2613
Hivatalos Weboldal | Hivatalos Facebook | SpeedCafe | Spíler TV Műsorújság | Élő közvetítés (angol) | Letölthető teljes futamok (angol)
-
#369 halon, földalattin a Adelaide race1-2 -
#368 FUTAM ÉLŐBEN.
stream a futamhoz jó minőség egy kis plugin után megy a cucc -
#367 Jó akkor én arra gondoltam eddig a Fordok voltak főlényben Adelaiden.
Most volt az első, hogy be sem kerültek a legjobb 5-be nem hogy nyertek volna. -
#366 jah énis aludtam :S -
#365 Adelaide Holden fanatikusokkal van tele. Garth Tander is ezért örült oly nagyon. Tavaly mind két futamot ő nyerte, idén az elsőt. -
#364 nem kell messzire visszamenni csak 2009, 2010-es évekre.
2009
Race1 -
#363 te szerinted ez természetes dolog?
-
#362 Adelaide-ben? Még szép... -
#361 1-5 helyen csak Holdenek végeztek.
-
#360 Na majd vasárnap talán felkelek ;) -
#359 Hm... nem futották le a teljes távot, 130 perc max egy verseny. Hát ezt túllépték volna azzal a +2-3 körrel. -
#358 ŐRÜLET AMI A PÁLYÁN MEGY. EZ A VERSENY EMBEREK!!! -
#357 Tököm tudja hányadik SC. Jó ez a futam xDDDD -
#356 izé futamról stream... -
#355 Itt egy jobb! -
#354 Ha lesz kapsz :). (ide, fészbúk, irace mindenhova). -
#353 linket kérünk ugye :) -
#352 Szar neked :D.
Csak stream legyen...ha nem lesz...idegbajt kapok... -
#351 Inkább alszok 6:50-ig, aztán majd megyek suliba^^ -
#350 Fél 6-kor ki kell fel holnap rajtam kívül? Senki? :D. -
#349 vagyis 01:40-kor magyaridő szerint. -
#348 8:18 óra múlva lesz a kvali. -
#347 Köszönöm, mindkettőtöknek :) -
#346 sikeresen belinkelted ugyanazt :) -
#345 Tök egyszerű.
Itt elolvashatod pontosan melyik helyezés mennyit ér. 2 kivétel a 2 endurance Bathurst meg Phillip Island.
-
#344 inkább megmutatom -
#343 ez csak 4db practice volt nem jelent semmit... -
#342 Pont rendszert elmagyarázhatnátok, nézem a tabellát de így ez nekem kínai. -
#341 O bazz jogos, én már elkönyveltem qalinak.
-mondjuk ettől függetlenül lehetett volna jobb is, mert hát a többi nagy (Whincup, Winterbottom) még is csak ott van elől. Abu Dhabi első qalin is csak 20. lett, igaz másodikon meg 5. Szal szerintem nem kész még a vas. -
#340 Gyakorlás szart sem ér :). Courtney múltkor megnyerte a 2. futamot. Hol a baj? -
#339 James Courtney 19. !!!...ez a kocsi nagyon nincs még egybe. -
Szabi1991 #338 Todd Kelly 4. -
#337 Megvolt Adelaiden a 4db Practice -
#336 zsír, érdekel! -
#335 ...oké, vmeik este csinálok képeket és felteszem ide, a többit majd ezután -
#334 Érdekelne engem, többit privátba, mond el mennyit kérsz stb... majd ott dumálunk. -
#333 eredeti 2010-es V8 Supercars sapka érdekelne valakit ?
(ha igen, csinálok képeket) -
#332 A sebesség mit sem számít ha ugyanúgy lehet a seggében menni a másiknak mint egy zárt kasztnisnál.
@Black Ghost: Talán van valami abban amit mondasz, de ne feledd, hogy a 2. SC előtt 20 körön keresztül mentek vonatban (voltak akik később csatlakoztak, és előzgettek össze vissza)Craig Lowndes, Ingall, ..és még sokan mások (5-6 ember). Tehát majdnem a futam feléig egymás mögött mentek és egyik se tudott elszakadni ha előzött a másiktól. Ez okozta Lowndes hibáját ami miatt kicseszte a pályáról Ingall-t.
Nyilván Adelaide-ben már jobb lesz a környezet, én egy dolgot szeretnék. EGY ROHADT LIVE STREAMet.
Ehhez akár ti is segítséget tudtok nyújtani.
Akinek van angol MotorsTV-je otthon, meg kifelé jól tud adni a nete, és összetudja hozni a kettőt otthon, hogy reggel felkel és összerakja a cuccost, hogy pár magyar idiótának streamelje, azt megköszönném :).
Egyelőre próbálok persze az Ausztráloktól valamit kikönyörögni, de ez még a jövő kérdése, most van 5 hetünk felkészülni, mert tényleg jó lenne élőben nézni a versenyeket. Minden lehetőséget ki kell eszközölni. (A BigPond aki hivatalosan neten közvetíti a V8 futamokat nem kíván lehetőséget nyújtani egyelőre felénk, hogy mi is láthassunk, de még youtube-on az összefoglalót se...). Úgyhogy ez a helyzet, ha valamit kitudunk a következő 1 hónapban valahogy hivatalosan az irace-el könyörögni, akkor igyekszünk megvalósítani felétek is, de ha nem, akkor ez a MotorsTV adhat nekünk még egy második esélyt. Kap tőlem minden futam közvetítésért egy sört aki ki streameli :).
-
#331 azért egy dolgot vegyél figyelembe..eltérőek a sebességek..lassabb autóval lehet versenyezni, nagyon gyorssal kevésbé ezen a pályán.. -
#330 Marhára tetszik a közvetítés módja, hihetetlenül emberközeli. Ahogy a kommentátor szabadon jár kel a boxokban, ahogy leszólítja őket futam közben (a vodafon csapatfőnöke még be is mutatott neki), hogy látom a pilótának beszélő ürgét, meg sok ilyen kis apróság, ez nekem nagyon bejön. :)
amcsi versenyt szoktál nézni? Indycart pl?
mert onnan vették át a stílust..