• Lobsterman
    Igen távolsági, úgyhogy ahhoz alap a távolsági harc skill, főleg hogy maga a buff sem kis bónuszt ad rá.
    Amúgy eléggé imba karakter, ha jól fejleszted, már a játék elején 1 lövés minden normál ellenfél, sőt 2-3szorosát is sebzed nekik mint amekkora az életük. Ami fontos egy BFG-s szeráfnak az az ügyesség, a távolsági harc skill(amit maga a CA is durván megdob), és hát ugye minél magasabb BFG CA természetesen :D
    Ami még jó neki: Revered Technology lore és focus(nem tudom hirtelen melyik melyik, de az egyik plusz sebzést ad, a másik meg kell hogy minél kevesebb büntit kapj a CA-ra, a regen idő nem igazán számít), Én ajánlanám hogy gyúrj rá az Exalted Warrior CA családból a Battle Stance-ra, mert viszonylag közepes szinten is jó bónusz sebzést, attack bónuszt és sebességet kapsz, de ahhoz h a BFG mellett működjön kell Concentration skill. BFG-nél igazából nem számít a CA-k regen ideje, és normális támadással is bőven meghal minden egy lövésre, szóval harci CA sem nagyon kell, úgyhogy annyira nem érdemes fejleszteni, én megtettem de rájöttem hogy tök fölösleges, nem használom ki. Aztán érdemes még a Divine Protection pajzsot is fejleszteni, bossoknál nem árt a védelem. Plusz még érdemes felvenni Tactics Lore-t is soksok sebzésért. Ezeken túl pedig érdemes rágyúrni a védelemre, szintén bossok ellen. Erre sajnos csak gold fokozat végén jöttem rá az utolsó bossoknál, hogy nem ártott volna a védelmemet is felpumpálni valamennyire :) Szóval rakj életerőt adó skillre, meg Armor Lore-ra is szerintem.
    Nemsokára rakok fel képet is a karimról.