10030
-
#5510 Igen távolsági, úgyhogy ahhoz alap a távolsági harc skill, főleg hogy maga a buff sem kis bónuszt ad rá.
Amúgy eléggé imba karakter, ha jól fejleszted, már a játék elején 1 lövés minden normál ellenfél, sőt 2-3szorosát is sebzed nekik mint amekkora az életük. Ami fontos egy BFG-s szeráfnak az az ügyesség, a távolsági harc skill(amit maga a CA is durván megdob), és hát ugye minél magasabb BFG CA természetesen :D
Ami még jó neki: Revered Technology lore és focus(nem tudom hirtelen melyik melyik, de az egyik plusz sebzést ad, a másik meg kell hogy minél kevesebb büntit kapj a CA-ra, a regen idő nem igazán számít), Én ajánlanám hogy gyúrj rá az Exalted Warrior CA családból a Battle Stance-ra, mert viszonylag közepes szinten is jó bónusz sebzést, attack bónuszt és sebességet kapsz, de ahhoz h a BFG mellett működjön kell Concentration skill. BFG-nél igazából nem számít a CA-k regen ideje, és normális támadással is bőven meghal minden egy lövésre, szóval harci CA sem nagyon kell, úgyhogy annyira nem érdemes fejleszteni, én megtettem de rájöttem hogy tök fölösleges, nem használom ki. Aztán érdemes még a Divine Protection pajzsot is fejleszteni, bossoknál nem árt a védelem. Plusz még érdemes felvenni Tactics Lore-t is soksok sebzésért. Ezeken túl pedig érdemes rágyúrni a védelemre, szintén bossok ellen. Erre sajnos csak gold fokozat végén jöttem rá az utolsó bossoknál, hogy nem ártott volna a védelmemet is felpumpálni valamennyire :) Szóval rakj életerőt adó skillre, meg Armor Lore-ra is szerintem.
Nemsokára rakok fel képet is a karimról. -
vidu01 #5509 Kb ezekre kell pontokat rakni:
Az első 2 a lényeges és az imádott technológia képességek. Mellélövés nincs találati esélyem általában 120-140% között van.:)
A magas támadóérték köszönhető a BFGnek nálam +80at ad a távolsági fegyverhasználathoz meg a másik erősítés is nagyban növeli a támadóértékemet. A koncentrációt azért hozom ennyire mert lvl75ön fel akarom tenni az energiapajzsot 3. erősítésként. -
#5508 Először is a fő küldetés karika színe sárga. A fajod küldetése a kék. A kettő ugyan azon az útvonalon halad, szóval nyugodj meg, a szeráfok szigetére visz majd az utad. Csak csináld a sárga küldetést. -
Cortinaar #5507 Sziasztok!
Olyan problémám lenne, hogy Árnyharcossal vagyok, s a fő küldetésnél elakadtam. Megöltem egy ork papot (asszem), s megszereztem a kis piramist, azután megjelent a felső szigeten a lila karika, de nem tudok odajutni, mert a kikötő nem jelent meg, így nem tudok odahajózni sem. Megcsináltam a speciális hátas küldit is, oda is tudtam hajózni, vettem is hátast, de a fő küldetést nem tudom folytatni. Valaki írja le rendesen, hogy mit kell csinálnom, mert ebben a fórumban már kérdezte ezt valaki, de nem kapott választ, csak a hátas szigetre, de az nemkem már megvan. Köszönöm. Corti -
jnc #5506 Nekem maga a karakter nem látszik ezüst fokozaton, amit korábbi patch alatt fejlesztettem, igaz UK verzión. Amit elkezdtem (elf) az eredeti magyar játékon, ott jól látszik minden. -
#5505 Lehet, nagyon kezdő kérdés, de nézzétek el nekem. (Napokig gondolkodtam azon is, mi lehet a BFG-s Szeráf, mondjuk, rájöttem, ahogy megláttam, de akkor is...) Szóval, a gondom, indítottam egy új Szeráfkát, (Végre, nevet is kapott) Gondoltam, annyian dicséritek /használjátok, hogy kipróbálom a BFG-t. Kérdés; Milyen fegyvernek minősül? Távolságinak? Mert ugye a Szeráf közelharcos kari, a kardhasználatra gyúrok vele alapból.
Igaz, hogy ami a BazinagyFeGyverrel 2 "lövés" az karddal 3-4 csapás, viszont a sárganevű ellenfeleket, jó, ha 4-5 alkalomból 1x sebzi. Még elég az elején vagyok, mire kellene a pontokat dobálni, hogy ütős legyen a BFG? -
#5504 sziasztok,megvettem a játékot,fel patcheltem,és van 1 olyan bugom,hogy nem látom a kurzort ... :S
-
rizsa1669 #5503 hupsz az meg lemaradt h most lettem lvl 50 és még mindig nem tudom h melyik skillt vegyem fel..
ezek vannak meg: Taktika ismeret, Párbaj ismeret, Páncélismeret, Pajzsismeret, Koncentráció, Halott harcos fókusz, Harctudomány, Kardhasználat. -
rizsa1669 #5502 szerintem akkor egy cipőben járok haveroddal :O
Nekem úgy volt h az alap CPU-t ( E6750 @ 2.66GHz ) felhúztam 3000MHz-re.
Kipróbáltam GTA4 alatt nem volt semmi baja, majd sacred 2 alatt kék halál.
Nekem most úgy jó a sacred 2 hogy visszavettem a CPU-t alapra..
Az explorer-es cucc nállam olyan hogy mikor bekapcsolom a gépet, és mikor bejön minden kijön 3x az az üzenet h "a windows explorer hibát észlelt".
Nem tudom h ezzel tudtam-e segíteni, kérdezd meg haverodat h húzva van-e a cucca.. szvsz ez a baja. Nem tudom h miért :S
-
Afflicted #5501 Hi
Haverom sms-ét idézem, aki meg tudja fejteni, kérem segítsen :)
kis help kéne sacred minden nap 1x megöli az xp t (gondolom windows xp-re céloz) kék halál vagy explorer+exe hiibát észlel és leáll -
vidu01 #5500 Könnyen meg tudod nézni, tedd be egymás mellé ugyanazt a CAt egyszer csak úgy simán, mellé meg comboba. A regtime kisebb lesz az utóbbinál.;) -
TGWH #5499 Nekem anélkül is erősítette. Szerintem megéri, lehet tápolni vele a ca-kat. Ezek szerint akkor be kell raknom kombóba egyesével hogy tényleg megadja a Harctudomány a ca + sebzését? Mert csak a ca-knál néztem meg a három csoportot, nem a lenti körökben, ahol használom őket. -
Sheol #5498 75-ös szinten majd -20% lesz. -
rizsa1669 #5497 uhh most van két speckó "Sivatagi szablya" cuccom :P az egyik 45ös a másik meg 55ös szintű :D
van egy "tiszt szablyája" nevezetű tárgy ami 1,8 millába kerül élezőkkel felpakolva a kovácsolás.. ha sok pénzem lesz megcsinálom, de lehet hogy már sokkal erősebb fegyverem lesz akkor..kitudja :D
még mindig várom hogy ki mit ajánl, az utolsó 2 skill mi legyen?? -
vidu01 #5496 A 10% az nem fog növekedni, de ezt is csak akkor adja ha comboba használod a CAkat, ha csak egyet alkalmazol azt is kombinációba be kell betenni és akkor adja rá a harctudomány a bónuszait. -
vidu01 #5495 Csak 2 dolog kell hozzá:
-legyél legalább 75ös szintű
-legyen 75 pont a koncentráción (pluszok nélkül) -
GPoWeR #5494 Nem tudja valaki, hogy mi kell a 3. erősítés rekesz kinyitásához? Koncentráció növelése, esetleg valami más?
-
rizsa1669 #5493 bocsi hogy ilyen sokszor írok de kezdő vagyok ^^
Megéri a "Harctudomány"-ba fektetni a pontokat?? mert azárt vettem a skillek közé mert csökkentette a reg időt 10%-al de ha fejlesztem marad ugyan úgy 10% Szóval annyi lenne a kérdésem hogy magasabb szinten növekszik ez a 10% vagy marad így??
Másik kérdésem az lenne hogy az utolsó két skill közé mit vegyek fel??
Eddig megvannak: Taktika ismeret, Párbaj ismeret, Páncélismeret, Pajzsismeret, Koncentráció, Halott harcos fókusz, Harctudomány, Kardhasználat. -
#5492 Ha végigolvasod a listát, hogy a patchek miket javítottak, akkor máris meglátod, hogy jó az ha van. Elég csak az új küldetéssorra, helyszínre, rengeteg új boss-ra, vagy a 10 új portal-ra gondolni. -
#5491 Amúgy a javítások tényleg érnek valamit? gyakorlatilag érnek valamit a patchek, nemcsak elméletileg?
Tényleg sokkal jobban fut a játék.... stb.
Tapasztalt játékosok véleményét várom :D
A patchnél lévő leírások tényleg "hatnak"?
Ja és van már menüje, mikor a játékból kilépünk? -
rizsa1669 #5490 :DDD úgy értettem hogy ha csak a főküldetéseket vinném és a mellék küldiket hagynám = a főküldetést nézve hány % ?? :D
Am nekem most a túlélési bónuszom 77%. ez mennyire jó??
Egyre több a this has to be a very special item, 5 perc alatt kettő is esett:P
Amúgy nektek már volt olyan hogy elment a hang?? Csak a vaddisznók visítása maradt meg amikor megöltem őket :S Kard hangja is ritkán jött elő :S -
gyuri12 #5489 Üdv!
Amikor elindítom a játékot ezt írja: "Az eljárás belépési pontja(alSource3i) nem található a DLL-ben (OpenAL32.dll)."
Ezután felugrik még egy ablak,jóval több dologgal,de azt nem fogom leírni.:)
Megoldás? Nem megy el a gépemen?:(
("kölcsönkért" verzió,még nem vettem meg)
Előre is kösz! -
#5488 Fene essen ebbe a gyökér fórumba. Én betettem a képet. -
#5487 Az alku lényege abban rejlik szvsz, hogy pont olyan cuccokat vásárolsz ami tetszik, feltéve ha van rá elég pénzed. ;) És ahogy én láttam magasabb szintű karaktereknél, a +X to all skills pontokat az egekbe lehet vele tornászni. Itt az én closed netes hc-szeráfom 44. szinten, ezüst befejezésekor.
+32 pont minden képességre a jelenlegi felszerelésből (alku 105, ha átöltözök). -
menpe #5486 A 4. kérdésre Hiro Nakamura tud válaszolni, mint tér-idő ura :) -
#5485 1. nincs (de vannak százalékos TP/kill-növelő tárgyak)
2. nem
3. igen (saját attribútumaid, ellenfelek nehézségi szintje, mf talán)
4. időben, térben, vagy ellenfelek számáman? :D
-
#5484 Nem tudom milyen lehetett az alku az előző patch előtt, akkor még nem használtam, de szerintem most is úgy van értelme, ha kezdettől fogva fejleszted és a karakter szintje felett tartod minél magasabban. Nekem most lvl 43-on 104 az alkum a shoppingolós gúnyámban. :D Ha most veszed fel, nehéz lesz feltornászni. ;)
"Találni" nem fogsz tudni jobb cuccokat, az alku a boltok kínálatát javítja fel a számodra, de iszonyatos pénzeket kell elkölteni a jobb felszerelésért. -
rizsa1669 #5483 na most felhalmozódott bennem pár kérdés:D
1. van-e olyan tárgy hogy a sebzést átalakítja TP pontokká??
2. lehet-e vásárolni mentor potionokat??
3. a túlélési bónusz hatással van-e valamire??
4. ha elvégeztem a gar colossus küldesést akkor kb hány százaléknál járok?? -
rizsa1669 #5482 még 1x sem haltam meg :D ( lvl 44es vagyok ) am lehet nem is kéne az alku mert így is jönnek a "this has to be a very special item"-ek xD
amúgy drága mulatság ez a játék :D
-
#5481 Sziasztok,tetszik a játék,és annyi érdekelne hogy hogy van ez a netes játék mód?Hányan lehet egyszerre játszani rajta -
vidu01 #5480 Nem érdemes, próbálj meg nem meghalni és akkor folyamatosan javul a drop. Alku jó volt előző patch alatt de akkor is csak ha hoztad a kari szintjével (és pluszok szóval 1.5xös szorzóval). lvl60as karinál már nehezen élsz meg belőle mostan. -
TGWH #5479 Esetleg temp mappe ürítése? -
TGWH #5478 Akkor passz, nekem megjavult. -
jnc #5477 Hát, hidd el, volt újraindítás is, de nem jelenik meg, csak bronzon, ezüstön nem. Sőt f12-re nem is akar az utolsó monolithoz teleportálni... Érdekes -
rizsa1669 #5476 érdemes felvenni az alku képességet??
jobb cuccokat fogok tőle találni?? mert most 42es szintű vagyok, és 50es és 65ös szintre kéne még valami.. 50-es szintre gondoltam az alkut, de nem tudom hogy megéri-e.. szóval?? -
DORSANAX #5475 Egyébként játék közben is tudsz mentést "elrakni",ha Ctrl+Alt+Del-el leteszed a játékot és elmented a Sacred 2 mappát a Document And Settings-ből. -
DORSANAX #5474 Én mindég backup-ot csinálok a mentésmeről.Lépjél vissza bronzra,csinálj egy mentést.Egyébként minden játék kezdésnél csinálok mentést,ha netán meghalnék és nem sikerülne Alt+F4-el időben kilépni.A túlélési bónuszom miatt szoktam csinálni,ez még belefér a "csalásba",ha már amúgy sem tuti az F9-es mentés a játékban. -
derboy #5473 igen az ujjal nincsen gond ezüstön.csak ha a régit folytatom
.valami másolgatos modszer nincsen? -
DORSANAX #5472 Úgy tudom,hogy az elvégzett küldetések elvesznek viszont a térkép felfedezése marad.Én már váltottam bronzról ezüstre régen,de csak akkor érdemes,ha alacsony szintű karaktered van.Szerintem inkább érdemes újat indítani,de ez magánvélemény.
Ha új karaktert indítasz ezüstön,akkor nincsen felfedezett térképrész,vagy nem így indítottad?
-
Ginos #5471 hali vki játszik hamachin???