F1CHL - Retro
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"A nevetés olyan seprű, amivel lesöpörjük a szív pókhálóit.\" (Mort Walker)
ASRock 960GM-VGS3 FX , AMD FX(tm)-4300 Quad-Core Processor, Kingstone DDR3 1600mhz 4GB, 1TB Samsung SATA2, ASUS HD 6670 Series
ups and downs
Jah, én is remélem, mert azt még megnyerheti zsinórban 6-szor, ami ha jól tom még senkinek sem sikerült.Bár tény, így kicsit kevesebb motivációja lehet már, h mindent megnyert (szerencsére 😄).Azért reméljük még látjuk pár évig.
ups and downs
The only speedometer is in your head.
jaja,korrekt ez a Soderling srác,elég jól is játszott a végefelé,szóval szerintem abszolút megérdemelt ez a második hely.
HOL VANNAK A PÁRTOK AKIKRE LEHETETT SZAVAZNI?!
T.T.
ups and downs
T.T.
ups and downs
így igaz,grt Roger!
Itt a kommentár nagyon mondogatta,hogy lehet Nadal nem lesz Wimbledonban,de miért?:S errõl én nagyon lemaradtam,te nem tudsz vmit ezzel kapcsolatban?
Ja és Fed<#taps>#taps><#taps>#taps><#worship>#worship><#worship>#worship><#rinya>#rinya>
ups and downs
T.T.
Igen, én is remélem😊
Oké, most ez nem feléd irányul, na jó vmilyen szinten igen, pontosabban akik nem mentek el szavazni
T.T.
szar idõ is van,és ebbõl a fajta politikából nagyon de nagyon elég már ebben az országban,amit te is mondtál, #39946-ban,fiatalok jövõje,amire õk nagy ívben sz*rnak,hát akkor én meg rájuk,mondjuk más lenne,ha ez országgyûlési,vagy helyhatósági választás lenne,de az,hogy ki nyeri most az EP választást,az a legkevésbé se érdekel..
Vettük olyan sok mindent nem is, erre 35e forintot otthagytunk a qrva Tescoba. Jó mondjuk a legdrágább tétel volt 9000Ft, ami egy száritó volt, de hát akkor is...naggyon durva sajnos. Éljen a fiataloknak való jövõ.
T.T.