• Bankrupt #226
    1. Épp nem rég voltam egy műzeumba, ahol egy olyan meteorit darab van, ami szén-hidrogént tartalmaz, vagy mit, ami azt jelenti, hogy adott az univerzumban más bolygón is az élet feltétele. Persze nem az egysejtűek fogják UFO-kal meglátogatni a földet.

2. "A bizonyítékok szerint a meteorok ismert és kevésbé ismert hatásai a felelősek több azonosítatlan légi jelenségért" - Jah, minap láttam egy meteort, amiből alacsony szürke emberkék voltak, és elraboltak néhány falusi öregembert. Gondolom ők is ilyen meteorokra gondoltak.

3. Nemere István - UFO a láthatáron c. könyvéből:

Repülő csészealjak régen és ma
    840-ben-ben frank parasztok állították, hogy állataikat, sőt a termést is "felhő-hajókból" megmérgezték. Állítólag láttak is ilyen szerkezeteket az égen repülni. Aki feljegyezte, elmondja azt is, hogy egy ilyen hajó a földre esett. A benne ülő három férfit és egy nőt a felháborodott parasztok agyonverték.
    Ezzel kapcsolatban én azt nem értem, hogy honnan tudták hogy ki férfi és ki nő, hogyha ufonauták ültek benne?

A könyvben sok dátumot leír a középkorból, ami azért fontos, mert eddig azt hitték az emberek, hogy csak a Roswelli eset után kezdtek el ezzel "foglalkozni" az emberek.

Az Amerikai kormány mindent tagad, miközben nemzetközi UFO-kutató szervezetek jönnek létre, és olyanokat állítanak, hogy a kormány kapcsolatban áll az idegenekkel, és próbál kommunikálni velük, kézmozdulatokkal. Szerintük a kormány rá akar jönni arra az elvre, amivel az univerzum pontjaiba lehet "ugrálni", valami univerzum görbével, vagy mi. Ha valahogy tényleg kiderülne, hogy egyedül vagyunk "ilyesmi" élőlény az univerzumba, akkor felsülnének ezek a csoportok, ha pedig nyílvánosságra kerülnek egyértelmű bizonyítékok, akkor kitör a pánik.

Mégis szerintem az az igazság, hogy van élet más bolgyókon, ahol adottak az életfeltételek, de még fejletlen élőlények tarkítják az ilyen bolgyókat, ráadásul lehet hogy olyan fizikai hatások vannak a bolygójukon (ami nekünk természetesen szokatlanul lenne, pl. nagyobb vagy kisebb gravitációs erő), ami miatt a testfelépítésükben nagyon eltérnek.