• Lobsterman
    Nőttem egy kicsit :)
    BeeEffGee: Nagyon durva, bár gondolom a damage-ből is látszik. One shot, one kill. xD
    Amúgy egyedül eddig a főküldis sárkány okozott némi nehézséget. Egy az hogy már az elején közel kellett hozzá menni hogy elinduljon a harc nem igazán kedvez a távolsági harcos alig armoros karimnak, másrészt nagyjából 2 ütés voltam neki(a 3 halálból 2 neki köszönhető, a 3. annak hogy kimentem vizelni, egy látszólag békés környéken és mire visszajöttem valami megölt :S).
    A gólem olyan lassan jött hogy egy hátrálást kellett csinálnom és már feküdt is. Megütni is csak egyszer sikerült neki valami spellel. A polip is közelharcba akart velem lenni, de addigra volt elég jó pajzsom úgyhogy 4-5 poti, és annyi is volt. A démon meg nem tudom mit csinált, odacammogott hozzám, 2/3 életen volt mire odaért, de nem tudott megütni, csak csapkodott körülöttem. Egy deka sebzés nélkül megfeküdt. A köd meg nevetségesen könnyű BFG-vel. az első pakk zombiját lehenteltem, odaálltam alá, és amikor leidézte a bandáját, 2 lövés be középre, és meg is feküdt az összes élőhalott(van kis area effect is a BFG-n vagy nem tudom :P)
    Szóval nagyon kis imba kari, de móka vele hentelni. Csak azok a gyógyitalos csontik zavarnak nagyon. Milyen cheat már hogy leveszem 1 lövéssel a hpjüket, erre átmennek sebezhetetlenné, elsétálnak, poti be, és jönnek megint. Nem nehezek, csak idegesítő hogy meg kell várni amíg felgyógyítják magukat godmode-ban. Főleg ha egy bajnokkal kerülsz szemben és van amikor 2-3 alkalommal is megcsinálják ezt, akkor törhetnékem támad.