyakorlatra,mert előtte cigiztek,röhögtek,mi egymás. Mondjuk gond, már máskor is volt velük.
A másik,ma reggel vizsgajelentkezés. Szerencsém volt,hamar végeztem. Bírom viszont az olyanokat, akik iwiw üzenőfalon hirdetik, hogy már 7:05-kor végzett,míg más próbál szenvedni a bejutással, egyrészt ki sz*rt érdekel,hogy neki már kész, másrészt ki a sz*r kérdezte... Egyébként ez ugyanaz a gyerek,aki szidja a neptunt mindennek,ha neki nem jön össze úgy a jelentkezés.Okos ember.Sajnos egy gimibe is jártunk,remélem nem fogunk egy helyen is dolgozni.. Na mind1,nem mintha ilyenen felhúztam volna magam,csak úgy elmeséltem,eszembe jutva egy bejegyzésed az egerbocsi füzetben:)