F1CHL - Retro
-
Nem csak Mávnál megy ez így a felsővezetésben, haver, jóbarát általában megkapnak ilyen pozíciókat... Ebban az országban szinte mindenkit az érdek vezérel...
Azzal akkor sem értek egyet, hogy megbénítják x időre a közlekedést, mert ezzel nem a felsővezetés, hanem az utasok szívnak (és tudom, h van busz, de 6szor annyi idő és 6szor olyan kényelmetlen)... Mondtam: az orvosok miért nem sztrájkolnak úgy, h bármi történjen, nem látják el az embert? Vagy a bankok miért nem húzzák le a rolót?! És nem kapnánk fizut, nem lenne pénz...
Igen, ideges voltam, nem kicsit...
Tegnap faszán elterveztem, h hazaérek 7re, alszom, éjjel tanulok... erre: hazaértem fél 9re, elfáradtan, nem volt időm aludni, ennek örömére meg is húztak a matekon (Yupíííííííííííííííííííí). Ezzel nem azt mondom, h a MÁVra akarom kenni,de talán egy 35-40%ot össze tudtam volna kaparni, így viszont esélyem sincs,h a két zh-val összeszedjem a ketteshez kellő 60-at...
Dobjatok atomot a felsővezetésre, vagy nemtom, de ne mi szívjunk már, találjatok ki vmi mást (tudom, h nincs, de....)
Am. igazad van, és elnézést kérek Tőled.