PlayStation 3 bemutató az E3-on
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az, hogy most még csak flancolás a BR, nem igazán lehet használni.
"Most vegyél bele, mert a PS3-ban már most benne van ezért az árért!"
Tehát most vegyek BR olvasót 150K-ért, és ne jövõre 30K-ért?
Hehe ez új. A sony nem legálisan árulja a linuxsetet?
Amiga 1200 030/882/40, 32MB Playstation 2, Playstation 3 AMD Athlon 64 X2 [email protected], 2GB DRR2/800, Sapphire HD4830@780Mhz 512MB, BENQ G2400W TFT
Sõtt vannak gyermekeim is, akik imádják a konzolt játékra használni, és mivel egy szerencsés ember vagyok, azt is elmondhatom, hogy nekik is van pc-jük.
Érdekes módon a konzolt játékra használják a pc-t meg chatelésre.
Én a pc-n everquestet játszok, és örülnék ha a pc nem töltögetne pályákat a zónahatáron, míg a ps2-õn a Colussus nevû game töltés nélkül tud az eq legnagyobb pályáinál 4* nagyobb terepen mozogni.
A pc-mben 2 giga ram van, mégis tölt.
Egy játékot meg lehet írni jól és rosszul is. (töltögetõsre, meg elõtöltögetõsre is)
Szóval ha itt valaki hasonlítgatja a PC-t és a Konzolt az én vagyok.
20 éve nyomom a PC-t és amigám is volt és a ps1 még meg is van.
Te mekkora háttérrel és tapasztalattal rendelkezel konzol téren.
Vagy ami van azzal tobbet kell szenvedni mint barmely szamitogepes op rendszerrel.
Szoval kinlodasosabb az egesz.
Raadasul egy komoly szoftvernek azert nem nehany megabyte pl a memoriakovetelmenye, tehat eleve halalra van itelve a hasznalhatosaga.
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
És nem vok elvakult PCs, (fõleg az utóbbi idõkben) gyakran megfordult a fejemben, h veszek egy ps2-t!
(De sosem jön össze, mert 1.nincs a közelben tv 2.FF sorozaton kívül más nemnagyon érdekel, ami nem jelent meg azóta/nem fog megjelenni pcre)
Én próbálom kívülállóként összehasonlítani pct és konzolt: PS2 vs PCrõl az a véleményem, hogy holtverseny, de PS3 vs PCrõl az a véleményem, hogy egy átlag magyarnak a PS3 túl drága, nem tud az annyival többet mint a PC, egyszerûen fölös.
My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!
Eladó tablet PC http://hardverapro.hu/apro/hp_tx2590eo_2/hsz_1-50.html
Andris ne legy ilyen brutalis, mert alkltalaban nem veszik az ilyen irasokat jo neven. <#hehe>#hehe>
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
Es forditva ?"
Ez jó kérdés. Volt pletyi róla, hogy a vinyón lesz spéci Linux distrib, és be lehet forgatni alá mindenféle Linuxos szoftvert. De hát a PS2-re, meg az XBOX-ra is volt (nem legálisan) Linux, még se sokan használták. De majd meglátjuk.
Mikor játszom, nem húzogatom az ablakokat a háttérben. Egyébként nézd meg ugyanezt linuxon is, és aztán reklamálj.
Ki beszélt linuxról te nagyon izé!!!!!! Ne keverj már ide minden hülyeséget!
Ja bocs, én nem öntök véletlenül a gépembe vizet.
Hát igen, mert a pc-d nagyobb és nehezebb mint a vödör, tehát ha belerúgsz nem dõl fel a vödörrel együtt.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
A konzol szebb képet ad nyílván, meg gyorsabban betöltenek a játékok rajta,SÕT, nem fog kivágni windowsba critical errorral, DE a PC nem töltöget percenként új pályát (Vmelyik resident evillel jáccottam PS2n nem is olyan rég, a töltögetés vs játék aránya olyan 50-50% volt.) + ahhoz képest, hogy "teljesen használhatatlan" (sztetek) játékra, elég gyakran párhuzamosan jelennek meg konzolos és PCs játékok!
Te nagyon hülye vagy.
"Csak huzogasd az egered és közben nézd cpu használatot"
Mikor játszom, nem húzogatom az ablakokat a háttérben. Egyébként nézd meg ugyanezt linuxon is, és aztán reklamálj.
"és kapcsold ki a jpeg kép megjelenítése a teljesítményablakon opciót :-)"
???
"Ki mondta hogy ez teszt?
Ez az élet Babocsai néni!"
Ja bocs, én nem öntök véletlenül a gépembe vizet.
Én írtam a listát, de mindegy. Azért nincs benne, mert még nem kell. Az átlag júzer még jó sokáig nem tudja kihasználni. Mire meg elterjed addigra olcsó lesz.
Felrebeszelsz.
A PC jatekra is valo, emellett meg kismillio dologra is hasznalhato.
Es forditva ?
Tény, hogy a windows kicsit pazarlóan bánik az erõforrásokkal, de nem csak játszani lehet rajta. Egyébként szerinted a konzolos játékokat min készítik? :)
Konzolosok foruman felvetik, hogyan masoljunk PS2es jatekokat, aztan leirjak nekik , hogy a PC-dben ilyen es ilyen szoftverrel a PCs DVD-irodban ekkora sebesseggel ird meg, aztan ha elvegezted a beavatkozast, akkor menj a PCs topicba fikazodni, hogy milyen szar ez a PC, mert nem a PCs jatekokat kell PS2n megirni. :PPPP
Eidos: ha tudsz egy munkahelyet ahol a ps2-vel nyomulhatok szólj.
Pont errõl beszéltünk. A PC nem játékra való.
Erre valaszoltam, hogy a jatekelmeny minimalis resze csak a grafikai megjelenites."
Csakhogy ezt nem én írtam. Figyelj jobban.
Bravó!
Mindkét cuccnak vannak elõnyei és hátrányai is, nem tudom miért kell emiatt folyton hajba kapni. Bár ezzel le lehet szûrni az olvasók szellemi színvonalát :)
Ja mert a windows teljesítményszámolóját nem is a microsoft írta, hanem egy független cég!!
Csak huzogasd az egered és közben nézd cpu használatot, és kapcsold ki a jpeg kép megjelenítése a teljesítményablakon opciót :-)
Ja a másik meg az, hogy önts a pc-dbe egy vödör felmosóvizet várj egy órát kapcsold be."
Nem hiszem, hogy ez egy értelmes teszt.
Ki mondta hogy ez teszt?
Ez az élet Babocsai néni!
Aki hülye az így jár. De értelmes ember nem vesz meg mindenbõl minden generációt.
Pl. az elõzõ videokártyám 3 és fél évig volt meg, és csak azért cseréltem le, mert már untam.
"És büszkék arra, hogy lopják a szoftvert."
Mer a konzol csippelése az más, mi?
Ha meg megveszed a játékokat, akkor én is mondhatnám, hogy emeletes balek vagy, hogy szar játékokért tízezreket fizetsz.
Én pl összvissz olyan 80-90K-t költöttem gépre, már 2éves, és még nem tervezek újat venni. A mai játékok (Oblivion is) teljesen jól mennek rajta, biztos nem olyan szép mint X360on de nem is került annyiba<#email>#email>
Egyébként akik itt szidják a PCt, nemtom honnan írják az üzeneteket, ha esetleg PCrõl, akkor bele kéne gondolni, hogy a konzolos összehasonlításnál nem új PC árával kellene számolni, ui ha a lehetõségek engedik, elég a meglévõt frissíteni.
Talan ismerkedni akarsz vagy ez nalad az ervrendszer, de felolem folytathatod, hiszen kiderul, hogy felverteztek teged a hibas erveles logikai levezetesevel, ugy hogy a masokkal foglalkozol.
Szocializacioval hogy allsz ? :P
Erre is reagalnal valamit ?:PPPP
Akkor szar a géped. Nálam <1%.
"Ja a másik meg az, hogy önts a pc-dbe egy vödör felmosóvizet várj egy órát kapcsold be."
Nem hiszem, hogy ez egy értelmes teszt.
Se füle se farka!
Lehet hogy kérek az anyagból, mert így józanul nem tudom értelmezni.
"Aham és mennek rajta fullos beállítással a FERA, Far Cry (régi!), Doom3/Quake4, meg a Ghost Recon AW?"
Erre valaszoltam, hogy a jatekelmeny minimalis resze csak a grafikai megjelenites.
Nem is veletlen, hogy mashol pl azt irjatok, hogy nem szamit annyira a grafika a jatekelmeny es a jatekmenet legyen inkabb magas.
Na ha mashol ezt irjatok, akkor nyugodtan lehet jatszani 3/4 grafon is.
Ez így ebben a formában nem igaz. Maximum voltak benne 128 bites utasítások is. PC-n ugyanezt tudja az SSE.
"Nem véletlen, hogy eg dual procis, high end PC-n ha emulálsz egy valami durva PS2 játékot (pl. FF-X, God of War) remek 8-10 FPS-t kapsz eredményül."
Szeritnem az emulátorok nem használják ki a két magot (csak tippelek, de valószínû).
Másrészt az emuláció mindíg jelentõs teljesítményvesztéssel jár. Pl. a Settlers II.(DOS-os játék) emulátoron (DOSBox) szintén lassú.
Ok legalabb ilyen tucatszart, mint pl a Guiter Heroest nem csinalnak. :P
Zelda rulez.
Idezzem oket ?
"Idõvel erre is meg fog jelenni a werez. Fél évet nem adok neki."
Meg aztan te tudod ki mennyit mire kolt.
Meg ahhoz is egy hogy is irtad ? "méregdrága szar" kell , hogy alszent modon warezoljatok a konzoljaitokkal.
Tehat ha ez egy ilyen meregdraga szar, akkor nehogy beletenyereld, vagy esetleg ketpofara habzsold, ha itt forumozol vele esetleg meg melleloksz a szintednek megfelelo feketemacskat, mert meg a vegen budos leszel es aztan nehezen viszi le rolad a szagot a tisztalkodoeszkoz.<#hehe>#hehe>
Senkinek nem jó a chippelés, csak azoknak akik csinálják a kütyüt.
Ha normális ára lenne a progiknak senki nem bajlódna ilyesmivel, csak hát a pc-s gamek is 10-15e forint körül vannak, és a ps2-es gamék is.
Ha havonta egyet veszel az megeröltetõ, hát még ha 2-õt, és egy játék árából megvan a mod chip.
Hol állítottam én mást?
Mint mondtam, a _Legtöbb_ játék remekül megy rajta. Nem kell feltétlen ultracsúcs FPS-eket max. garfikával játszani. Ha meg valakinek az kell, akkor dobjon rá még 50K-t, és menni fog az is.
A táppal valóban nem jó spórolni, tegyünk rá még 5K-t, és akkor már egy minõségi táp is belefér.
Amiga 1200 030/882/40, 32MB Playstation 2, Playstation 3 AMD Athlon 64 X2 [email protected], 2GB DRR2/800, Sapphire HD4830@780Mhz 512MB, BENQ G2400W TFT
Hiszen a konzol az elsõ 1,5 évben vesztességes a gyártónak, csak a játékból van bevételük, akkor miért lenne nekik jó, ha lehetne chipelni?
Tedd már hozzá a listádhoz, és számolj újra.
Ennyi.
Azt is nézd meg, hogy a szerencsétlen PC-d teljesítményének negyede a csillivilli winfos futtatására megy el, és emelett kell még a progikat futtatni. Hogy tudná ez valaha is felvenni a versenyt egy 9 magos cell processzorral amin egy arra avasra optimalizált oprendszer+game fut?
A válasz sehogy.
Ja a másik meg az, hogy önts a pc-dbe egy vödör felmosóvizet várj egy órát kapcsold be. Vigyázz legyen a közelben nyitott ablak ahol kihalythatod a füstöt.
Ezt azért írom mert a ps1-be (amit rosszidõ esetére levittünk a telekre (Merthogy egy konzol elég könnyû és pici ahhoz, hogy hurcolni lehessen)) beleömlött egy vödör felmosóvíz, kiraktam az erkélyre, hogy ki tudjon folyni belõle a víz, egy óra múlva bekapcsoltam, szegény csak 2 színt villogtatott, 2 nap múlva újra probáltam, és gond nélkül elindult és ment ps2 megvételéig, most a szekrényben pihen. Ja és ehhez nem kellett szétszedni, meg szarvasbõrrel maszírozni az alkatrészeit, mert ez "csak" egy konzol!
Nézzétek meg Xbox360-on az Obliviont és nézzétek meg PC-n.
Elsõ esetben a totális élvezet 90 ezerbõl simán megúszható, második esetben a TÉNYLEG MAX grafikához csak a grafkártya fog 130 ezerbe kerülni!
Egyértelmû, hogy a Ps3 -ha tényleg betartja amit ígének- durván odavág a PC-s játékpiacnak, de a többi konzolt is keményen megszorongatja.
Azt pedig ne felejtsétek el, hogy a PS2 már 128 biten muzsikált! Nem véletlen, hogy eg dual procis, high end PC-n ha emulálsz egy valami durva PS2 játékot (pl. FF-X, God of War) remek 8-10 FPS-t kapsz eredményül.
Már nagyon várom azt a kort, hogy végre kiderüljön a sok <#lama>#lama> számára a PC elsõsorban NEM játékra való, ahogy a konzol pedig nem szövegszerkesztõ mégha lehet is rajta ilyesmit mûvelni.
Nézzétek már meg mennyi portolt szart kapunk a konzolosoktól és mennyi játék születik elõször meg PC-re. Errõl ennyit.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Egy jatek minoseget nem a grafikaja hatarozza meg.
Olyan jatekokkal talalkoztam mar eletemben, hogy szanalmas volt, mindegyik geptipusnal, kozben meg isteni grafikaja volt.
Meg az a plusz tulajdonsag, hogy lehet nem csak ful grafikaval jatszani az inkabb erdem, mint negativ dolog, hiszen itt nem egyfajta hardverrol beszelunk.
Ennek már olyan szaga van, mintha lenne benne egy kis fantázia is!
Ennyit tudok várni a ps3-ra is.