• BiroAndras
    #456
    "Rendben, de te nem azt írtad, hogy nem olyan nagy gond, ha egy egyszálú játékot futtatunk egy dual-core procin, hanem egyenesen azt, hogy nem lesz lassabb, ami így nem mindig igaz."

    Miért lenne lassabb? Az X2 az két teljes értékű x86 mag egyben. Minden egymagos procinak van kétmagos változata (persze jóval drágább). Persze csak ha AMD-ről beszélünk, de szerintem ma aki játsazni akar nem Intel-t vesz. A Core 2 meg már lesz olyan jó (vagy jobb), mint az AMD procik.

    "Azok engedhetik meg maguknak, akiknek a főnökeik komoly PS3-as projektekben göondolkodnak, és tisztában vannak ennek velejáróival."

    Akkor is kell valamiből mindezt fizetni. Ráadásul így kimaradnak az első körből, és még hátrányba is kerülhetnek a konkurenciához képest. Meg lehet csinálni, de kell hozzá egy nagy kiadó, aki hajlandó fizetni, egy neves fejlesztőcég, akiben a kiadó megbízik, és kell egy ütős játékcím, ami garantálja az eladásokat. És még ha minden együtt van, akkor is garantált, hogy 2008 előtt nem lesz kész. Addigra pedig PC-n már terjedni fognak a két magot és valamilyen fizikai gyorsítót használó játékok.