• mauser81
    #25
    "Ennyi pénzért már projektort kapok, vászonnal, 2 tartalékizzóval." Nyugodtan vedd meg, nincs is jobb, mint egy folyamatosan zúgó, prezentációra való projektor (mesterségesen növelt kontraszt, élvezhetetlen kép, nulla színhűség, lcd-nél utánhúzás, dlp-nél rainbow effect, temporal dithering stb). Hiába van a hirdetésben, hogy házimozi projektor, ennyiért olyanból normálisat nem kapsz... Persze kell hozzá egy normális vászon, és egy olyan szoba ahová kevés fény jut be.

    "Ja- Mikor is cseréltem le a CRT-t LCD-re? őőőő" -Ezt a mondatot ne értem.

    Roli: amin mosódást láttál az egy lcd tv volt, vagy egyszerűen a nagy képméret miatt meglátszott ez elmozdulás. Az olcsóbb plazmák gyakran 852*480-as felbontásúak, ezeken közelről láthatóak a pixelek. (A plazmáknál a technológia miatt elég nagynak kell lennie egy cellának, ezért nincsenek kisebb méretűek.) Ha normális távolságból nézel egy ilyen kijelzőt nem fog feltünni.

    Egyébként a magyar viszonyokra talán az ilyen kis felbontású plazmák a legjobbak jelenleg. Szép kép, viszonylag tűrhető fogyasztás, és a tv adások képe sem olyan rettenet, mint a HD felbontású megjelenítőkön. (Csak elég messzire kell ülni tőlük, hogy a rácsozat ne látszon. :D)