• Ulvar
  #332
  A sebesség mit sem számít ha ugyanúgy lehet a seggében menni a másiknak mint egy zárt kasztnisnál.

  @Black Ghost: Talán van valami abban amit mondasz, de ne feledd, hogy a 2. SC előtt 20 körön keresztül mentek vonatban (voltak akik később csatlakoztak, és előzgettek össze vissza)Craig Lowndes, Ingall, ..és még sokan mások (5-6 ember). Tehát majdnem a futam feléig egymás mögött mentek és egyik se tudott elszakadni ha előzött a másiktól. Ez okozta Lowndes hibáját ami miatt kicseszte a pályáról Ingall-t.

  Nyilván Adelaide-ben már jobb lesz a környezet, én egy dolgot szeretnék. EGY ROHADT LIVE STREAMet.

  Ehhez akár ti is segítséget tudtok nyújtani.

  Akinek van angol MotorsTV-je otthon, meg kifelé jól tud adni a nete, és összetudja hozni a kettőt otthon, hogy reggel felkel és összerakja a cuccost, hogy pár magyar idiótának streamelje, azt megköszönném :).

  Egyelőre próbálok persze az Ausztráloktól valamit kikönyörögni, de ez még a jövő kérdése, most van 5 hetünk felkészülni, mert tényleg jó lenne élőben nézni a versenyeket. Minden lehetőséget ki kell eszközölni. (A BigPond aki hivatalosan neten közvetíti a V8 futamokat nem kíván lehetőséget nyújtani egyelőre felénk, hogy mi is láthassunk, de még youtube-on az összefoglalót se...). Úgyhogy ez a helyzet, ha valamit kitudunk a következő 1 hónapban valahogy hivatalosan az irace-el könyörögni, akkor igyekszünk megvalósítani felétek is, de ha nem, akkor ez a MotorsTV adhat nekünk még egy második esélyt. Kap tőlem minden futam közvetítésért egy sört aki ki streameli :).