44995
F1CHL - Retro
-
#41195 hát nem olcsó -
#41194 Mondjuk, azért sok igazság van abban, amit írtok az újságban, mind a Jobbágyi, mind a diákok... Nálunk is vannak olyanok,akik nem értem mit keresnek még itt,pláne végzős évfolyamon. Csodálkozom is,hogy jutottak el oda, jah, mondjuk egy Kukorelli vezetéknévvel lehet hogy nem is olyan nehéz. Kedvencem: Tegnap beérkezek az egyetemre, leparkolok a suli előtt az autóval,pár ismerős arc a bejáratnál. Nagyon nem is foglalkoztam velük,nem egy bandában zenélünk, hogy úgy mondjam. Ez történt 17:20kor, az óra 10p múlva kezdődik,könnyedén beértem mert még a terem is közel volt a bejárathoz. Na most ez pár ember, akik akkora talentumnak hiszik maguka, ugyanarra az órára jött,amire én. A pofátlanság viszont az,hogy bejöttek félóra késéssel egy 1 órás gyakorlatra,mert előtte cigiztek,röhögtek,mi egymás. Mondjuk gond, már máskor is volt velük.
A másik,ma reggel vizsgajelentkezés. Szerencsém volt,hamar végeztem. Bírom viszont az olyanokat, akik iwiw üzenőfalon hirdetik, hogy már 7:05-kor végzett,míg más próbál szenvedni a bejutással, egyrészt ki sz*rt érdekel,hogy neki már kész, másrészt ki a sz*r kérdezte... Egyébként ez ugyanaz a gyerek,aki szidja a neptunt mindennek,ha neki nem jön össze úgy a jelentkezés.Okos ember.Sajnos egy gimibe is jártunk,remélem nem fogunk egy helyen is dolgozni.. Na mind1,nem mintha ilyenen felhúztam volna magam,csak úgy elmeséltem,eszembe jutva egy bejegyzésed az egerbocsi füzetben:) -
#41193 az nem semmi,pedig most az Arsenal is jó formában van. Remélem valamelyik nagy londoni klub lesz a bajnok, inkább az Arsenal,de a Chelseavel is kiegyeznék,csak ne a M. United.. bár ahogy nézem,ez a veszély nem nagyon fenyeget.
A spanyol bajnokság viszont szorosnak ígérkezik,a Barca még nem kapott ki 12 meccs alatt,de előnyük így is csak két pont:) -
#41192 Tudom, h segítettél volna, mert tudtam, h Neked 100%ra van zenevágó progid... De Peet megcsinálta, meg Bryan is akart segíteni, szal elvették a munkád:D... De azért Neked is köszi, a szándék megvolt -
#41191 mehetne úgy is, hogy te tolatsz :) -
#41190 Nyomulnak a kékek -
#41189 CHELSEA!!! TRA TRA TRA!!!:) 0-3 :) -
#41188 mehet naplementéből átment éjszakába. Időgyorsítás stb.
Második futam meg mehetne úgy, h naplemente, éjszaka, napfelkelte:) -
#41187 én is segítettem volna, de nem segítettem:) -
#41186 majd meglátjuk, azért lehessen annyira látni, hogy normális verseny legyen -
#41185 az tuti,kipróbáltam ezt az Imolát este 10kor,korom sötét van,alig lehet látni,hogy mikor jön a kanyar,nehéz belőni a féktávokat,ha akkor lesz a futam,nagy ki-ki meccs lesz:)
9kor már elég sötét van,de még kellően világos ahhoz,hogy lássunk is vmit, nemtudom,majd kiválasztjátok,de ez a 10 óra elég durva, 2:10-es köröket mentem:)) -
#41184 kösz :D -
#41183 szívesen Zsófy -
#41182 De attól még kedves vagy, hogy Te is segíteni akartál -
#41181 UUUUU Köszönöm!!!! Tökéletes:) -
#41180 rosszabbat egészen biztos :) -
#41179 valóban az,bár igaz az is,eltudok képzelni jobbat is:) -
#41178 remek vasárnap esti program :) -
#41177 most olvastam el a 2009/5.számot:) -
#41176 de ez most hogy jutott eszedbe? -
#41175 Valóban -
#41174 Remek újság ez a pázmányos ítélet
kár, hogy nálunk ilyenek nincsenek,pontosabban régebben volt,de zátonyra futott,jellemző... -
#41173 akkor én már be se fejezem... -
#41172 igaz,nem én vagyok Norbi,nem tőlem kérted,de megpróbálkoztam vele:
íme a zene a mobilra
ha jól hallottam kb ettől a résztől kellene,ha nem jó írd meg,és alakítok rajta szívesen:) -
#41171 Norbi! Majd tudnál segíteni nekem? Ha átküldöm ezt a számot Le tudod majd vágni az elejéről azt a 44mp-t ami nem tessik annyira? Mert szeretném csengőhantomnak, mert sztem tök jó:) -
#41170 balfasz:) -
#41169 de hülye vagyok.Peet nyert.akkor Free bendzsa vagy :)
Viszont Grat Mester! -
#41168 grat szivi a 2-1-1 szettarányú bowlinggyőzelemhez :D -
#41167 Szegény süni kicsit nyomika, de a többiek nagyon cukorfalatok! Macikaa :) -
#41166 :))) aranyosak nagyon -
#41165 Pár kép az állatvilágból:
-
#41164 Aham. Mondjuk legalább érdekli őket hogy mit gondolunk a tanárainkról, meg az óráikról.
Jóéjt mindenkinek! -
#41163 ja, de azért nagy különbség hogy nálatok kötelező -
#41162 Jólvan, akkor nem egyedi dolog. -
#41161 nekem is...:) -
#41160 nembaj, én nem vettem észre :) -
#41159 #41158 - ha ez a szabály, nincs mit tenni :)
jah, jó gyorsan elment nekem is. -
#41158 Nálunk és van értékelés, a tanárokat lehet értékelni a neptunon keresztül, de ez nem kötelező. -
#41157 Kettőből egyszer sem írtam le jól a kérdőív szót. De most javítottam. -
#41156 Sziasztok!
Most a megdöbbenésemnek kell hangot adnom, és egyben kérdést is teszek fel Peet és Bryan részére. Másnak is, csak nem biztos h tud válaszolni.
Nektek is van olyan a suliban, hogy félévenként kérdődívet kell kitölteni? Ma délután kaptunk üzit neptunon, hogy minden hallgatónak értékelnie kell tantárgyanként a félévet. Kötelező, különben nem adják ki az indexet. Átlag 14-20 db kérődív/fő. Még jó hogy dec. 14. a határidő... Azt mondja: "Az oktatói munka hallgatói véleményezése visszacsatolás az oktatás minőségéről, ami a hallgatók véleményére alapul, így lehetőséget kapunk a problémákra való rálátásra, s ezáltal ezeket orvosolni lehet."
A másik meg, hogy mától lehet jelentkezni a vizsgákra. Meglehetősen hamar elment ez a félév..