10030
-
#4270 na én most akadtam el igazán.Mindkét szálon megakadtam.Az egyik a már emlitett tüz,kén és sárkánypikkelyes pálya ez lenne a föküldi de nem tudok lemenni a parta hogy rámenjek a karikára.A másik az meg valami eloszto központhoz kéne mennem ami egy szigeten vande nem vezet oda semmi se teleport se hajo.Ezt a küldit azután kaptam hogy a seráfoknál megoltem a sárkányukat a kolosszeumban egy külön szigeten.
PLZ valaki elmondaná hogy most akkor hova menjek? -
#4269 Ja, és nyomtatott áramkörös tigris FTW xD -
#4268 Nőttem egy kicsit :)
BeeEffGee: Nagyon durva, bár gondolom a damage-ből is látszik. One shot, one kill. xD
Amúgy egyedül eddig a főküldis sárkány okozott némi nehézséget. Egy az hogy már az elején közel kellett hozzá menni hogy elinduljon a harc nem igazán kedvez a távolsági harcos alig armoros karimnak, másrészt nagyjából 2 ütés voltam neki(a 3 halálból 2 neki köszönhető, a 3. annak hogy kimentem vizelni, egy látszólag békés környéken és mire visszajöttem valami megölt :S).
A gólem olyan lassan jött hogy egy hátrálást kellett csinálnom és már feküdt is. Megütni is csak egyszer sikerült neki valami spellel. A polip is közelharcba akart velem lenni, de addigra volt elég jó pajzsom úgyhogy 4-5 poti, és annyi is volt. A démon meg nem tudom mit csinált, odacammogott hozzám, 2/3 életen volt mire odaért, de nem tudott megütni, csak csapkodott körülöttem. Egy deka sebzés nélkül megfeküdt. A köd meg nevetségesen könnyű BFG-vel. az első pakk zombiját lehenteltem, odaálltam alá, és amikor leidézte a bandáját, 2 lövés be középre, és meg is feküdt az összes élőhalott(van kis area effect is a BFG-n vagy nem tudom :P)
Szóval nagyon kis imba kari, de móka vele hentelni. Csak azok a gyógyitalos csontik zavarnak nagyon. Milyen cheat már hogy leveszem 1 lövéssel a hpjüket, erre átmennek sebezhetetlenné, elsétálnak, poti be, és jönnek megint. Nem nehezek, csak idegesítő hogy meg kell várni amíg felgyógyítják magukat godmode-ban. Főleg ha egy bajnokkal kerülsz szemben és van amikor 2-3 alkalommal is megcsinálják ezt, akkor törhetnékem támad.
-
#4267 Pont most találtam meg az összes bosst / az " erdei ört " még nem sikerült kinyirni / ,lehet keresni az ujakat. -
Sheol #4266 International-t szedem, az meg még lassabb. (pár K per pill.) -
#4265 -
#4264 Sokan szedjük -
#4263 Én is, csak k..va lassan jön a magyar patch! -
#4262 Kiváncsi leszek az uj bossokra meg több minöségi dropra. -
Kimi23 #4261 Több mint 600 mega uhh... -
Sheol #4260 Úúúúúúúúúúúúúúúj paaaaaaaaaaaatch!!!! -
tomcsa4 #4259 Köszi szépen! Már vágom. Elolvasom a kézikönyvét még ma. Megnéztem a sacred2.hu-t, egész igényes, majd elolvasgatom ott is a dolgokat. Level 9 eddig. (Emellett még NFS és NWN2 megy, és mivel keveset játszom egy nap, lassan haladok, de nem baj.) -
#4258 Annál a küldetésnél hogyan kell lejutni a partra ahol a sárkányvadásszal kéne menni a sárkányhoz a szeráfszigetröl?Valami tüz kén és még valami a küldi neve.
Eljutok odáig ahol van egy szakadék körbe ilyen kristályokkal,de nem tudom megkerülni öket prdig már közel van a cél mert már kör jelzi a térképen a szakadék lábánál nem nyil . -
#4257 Akkor vagy a Driád kap alacsony tp-t, vagy elbaxtam valamit, de nagyon, vagy még egy bogárka...
Amúgy velem is megesik, hogy nem moccan, csak ha varázsolok, ez általában akkor van, ha varázslat alatt állsz, (érdemes a mágusokat lekapni ilyenkor, ahogy meg tudsz mozdulni) vagy semmi oka nincs, bug... Ez is az is megesik velem.
Még az is, hogy az egér nem müködik, kattinthatsz ahová akarsz, semmi... Sehol senki a környéken... Ilyenkor kilépés, (F9-kilépés mentéssel, kilépés, újraindít, és okés.) Megesik, hogy már a menüben nem lehet kattintani az egérrel, (nem színeződik el a ha fölé húzom), tegnap pedig az inventory-m fagyott szét, odaragadtak a cuccok. nem lehetett sem eladni, sem használni, kivenni dolgokat... Persze, hogy dobott egy Veeery spesől ájtem-et, mikor teli lett. Ráadásul egy páncélt, elég jó értékekkel. Csak kicsit téptem a hajam, de tényleg...
Irtózatosan jó játék, amire már irtózatosan ráférne egy gatyába rázás... egy jóféle patch formájában... -
#4256 sztem az sem lehet gond mert én is bronzon vagyok és 5-600tp-ket kapok.
lvl 19 nél vagyok most a szeráf szigetnél most megyek egy csávoval a sárkányhoz.De gyanitom ott el leszek egy darabig mert gyenge vagyok mint a harmat.
Ha többen jönnek rám egyszerre akkor miért van hogy hiába kattingatok nem csinál semmit nem üt nem megy odébb?muszáj egy kombot elsutni hogy kimozditsam -
#4255 Ott a pont, az előző hsz-em sztornó! Bronz miatt lehet az alacsony Tp... (Elsőre nem mertem nehezebb fokozaton nekiállni.) -
#4254 Ez érdekes. Eredeti, regisztrált a játékom. Valami bug akkor, hogy 100 alatti Tp-t kapok, vagy valahol elrontottam a fejlesztést, esetleg? Egyáltalán, van hozzá köze? Mármint a Tp-nek, ahhoz, hogy mire fejlesztettem? -
#4253 Az erősebb karid által talált cuccokat add át neki, és azokat add el... -
TGWH #4252 Nem bronzon kezdted? Mert én is minden mellékküldit megcsináltam, és 41-es szintű voltam amikor az orkföldjére küldtek.
Indítottam egy új inkvizítort, a régivel már elég nehézkes volt, szegénykét félrefejlesztettem.
Ezüst, nehéz fokozat :D sejtem hogy úgy fogja végezni, hogy lenyomom a space-t, de nem iszik itókát...
Felvettem első tulajdonságnak az Alkut. Hááát... jó kibasztam magammal, mert most egy tárgyat sem tudok megvenni, csak drága és piszokjó cuccokat árulnak a boltban. Találni meg ugye bénákat találok, amikből eddig 700 arany jött össze. Mindegy, lev3-mas vagyok, most hentelek, hogy legyen elég aranyam.
-
#4251 Amúgy engem is kidobál időnként, én sem tudom mitől van, de nem vagyunk egyedül a dologgal :) -
#4250 Elég sok van vissza szerintem még onnan. Alagutakban kell mászkálni amit nagyon rühelltem, utána mocsár, utána sivatag, állítólag dzsungel is lesz, meg ahogy néztem a hegyekben is van valami úgyhogy szerintem nagyjából a játék felénél lehet a szeráfsziget.
Azt tekintve hogy hol vagy, nem olyan kevés a szint, én is 30 körül jártam ott, de a 100 alatti xp az tényleg kevés, meg nagyon sok mellékküldit is csináltál. 25-30 körül olyan 700-800 körül kéne kapni egy killért. -
#4249 Hali!
A gondom nem oldódik meg, beszaggat, ledobál tálcára driver nem válaszolt, majd helyreállt hibaüzivel. Ha valaki valami külföldi fórumon olvas róla valamit esetleg, gondoljon már rám!
Más.
Nemrég indítottam egy Szeráf csajt, a Driádom már egész jó cuccokat rakott félre neki a ládába. lvl4-es, fény hadjárat. Ezüst nehézség. Arra gondoltam, ha már van benne multi, összeállhatnánk öten, friss karikkal, végignyomni egy hadjáratot! Ezüstön, mondjuk. Talán, hétvégéken, mikor a többség ráér. Nem tudom, voice chat van e a játékban, ha nincsen, akkor valamivel kiválthatnánk...
Így, ha 1-2-3 kezdőre, mint én is vagyok, jutna 1-2 "profi", sokat profitálhatnánk a dologból, és nem mellesleg, jól is szórakoznánk...
Megint más...
Driádom a Szeráfok szigetén van. Legyaktam a mellékküldis sárkányt, erre visszateleportált a küldiadó csaj. Alig kaptam idegbajt, egy cuccot sem tudtam felvenni, amit dobott a sárkány. Úgyhogy aki erre jár (majd) az izzítsa a gombot, amivel mindent felvesz a kari... Én későn találtam meg, nagy hirtelen...
Amúgy innen mennyi van hátra? lvl27-en vagyok, 230 mellékküldit nyomtam le kb... Elég kevésnek érzem a szintem, mert eléggé rácuppantam a mellékes küldetésekre, gyilkolok, akit érek, mégis, alig fejlődök.... Alig kapok Tp-t egy egy gyilokért. Ilyen 100 alattiakat ad, még mindig... -
bitbandita #4248 Sziasztok! Ma akarom elkezdeni a játékot, szóval lehet, hogy a kérdés egyeseknek banális. Egy árnyharcost akarok indítani (sokat gondolkodtam a High Elfen, a Diablokat is mágussal játszottam mindig, de most valahogy törni-zúzni van kedvem) és a képességei között nem találtam az alkut. Ezt most jól láttam? Mert elég sokat olvastam (pl itt is), hogy ha erre is gyúrok akkor milyen jó cuccokhoz lehet hozzájutni. Valaki ezzel kapcsolatban valamit tudna mondani? köszi. -
#4247 lvl 26 lett a High Elf-em (Pyromancer), Harcdcore / Silver fokozaton, a 25. szintnel bevalasztottam kovetkezo skill-nek az Arcania Magic Focus-t, mert az eletbevago volt most. Utana pakoltam ra par skill pontot, es a Grand Invogaration skill-t socket-elni tudtam, ami elviekben lejjebb huzza a Fire magiaimnak az ujratoltodeset, ami egy Pyromancer-nel a legfontosabb. Plusz nyomtam pontokat a Fire Magic Focus-ra es a Stamina-ra is, hogy azok is lejjebb huzzak a regeneralodasi idoket. Most igy nez ki a kari:
Azt irja, hogy szignifikansan fog csokkenni a fire magic-ek regen ideje (ami nekem fontos az az Ancestral Fireball es a Blazing Tempest), de en nem vettem eszre, hogy olyan nagyon szignifikansan csokkentek volna ezeknek a regen idejei. -
TGWH #4246 Na asszem szívtam, mert a driádnál az Alkut nem lehet elsőre felvenni... felvettem az alkímiát, állítólag növeli az italak erősségét. Hát nem...
Marad az elf... na mindegy, pedig úgy beleéltem magam az íjazásba :D -
#4245 Akkor nem a gyuru ad ennyit az eladashoz? :( -
DORSANAX #4244 Köszi a figyelmeztetést,majd akkor elosztom a pontokat és nem tartalékolom... -
#4243 Akkor mondom máshogy. Tegyük fel rajta van a páncélon hogy "selling price +36%". Akkor azt a páncélt 36%-al több pénzért fogod tudni eladni mint egyébként tudnád. Magyarul ez egy cuccra vonatkozó attrib, és nem a karakterre. Igazából max azt figyelheted meg hogy ha el akarod adni a cuccot, akkor többet kínálnak érte, mint egy ugyanolyan páncélért amin nincs rajta ez a tulajdonság. -
#4242 Ok. vagom a valaszod masodik felet, de az elso felet nem nyesem! :( milyen adott cucc erteket nyomja fel? ha rajtam van a gyuru, vagy nincs, akkor is ugyan annyit akar adni erte. -
#4241 Ez nem egy RPG bonyolult ok-okozati rendszerrel. Tök mindegy mit csinálsz egész addig amíg csinálsz valamit :) -
laikuss #4240 Én megöltem a párt majd visszatöltöttem az előző mentést és akkor Orfeuszt öltem meg csak nem tudom melyik változattal menjek tovább. (Még annyit ha Orfeuszt ölöm meg akkor a naplóban orfeusz mellett egy piros kereszt lesz ha a párt akkor nincs kereszt a küldinél.) -
#4239 Ez azért van hogy több runacsoport is fejlesztve van mert mire rájöttem hogy a varázslonál át lehet cseréltetni a különbözö runákat olyanra ami nekem kell addig mindegyiken nyomtam egy jobb egérgombot amit találtam a holtaknál és hozzáadodott.
Mondjuk nekem ez a fejleszgtetési rendszer egy kicsit bonyolultnak tünik.Szoval van ugye a képesség amire lehet pontot rakni szintlépéskor és azon belül van még 5 választhato varázslat és még azon belül van 3 szint.Ha jol értem.DE mindegyiknél eég csak az egyikere pontot rakni? -
TGWH #4238 Én nem tudtam ki Orfeusz, így a párt öltem meg, de mindegy. Nincs jelentősége szerintem, vagy egy lélek él békében, vagy kettő... gyanítom hogy Orfeusz kicsit nehezebb dió lenne.
Egy hete nem tudtam játszani, de most már elég volt! Ha töltök lefele/felfele, ha nem, megpróbálok játszani :D
Indítottam egy driádot. Kissé félve, de az első percekben világossá vált, hogy jó kis kari lesz belőle. Az elején kapott vodoo varázslat nem sokat sebez, de a ládában talált erősítést használom, igaz +40% a var. vissz. tölt idő tőle, de mindegy, rágyúrok az íjra. A többi erősítést is lehet használni fogom. Setét lelkű teremtményhez hűen kaptam egy kámzsát is, és megvilágosodtam! Olyan orvgyilkos szerűség lesz a kiscsajból! Az első részben a sárkányokkal nagyon meggyűlt a bajom a wood elfel, remélem itt nem lesz hasonló. A shakkara démon is segíthet talán. Egy nap egyszer lehet megidézni? Majd jövök pár szint múlva :D -
#4237 Olvass utána mi az a Combat arts. Vagy nyomd meg az e billentyűt :P -
#4236 1, A selling price adott cucc értékét tolja csak fel szerintem
2, Nem azt kérdezi hogy ennyiért akarod e eladni, hanem azt hogy biztos el akarod e adni ennyiért. Nincs alkudozás. -
laikuss #4235 Annál a küldinél ahol választani kell h Orfeuszt ölöm meg vagy a feltámasztott szerelmest és párját, mi a jó választás egyáltalán befolyásolja a játékmenetet melyiket választom??? -
#4234 Sziasztok! Nem teljesen ertem ezt az adas-vetel kerdest, van egy gyurum ami +36%-ot ad az eladashoz es ha el akarok adni valamit, elotte felhuzom a gyurut es megis annyit akar erte adni a boltos mintha nem lenne rajtam :( akkor ez most hogy is van? Arrol nem is beszelve, hogy van pluszban 6 alkum kovekbol es azok aktivak mindig, ha boltolni megyek.A masik kerdesem, hogy ha azt mondja biztos ennyiert akarom eladni a cumot, akkor csak azt valaszthatom, hogy igen, vagy nem, de ha nemet valasztok es ujra megprobalom rasozni akkor is ugyanannyi akar adni erte. -
#4233 a magic staff helyett en inkább a concenrtationt vettem volna fel, ugysem a botoddal fogsz verekedni, a junik cuccok meg ritkán függnek valami skilltől, így azt ráérnél később is felvenni ha nagyon szeretnéd. A Conctól viszont gyorsabban varázsolnál és kapnál +1 buffot -
TGWH #4232 Adok egy egyszerű játékot, akár napokig is elleszel. Keresd meg a képen a kis kavicsokat. :D -