Tiberius B#285
végigolvasva a topicot elég sok érdekességre lettem figyelmes
legtöbbet nem írnám le mert már leírták páran párszor
én véleményem:
1. kell lennie életnek más bolygókon is, mert az univerzumban túl sok egyáltalán a mienkhez hasonló csillag van, mégha kicsi is az esély, akkoris kell lennie másoknak is
2. nemhiszem, hogy az UFO-észlelések bármelyfajtája teljes bizonyossággal köthető lenne az idegenekhez, és ha egy fejlett faj lennék, marhára nem ezt csinálnám vagy nem így
3. az észlelésekre adott bizonyítékok nagyon-nagyon-nagyon nagy hányada vagy hamisítvány, vagy nem szalonképes, másrészt itt vannak az emberek a nagyon jólértesültségükkel, hogy idegen anyagokat találtak bizonyos emberekben, honan tudod, hogy tényleg találtak? egyszer láttam egy filmet, ahol vagy öt percben arról volt szó, hogy hogyan is keletkeznek a legendák/mesék, vki elmesél vmit, azt a hallgatóság mindentagja másképp adja tovább, ez pár lépés múlva pletykává válik, vkik össze is keverik a különböző forrásokból érkező "beszámolókat" stb...stb... aztán egyszercsak a nagymama már nem is emlékszik rá, hol hallotta, elmeséli az unkának, az nem tudja ellenőrizni, meg nem is akarja, aztán újra elindul a történet terjedése, végül vki kiszínezi és leírja, voilá legenda, vagy le se írják, na az akkor tényleg messze kerül az eredeti történettől.
Egy kis filo, honnan tudjam, hogy ti vagy más létezik, és ez az egész nemcsak az elmémben játszódik le, mint vmi felkészítés az igazi életre, léy bölcsebba kiképzőprogramban, megmutatjuk, milyen volt a világ párszáz évvel ezelőtt, ha végigcsináltad és elértél egy bizonyos szintet, felemelkedhetsz, ekkor kilépsz az igazi életbe, ha nem hozod a szintet, akor vissza a szimulátorba!
Ki tudja, még ez is lehet, és miért nem tudjuk, mert nem lehet cáfolni, leírtam már egyszer egy ilyen filózást az "Egymillió dollár a természetfeletti erők birtokosainak" topicban, ott is arra jutottam, hogy néhány dologról felesleges vitatkozni, mert nem bizonyítható vagy elvethető..
stb...stb...etc...bla...bla...bla...etc...stb...stb