• Balumann
    De ez annyira értelmes most :D
    Ha ők tudnák hogy léteznek, akkor se akarnának pánikot kelteni, ezt írnák hogy nicnsenek (sztem). Ha valaki látott és aztmondja látott, hülyének nézik (lehetséges hogy már sokkal töben láttak ufo-t, csak nem merik elmondani) (nekem régi osztálytársam is elmondta hogy látott már, és nem mondja senkinek, és nem olyan volt aki csak így ilyeneket mondana ^^).
    Az szinte biztos hogy ezeken a képeken meg videokon amik így készültek, azok nem valódiak... :D ezer magyarázat lehet rá.
    Most ilyen félig én is nevetek amit írok, de félig elgondolkodtató. Ha léteznek a világon nagyon kevesen látják őket valószínüleg. Aki nem látja az meg úgyis röhög rajta addig amíg nem látna, de ha látna akkor mi lenne, elkezdené terjeszteni hogy őt is hülyének nézzék, vagy hogy megmagyarázza a szihológus hogy csak álom vagy mittudomén mi? :/
    Ja, lehet mondani amiket ők csinálnak, hogy nincs bizonyíték, amik így vannak a képeken azok megmagyarázhatóak, nem ilyen különleges jelenségek, és nem létezik ufo...^^
    Nemhiszek az ufo-ban, és semmi ilyen dologban (csak a tisztaságban és szeretetben meg a tudományban ), hisz ez nem hit kérdése :D
    Bár az is igaz hogyha itt lennének, akármilyen fejledtek is lennének, nem hiszem hogy eltudnának így rejtőzni hogy pár átlagember látta volna őket, de a kutatók meg ilyenek nem bírnák megtalálni