Szefmester#176
élvezettel olvastam a hszeket... ennyi baromságot és értelmetlen vitát rég láttam.. mert ha nem személyeskednétek akkor még lehet hogy valami értelmes infó vagy érv is bekerülne ide.
Én ide csak annyit akarok beírni hogy 9 éve van PC-m konzolom meg 15éve persze nem ugyanaz :P minek vitatkozni? játszani a PC-n és a konzolon is lehet.. csak a konzolt kevés más dologra lehet használni ennyi... mellesleg láttam már konzolos játékot is szaggatni... kiábrándító élmény volt .. egy életre meg is utáltatta velem az Xboxot. Megy itt a vita a grafikáról.. akkor adjunk neki.. mennyi a PS2 X-Box játékok felbontása? mennyi egy PC-é X360asé? PS3-é? ne hasonlítgassuk össze a jelenlegi PC-t a PS2vel mert nincsenek egy súlycsoportban. X360-PS3-PC itt meg a konzolok nyertek a fix hardwarrel, teljesítménnyel. de lesz ez még így se. Mert míg ugye a konzol 5-6-7 évente fejlődik addig a PC folyamatosan. és ha nem lenne pcs fejlődés nem lennének egyre újabb csúcstechnikás konzolok mert a konzolos játékokat sem tudnák a kedves programmer bácsik/nénik min megírni.
Ennyi voltam ide. Ez egy felesleges vita. Mindkét félnek igaza van, és senkinek sincs igaza.