MNASZ Autós Gyorsasági OB
  • fb2
    #508
    Na hat ennyit tudtunk csinalni. Elliott befejezte a versenyzest a Markakupa sorozatban a mai napon. Igaz hogy reszt vett az ido meroben, de nem indul a versenyben se holnap, se Vasarnap. Ahogy gondolom tudjatok, a gyerek ma (Penteken) az idomeroben 16. (!) jott be. Sajnos 1.2 masodpercel lassab volt mint 3 honappal ezelott a ringen ahol akkor 4.nek jott be
    Ez az eredmeny a szememben olyan volt, mint mikor a Toreador a vegen megiscsak leszurja a kuszkodo bikat…. Mert kuszkodesrol volt szo sajnos, ami az en szememben nem tessz jot egy 16 evesnek, hiszen ezelott megszokott volt a sokkal jobb eredmenyei.

    Az idomero utan az is kiderult, hogy az idomero alatt a hatso KW teleszkopja ket darabra tort, es igy ment le a 30 percen. Egybol az idomero utan sajnos felleptek mas aggodalmak is, es a nehez szezon utan En ugy dontottem a fiam hellyett, hogy ebbol a kuszkodesbol elegem volt…es itt, most, megalunk….

    Vannak terveink a jovovel kapcsolatban, amit majd megosztok itt a forumon. Addig is orulok hogy itt jol elbeszelgettunk es ugy naggyabol ‘megismertem’ egy par emberket.

    Sok sikert a tobbieknek az utolso versenyben, es biztosra szemmel fogom kovetni mindket szeriat a kozel jovoben! Koszonom ismet!

    Adio,
    fb2