White Gold: War in Paradise
  • CS@
    Mostanra kicsit kavarodnak a dolgok bennem, de akkor tisztánlátás végett:
    Leszedted a bejárat mellől a kőtáblát(ez volt amit #269ben írtam) és ezt megfejtette a collector.
    Begyűjtötted mind az 5 szobrot és berakosgattad őket a kőtábla előtti kis téren levő oltárokba.
    Ha jól emlékszem ezután a rész után megnyílik a kőkapu a kőtábla mellett és bejuthatsz az elzárt területre.
    Bementél és meghúztál valami kart(talán a zölddel jelzet épületben) és itt tartasz most.
    Ezután egy barlangszerű labirintusban kellene megtalálnod a CIA ügynököt és te most épp a barlang bejáratát keresed.
    Amennyiben jól tippeltem és a zölddel jelölt helyen húztad meg a kart, akkor lesd meg a kékkel(barlang) és pirossal(templom) jelzetteket is, mert nekem olyasmi rémlik, hogy nem ott nyílt meg a bejárat, ahol a kar volt. A lényeg hogy nézd meg a másik 2 helyszínt is azon kívül, ahol a kar volt.

KLIKK IDE

Ha ez se segítene, akkor szólj és adok egy mail címet és legfeljebb meglesem a mentésedet.

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Jó trükk lehet, ha ide valami helivel érkezik a játékos és leparkolja az oltárok közé. A kőkapun átjutva az ajtó bezárul mögötted, de rögtön jobbra indulva fel lehet mászni a dombra, ahonnan ki lehet ugrani ugyanoda, ahol a helit hagytad. A kapu ugyan zárva marad, dehát ez kit érdekel egy heliben ülve :) A benti nagytemplom teteje teljesen lapos úgyhogy kiváló leszállóhely lehet. Így jó pár indiánt elkerülhetsz, akik utadat állnák.