• lord rayder
    Üdv. Nem rég akadtam rá erre a sorozatra, és rögtön megtetszett. Végre olyan autó sport, ahol van sebesség rendesen és attól van verseny, ami ráadásul izgalmas is. Nem tudom mennyi rajongója lehet Mo.-n, de ha valaki ráérne feltudna világosítani az alapdolgokról? Szabályok, meg egyéb dolgok. F1-hez vagyok szokva, de imádok minden autóversenyt. Tavaly csak pár versenyt néztem vissza és, hogy szemléltessem mennyit sikerült felfognom. Változások: 2új gyártó, amiből a Merci nem is igazi, mert valami emberke kitalálta, hogy az milyen jó lesz, de ők (Mercedes) igazából tojtak rá. Valamint, a tavalyi Vodafone-os támogatottságú csapatot, leváltotta a Red Bull főszponzorként. Ahol, most feliratkoztam YT csatornára, ott több videó is fel volt töltve. Volt az alap verseny, és ha jól értettem, van 1 Dunlop series, ami rövid sprint futamok, és vagy 2. osztályként, vagy az újoncoknak van, valamint a Nascar Truckhoz hasonlóan Utesként egy 3. osztály? Kérdésem, hogy érdemes-e ezeket is figyelemmel követni?
    Előre is köszönöm!