• Sland
    #125
    annyival nem értek egyet, hogy nem másztak bele az emeberek a képbe.ennyi sok tapló parasztot még nem láttam. ott állok mmár 5 perce hogy csinálhassak egy képet a havromról úgy h egy kocsi mellet áll, és senkit nem érdekel. belemásznak, leszarják hogy valaki fényképezni akar. ha meg azt mondtam hogy legyen szíves arréb menni, akkor jön a válasz hogy nem az enyém a kocsi, meg én mondom meg hogy mikor fényképezhetnek mások stb.
    csajokat én is fényképeztem.
    pénteken egy lány volt, aki tetszett, vagyis kettő de mind a kettő kocsiban ült végig, szal azokkal nem tudtam fényképezkedni. Az egyik az az a csajszi volt aki a gallardo safetycarba ült. gondolom nem kell bemutatni :D. a másik egy piros polós csajszi volt aki a fekete tuning porscén pozólt. az mosolygott rám rendesen amikor fényképeztem és nagyon jól pózolt :P.
    Szombaton már voltak bejövősebb csajok, de csak fényképeztem őket, nem álltam össze velük :( . ezt úgy utólag bántam is. de egyébként nagyon jó volt minden.
    a VIP napot még megnéztem volna mert ott jobban vetkőzött csajok voltak. de azoknak a csajoknak a feje nagyon szörnyű volt.
    Mondjuk pénteken is volt szerencsém látni átöltözni egy ilyen hostesscsajszit. nem sikerül lefényképeznem, de nagyon formás cicijei voltak.