44995
F1CHL - Retro
  • Jeff Gordon
    hát nem olcsó
  • Jeff Gordon
    Mondjuk, azért sok igazság van abban, amit írtok az újságban, mind a Jobbágyi, mind a diákok... Nálunk is vannak olyanok,akik nem értem mit keresnek még itt,pláne végzős évfolyamon. Csodálkozom is,hogy jutottak el oda, jah, mondjuk egy Kukorelli vezetéknévvel lehet hogy nem is olyan nehéz. Kedvencem: Tegnap beérkezek az egyetemre, leparkolok a suli előtt az autóval,pár ismerős arc a bejáratnál. Nagyon nem is foglalkoztam velük,nem egy bandában zenélünk, hogy úgy mondjam. Ez történt 17:20kor, az óra 10p múlva kezdődik,könnyedén beértem mert még a terem is közel volt a bejárathoz. Na most ez pár ember, akik akkora talentumnak hiszik maguka, ugyanarra az órára jött,amire én. A pofátlanság viszont az,hogy bejöttek félóra késéssel egy 1 órás gyakorlatra,mert előtte cigiztek,röhögtek,mi egymás. Mondjuk gond, már máskor is volt velük.

A másik,ma reggel vizsgajelentkezés. Szerencsém volt,hamar végeztem. Bírom viszont az olyanokat, akik iwiw üzenőfalon hirdetik, hogy már 7:05-kor végzett,míg más próbál szenvedni a bejutással, egyrészt ki sz*rt érdekel,hogy neki már kész, másrészt ki a sz*r kérdezte... Egyébként ez ugyanaz a gyerek,aki szidja a neptunt mindennek,ha neki nem jön össze úgy a jelentkezés.Okos ember.Sajnos egy gimibe is jártunk,remélem nem fogunk egy helyen is dolgozni.. Na mind1,nem mintha ilyenen felhúztam volna magam,csak úgy elmeséltem,eszembe jutva egy bejegyzésed az egerbocsi füzetben:)
  • Jeff Gordon
    az nem semmi,pedig most az Arsenal is jó formában van. Remélem valamelyik nagy londoni klub lesz a bajnok, inkább az Arsenal,de a Chelseavel is kiegyeznék,csak ne a M. United.. bár ahogy nézem,ez a veszély nem nagyon fenyeget.
    A spanyol bajnokság viszont szorosnak ígérkezik,a Barca még nem kapott ki 12 meccs alatt,de előnyük így is csak két pont:)
  • Zsófy
    Tudom, h segítettél volna, mert tudtam, h Neked 100%ra van zenevágó progid... De Peet megcsinálta, meg Bryan is akart segíteni, szal elvették a munkád:D... De azért Neked is köszi, a szándék megvolt
  • antijuve
    mehetne úgy is, hogy te tolatsz :)
  • antijuve
    Nyomulnak a kékek
  • Freedom88
    CHELSEA!!! TRA TRA TRA!!!:) 0-3 :)
  • Freedom88
    mehet naplementéből átment éjszakába. Időgyorsítás stb.
    Második futam meg mehetne úgy, h naplemente, éjszaka, napfelkelte:)
  • Freedom88
    én is segítettem volna, de nem segítettem:)
  • antijuve
    majd meglátjuk, azért lehessen annyira látni, hogy normális verseny legyen
  • Jeff Gordon
    az tuti,kipróbáltam ezt az Imolát este 10kor,korom sötét van,alig lehet látni,hogy mikor jön a kanyar,nehéz belőni a féktávokat,ha akkor lesz a futam,nagy ki-ki meccs lesz:)
    9kor már elég sötét van,de még kellően világos ahhoz,hogy lássunk is vmit, nemtudom,majd kiválasztjátok,de ez a 10 óra elég durva, 2:10-es köröket mentem:))
  • antijuve
    kösz :D
  • Jeff Gordon
    szívesen Zsófy
  • Zsófy
    De attól még kedves vagy, hogy Te is segíteni akartál
  • Zsófy
    UUUUU Köszönöm!!!! Tökéletes:)
  • antijuve
    rosszabbat egészen biztos :)
  • Jeff Gordon
    valóban az,bár igaz az is,eltudok képzelni jobbat is:)
  • antijuve
    remek vasárnap esti program :)
  • Jeff Gordon
    most olvastam el a 2009/5.számot:)
  • antijuve
    de ez most hogy jutott eszedbe?
  • antijuve
    Valóban
  • Jeff Gordon
    Remek újság ez a pázmányos ítélet

kár, hogy nálunk ilyenek nincsenek,pontosabban régebben volt,de zátonyra futott,jellemző...
  • antijuve
    akkor én már be se fejezem...
  • Jeff Gordon
    igaz,nem én vagyok Norbi,nem tőlem kérted,de megpróbálkoztam vele:
    íme a zene a mobilra

ha jól hallottam kb ettől a résztől kellene,ha nem jó írd meg,és alakítok rajta szívesen:)
  • Zsófy
    Norbi! Majd tudnál segíteni nekem? Ha átküldöm ezt a számot Le tudod majd vágni az elejéről azt a 44mp-t ami nem tessik annyira? Mert szeretném csengőhantomnak, mert sztem tök jó:)
  • Freedom88
    balfasz:)
  • antijuve
    de hülye vagyok.Peet nyert.akkor Free bendzsa vagy :)
    Viszont Grat Mester!
  • antijuve
    grat szivi a 2-1-1 szettarányú bowlinggyőzelemhez :D
  • Engösz
    Szegény süni kicsit nyomika, de a többiek nagyon cukorfalatok! Macikaa :)
  • antijuve
    :))) aranyosak nagyon
  • Freedom88
    Pár kép az állatvilágból:

• Engösz
    Aham. Mondjuk legalább érdekli őket hogy mit gondolunk a tanárainkról, meg az óráikról.

Jóéjt mindenkinek!
  • antijuve
    ja, de azért nagy különbség hogy nálatok kötelező
  • Engösz
    Jólvan, akkor nem egyedi dolog.
  • Freedom88
    nekem is...:)
  • antijuve
    nembaj, én nem vettem észre :)
  • antijuve
    #41158 - ha ez a szabály, nincs mit tenni :)

jah, jó gyorsan elment nekem is.
  • Tigristank
    Nálunk és van értékelés, a tanárokat lehet értékelni a neptunon keresztül, de ez nem kötelező.
  • Engösz
    Kettőből egyszer sem írtam le jól a kérdőív szót. De most javítottam.
  • Engösz
    Sziasztok!
    Most a megdöbbenésemnek kell hangot adnom, és egyben kérdést is teszek fel Peet és Bryan részére. Másnak is, csak nem biztos h tud válaszolni.
    Nektek is van olyan a suliban, hogy félévenként kérdődívet kell kitölteni? Ma délután kaptunk üzit neptunon, hogy minden hallgatónak értékelnie kell tantárgyanként a félévet. Kötelező, különben nem adják ki az indexet. Átlag 14-20 db kérődív/fő. Még jó hogy dec. 14. a határidő... Azt mondja: "Az oktatói munka hallgatói véleményezése visszacsatolás az oktatás minőségéről, ami a hallgatók véleményére alapul, így lehetőséget kapunk a problémákra való rálátásra, s ezáltal ezeket orvosolni lehet."

A másik meg, hogy mától lehet jelentkezni a vizsgákra. Meglehetősen hamar elment ez a félév..