Sacred 2: Fallen Angel

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Akkor ott valamit nagyon elrontottál, bal alsó sarokban a piros gülümbülümöket kellett volna használni.😊

37es szinten 4500hpt a sárkány egy fújásra leszedte... 😞( hc rlz 😞 Valahogy nem lehet vissza szerezni a halott karit? 😛
McFrost
Na sikerült a kétkezes harc, ugyanis az új peccsben fordítási korrekciók is vannak és simán átírták kétkezes harcra😄
Hát kereshetem én a párbaj ismeretet😄

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

dante3
Kicsit feltüzeltem! <#eplus2>

Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!

hali
miért nem tudom felrakni a patchet ami 2.02 röl 2.12 patcheli ?
netet is ki huztam és sehogyse teszi fel pedig eredeti
dante3
khmm 😊

Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!

Lobsterman
Nem raktam fel a patchet, mert csúnya verzióm van 😊
Még nem volt pénzem a játékra. Majd talán karácsony... 😛

Azért elõtte tedd el a mentést,bocs hogy beledumálok...
No igen,"csak"69,az is rengeteg...
bepe79
Nekem a 2.12.0 UK patch van fent, de most leert a legujabb 2.31-es UK patch. Par perc, telepitem, es nyomom a game-t a legujabbal. Kivancsi vagyok, mik valtoztak a High Elf-emnel.

Suzuki Swift GL 1.3

Lobsterman
Tudom h nem érvényesül. Nekem még 1.12 van fent, de így sem láttam még szet cuccot senkinél. :S
Mondjuk azt írják nem árt hozzá szintnél 2* nagyobb bargaining, nekem meg 43as szintre "csak" 69 bargaining van 😛

Köszi,majd késõbb valamikor én is visszateszem az új patchet,elõbb ezt a Szeráfomat benyomom a célba...
McFrost
24es Árnyas, most is az , csak 26os.

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

Neked elõtte milyen karid volt és mennyire volt fejlesztve?
Azért kérdem,mert lehet,hogy egyes karakterek jól fejleszthetõk az új patchel,nemtom...
Az elõtte lévõ oszlopból vmelyikre 5 pontot kell tenni de szerintem a játék is írja.

McFrost
Az oké, de szürke a mezõ, nem tudom rátolni a pontokat, ezért kérdezem, hogy kell-e hozzá fejleszteni valamit?

McFrost
1 óra játék után sem lettem gyengébb, sõt dobott egy set itemet és vagy 10 unique cuccot

dual wield / párbajismeret 😊

A patchet feltéve próbáltad már? Azért érdekelne mert én is BFGs szeráffal vagyok és ha ezt is elb@szták a patchel akkor nem updatelek még egy darabig.:S

Játszik egyáltalán valaki az új javítással?
Azonkívül,hogy láthatatlan kesztyût tud csinálni és legyengít,mi a tapasztalat?
Lobsterman!Bargaining nem igazán érvényesül az új patchel,én újratelepítettem a játékot és az utolsó patchet nem tettem fel...
McFrost
Mit kell fejlesztenem ahhoz,hogy a kétkezes harcmodort elsajátítsam?

dante3
bazi nagy fegyó

BFG?
TGWH! Valóban, de az új gép vétel már tervbe volt véle ettõl függetlenül is!<#nevetes1> És amikor láttam, hogy aktiválni kell, úgy döntöttem addig nem is kezdem el.Majd most!<#nyes>
Árnyharcos! Köszi, most már kezdem kapizsgálni! Ezek szerint nem is gondoltam olyan rosszul.<#awink> Egyébként szerintetek nem kéne az utolsó foltot felrakni??? A javítások listáját elnézve talán nem ártana?!<#fejvakaras>
Lobsterman
Én BFG-zek szóval engem nem nagyon érint a regen idõ. Csak azért tolom a regen csökkentõ skillt, mert az szabályozza hogy hányas varázslatszinttõl kapok büntit rá. Így is túl van fejlesztve elég keményen, mert kb +10et kapok bónuszokban a CA-okra 😊
Amúgy elég kemény a BFG-s szeráf. 43-as vagyok, nemrég értem el a 2.5k-s damage-et, szóval semmi nem áll az utamban. 47es dögök jönnek simán egy lövés mind, bossok is jócskán 1 percen belül fekszenek, szóval nem nagyon van para. Megnéztem hogy a közelharcos szeráfom mennyit ver CA nélkül. 37. szintû, és 4-500 körül, szóval nem kicsit szarabb 😊

Bõven megvagyok a max. 4es szintû támadásokkal 😉 Sztm aránytalanul sok regen idõt ad egy szint a támadásokhoz a sebzés plusszhoz képest azért vannak kis szinten. Az a buff meg ad +200 akaraterõt és vagy 1300 hpt. 😊
Lobsterman
Amúgy bocs de magyarul nem vágom mik ezek, angolul játszom 😛

Lobsterman
Revered Technology Lore, Concentration, Armor Lore skillek mind csökkentik a regen idõt(illetve utóbbi a páncélból származó negatív regent csökkenti). Attól is jobb lesz a regen ha kilövöd a használt buffokat, mert azok is növelik a regenerációs idõt. Plusz ha felfejleszted a spellt, lehet ott is van ilyesmi fejlesztés. MEg még gondolkodhatsz azon hogy a páncélod nem e ad túl sok +regen idõt, mert ha igen, érdemes azt is leváltani ha fontos a gyors regen, jobban mint a védettség.

Új pajzs +400 páncél <#puszi>
Húzd ki a netet, nekem bejött 😊
Sziasztok.

Valahogy meg lehet oldani, hogy az uj patchet ne akarja felrakni?
amiota kijött nem indul el a játék, mindenképpen le a karja tölteni ha leállitom nem indul el a játék.
Sokat játszottam már és sokáig jutottam, és nem kell ez uj gyengités, igy is nehéz, nem azért küzdöttem hogy egy patchel lefelezzék mindin értékemet.
Szoval van valami kerülö ut a játék inditásához hogy ne patcheljen?

Törölt felhasználó
hali a seraphom 27 levelben van es nem meg mindig nem tudom hogyan lehet csokenteni az arkangyal harangja ujratoltodesi idejet csokenteni mert nekem 17s alatt toltodok ujra segitsetek.
Sajna én nem vagyok egy profi még a játékkal kapcsolatosan,várd meg,van itt guru Árnyharcos ügyben...
Csak nem tudom milyen skillt kéne még felvennem ... 😊 Gondoltam az Ellenséges harcos fókuszra meg a Koncentrációra, így még egy erõsítést be tudnék dobni a Õrjöngõ mellé. 😛
Ja,most látom,hogy mi a problémád.<#buck>
Kicsit átnéztem a warezbe...
Kihúztam a netet és már nem piszkál... 😊)

Véleményezés a kariról? Hc silver mód

Nem értem,mert nálam is rákérdezett,de elindult rendesen.Magánügyed,hogy kell neked,vagy sem,nem értem mit ugrál...<#nemtudom>
Mégsemre nyomom és nem indul el a játék... :S
Csak rákérdez,nem kötelezõ updatelni.Nekem pl. a FEAR is mindég sírdogál...
wedge31
Egy kis segitség hogy mit tartalmaz az uj patch ezutal magyarul.

Egy új játékbeli beállítások menü.

* A jutalmak kihasználása érdekében új fõellenfelek.

* 8 újabb portál az Ancarian való kényelmesebb utazás érdekében.

* Új, “részletességi szint”-rendszer a jobb általános
teljesítményért.

* Néhány terület jobban megközelíthetõ.

* A végén lévõ fõellenség még különlegesebb képességeket
használ.

* A föld alatti területek lényeinek száma megváltozott.

* Ki van javítva az a probléma, amikor az erõsítéseket nem lehetett
aktiválni kombináció végrehajtása közben, vagy ha nem volt semmi
kiválasztva a harcmûvészet rekeszekben.

* Jobb célzás a kombinációk használatakor.

* Jobb jutalmak érhetõek el a végrehajtott küldetések után.

* Egy észlelési képesség hatás került a játékba.

* Kijavításra került az a hiba, hogy egy elvesztett küldetés
végrehajtandónak van jelölve a küldetések listájában.

* Módosítások a szövegben.

* JJE: Lehetõség volt megtámadni egy másik játékost, mialatt az még
csak éppen csatlakozott a kezdõ szigetre a szerveren. Ez a hiba
javításra került.

* JJE: A veszélyt jelzõ kör most mát látható a hátason lévõ
játékosok alatt is.

* Javítva az a hiba, amikor az inkvizítor páncélzata, bizonyos grafikai
beállítások mellett, teljesen elkülönült a testétõl.

* Javításra került az a hiba, amikor a városokban is meg lehetett
támadni más játékost.

* Javításra került az imádkozási animációk közben fellépõ hiba.

* A fõ küldetés párbeszédei alatt lévõ hangproblémák javításra
kerültek.

* Javításra került néhány hiba, ami összeomlásokhoz vezetett.

* Javításra került a hirtelen fps szám zuhanás.

* Kisebb javítások néhány harcmûvészetnél.

* A több találatra képes harcmûvészetek végrehajtása távolsági
fegyverrel mostantól három lövedékre korlátozódott.

* Javításra került az a hiba, amikor a templomõr nem volt hajlandó
támadni, ha éppen egy ló hátán ült.

* A fõ küldetéshez kapcsolódó hologramok az õserdõs területen most
már helyesen mûködnek.

* Többé már nem szükséges aktiválni a küldetésnaplót
kilépést/betöltést követõen.

* Új miniszetteket is találhatsz

* Sokkal gyakrabban találhatsz szett tárgyakat

* A szerverek most már minden fokozaton elérhetõek

* A hálózati játékokban az ellenfelek szintje nem egyforma az egész
szerveren. Ha két vagy több játékos játszik egyszerre, akkor a velük
találkozó ellenségek szintje az adott karakter szintjéhez igazodik

* A hálózatos szabad és JJE játékmódokban most már nyitva van a kikötõ
a szigetek között

* A városokban lévõ teleportok azonnal aktiválódnak, ha a várost
felfedezed

* A tárgyak vörössel vannak jelölve, ha azoknak nincsen hatása a
karakterre. Ez olyan esetben fordulhat elõ, ha rossz
karakterosztálynál, vagy olyan játékosnál akarod alkalmazni, amelyik
még nem elég jártas valamilyen, a tárgy használatához szükséges
képességben.

* A kristályszörny különbözõ grafikai fokozatok mellett máshogy
jelenik meg

* Az összegyûjtendõ tárgyak listája most már benne marad a naplóban

* A koboldfõnökös küldetésben korábban elõjöhetett egy hangprobléma,
ami most már javításra került

* Az egyik küldetésben a hiányzó szövegek pótolva lettek

* Kereskedõnek történõ hátas eladásakor rossz szöveg ugrott fel, és ez
most javításra került

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Hogy kell elindítani úgy a játékot, hogy ne akarjon updatelni ?? <#conf>
Nincs mit,most akkor Te is a "láthatatlan kesztyûs" új patchel játszol?<#vigyor4>
"a 2.11.2-es hotfixet el kell felejteni, az olyan szar lett, hogy már az update oldalon sincs kint"
Igen,de azt a következõ javította és lehet,hogy anélkül nem megy fel a következõ,nemtom...
Megcsináltam (csináltam a rendszermeghajtón 5 GB helyet) és szépen mennek fel javítások. Köszönöm szépen a segítségedet! Nem gondoltam volna (igaz hibaüzit kiírt, de elnyomtam - tudom, balfaszság1). 😊

Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetők pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevező emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...

Én mindent felraktam sorban egymás után...
Morfi
Én nem rég raktam fel a patchet, bár még nem néztem meg hogy mi van vele, fagy-e, elindul-e 😊

Azt kiírja,ha nem megfelelõ a patch,én tegnap éjszaka raktam újra ,mert nem kellett az új patch.A 457 MB-os kell mindenképpen.
Jó nekem a 2.12.0-ás úgy,ahogy van...
Akkor sejtem mi a baj. Nekem a 2.02 -> 2.12 az 24 mb-os, az oldalon meg 457 mb-os. Kössz, akkor leszedem azt, meg az újat, és akkor 2 patchel megleszek. De az nem baj, hogy az elsõ + a hotfix az 490 mb, az alapról 2.12-re patchelõ meg kevesebb?

http://knightsandmerchants.zxq.net/ http://egykis-tgwh.blogspot.com/

árnyharcos
elõször kell a 2.10-es nagy patch
utána a 2.12 hotfix
és utána eldöntöd, hogy felrakod-e a 2.31 második nagy patchet

VAGY van egy olyan nagy patch is ami rögtön az alap játékot,
2.0.2 >> 2.12-re patcheli és akkor nem kell a hotfix

a 2.11.2-es hotfixet el kell felejteni, az olyan szar lett, hogy már az update oldalon sincs kint

Gigabyte GA-M55S-S3 / AMD Athlon64 X2 [email protected] / Asus Silent Square EVO / 4GB Kingston 800Mhz / 8800GTX 768MB / Chieftec 500W / Samsung 223BW / Aerocool Aeroengine II