F1CHL - Retro
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
The only speedometer is in your head.
ASRock 960GM-VGS3 FX , AMD FX(tm)-4300 Quad-Core Processor, Kingstone DDR3 1600mhz 4GB, 1TB Samsung SATA2, ASUS HD 6670 Series
Na húztam már el, mert elkések mindenhonnét, a picsába...
T.T.
ASRock 960GM-VGS3 FX , AMD FX(tm)-4300 Quad-Core Processor, Kingstone DDR3 1600mhz 4GB, 1TB Samsung SATA2, ASUS HD 6670 Series
Mai szolgálat lol: Reggel 6kor jelentkezés, az emberem akihez mentem alapból 7re jött szóval rögtön egy óra semmittevés. Megjött, majd mondják h nincs bolt(gyk: nincs vonat, nincs munka), oké, reggeliztünk, dumáltunk minden hülyeség. Majd negyed 11kor szólnak irány Budafok-Háros. Oké, fütõházból (továbbiakban fth) kihoztuk a gépet ráálunk a kemény 3 kocsis tehervonatra irány Háros. Odaérünk leakadunk mondják irány Keleti mert pár személykocsit át kell vinni Nyugatiba. Oké..go. Odaérünk, bevisznek a 10.vágányra, majd 1,5órás semmittevés, 1 centit nem mozdulunk. Mikor már elkezdünk érdeklõdni h mégis mi a fasz van, mondják lemondták a vonatot, de irány Budafok-Háros, mert van 1 azaz egy kocsi amit át kéne vinni Fradiba. rendben. gépmenet Háros, 1 kocsi fel, irány Fradi. Megérkezünk, leakadunk, irány fth és szolgálat vége😊
Mai szörnyeteg
Holnap Hegyeshalomban Taurus tanfolyam és holnapután is
T.T.
Mentem aludni😄
\"A nevetés olyan seprű, amivel lesöpörjük a szív pókhálóit.\" (Mort Walker)
3éve indult😊
nem sokára lesz új banner is
Hát igen...:S
elfelejtettem mennyire szar dolog leégni...húzódik úgy a bõröm, lol😊
Hopp Juliska, hopp Mariska...
T.T.
Megane(L). Hamarosan képek/videók
T.T.
Látom sehol nincs rózsás jókedv.....meg is értem. Szívás ez a tanulás-téma. És elképesztõen unalmas is. Nem baj, már csak kedd 14:00-ig szenvednem, ha minden jól megy. Szurkoljatok egy kicsit a szerencsémnek, jó tételt akarok húzni.
Peet, kitartás, egyszer ennek is vége lesz!
Kellemes további napot mindenkinek. Pusz
Annyi a világ, amennyit beletöltesz! (Dreher)
Na jóccak! VAgymi
Szép álmokat!
Talán egyszer te is vezetsz majd olyan vonatot, amekkora mázlista vagy😊!
Én meg felakasztom magam, mert csak olyanok találnak, akiknek van... De akkor miért?!?!?!?! ...férfiak...
megyek én is aludni,hallgatok egy pár Johnny Cash számot,hátha jobb kedvem lesz😊)
Viszont a nyelvvizsgához grt,csak így tovább
Ja és megszereztem ezalatt az 1 óra munka alatt a Railjet vonatra a tipusom, most már ezen is mehetnék, de úgyse fogok. Kinek mi jut. Engem hál istennek senki nem akar felszedni, de el is küldeném a retkes *****-ba.
Na alvás, holnap hajnalban irány Ms
T.T.
És egy 29éves srác fel akar szedni, szal pozitívan zártuk a napot<#idiota>#idiota>
szép estét nektek,részemrõl éjt
zsófy,nyelvvizsga jól ment?
hát nincs jó kedvem,szerintem ez meg is látszik...
bocsi a regényért.
az-az igazság kéne már egy-két sikeres vizsga,ami visszaadná a hitem
<#szomoru1>#szomoru1>
lányok,nektek sok sikert..
én elmentem ma egy egyesért,de ezt majd este elmesélem,most kis pihi,aztán tanulás😊
Aki meg csak punnyad a vasúúúton, annak is minden jót, de szerintem nemigen van annál jobb, minthogy a punnyadásért fizetnek. További kellemes délutánt. 😄
Lassan vissza vizsgázni... Majd lesz vhogy😊
Engösz, hívlak majd
Szép napot mindenkinek, jó tanulást nekem meg minden érettségizõnek, meg akinek tanulnia kell. (Anyám, micsoda elmés gondolatok....)
Sziasztok, pusz
Öblös száj.....micsoda kifejezés.....
(Squalius Bonap.) a Nyilthólyagu halak alrendjének Pontyfélék családjába tartozó halnem vaskos, bajusztalan fejjel, öblös szájjal, kampós torokfogakkal. Hazánkban két faja tenyészik. A Fejes D. (Squ. dobula L.) néha 40 cm.
T.T.
Hát ezért érdemes volt bemászni..... Mutter a fõnöknél, és már el sem eresztik. Áhh