474
-
#154 "Bejelentkezés a Tár.hu adminisztrációs felületre" -
#153 kep.tar.hu -
#152 Luxusauto show lányai
Pontozzátok légyszi a galériát! :P -
#151 sebaj...
az FTPm-re meg faszán nem sikerült 99%nál a képfeltöltés ugyhogy most uj helyet keresek -
#150 nincs :( -
#149 nem,hanem alapjába véve nem érdekelt az egész kiállítás,néha gondolkoztam 10 másodpercet rajta,hogy most kimenjek-e rá,de a képeket nézegetve sok érdekes nem lett volna számomra -
#148 ha ezt a banneres célzásom miatt irtad akkor tévedsz a kocsik is oda tették magukat rendesen csak én meg csajmániákus vagyok, és hááát :D -
#147 rola nincsen képed? -
#146 áááááá nem. :) -
#145 na látom akkor nem vesztettem sokat,hogy nem mentem el a kiállításra!:) -
#144 A galériám KÉSZ! -
#143 Pénteken a Pagani Zondáknál volt egy csaj, azon nem volt melltartó, és fehér topp volt rajta. Nah az poén volt, bár nem voltak nagy mellei.
Viszont a látogatók között is nagyon szép nők, csajok, lányok voltak. -
#142 BÁMULATOS NŐK
a luxusautóshown
igy akartam -
#141 lassan csinálhaték egy uj bannert... avagy. BÁMULATOS NŐK [aproa lususautó show-n[/apro :E csak vicc, -
#140 Még egy kör:
A jobb oldali csaj a Vivára emlékeztet
-
#139 én szombaton vittem úgy el, hogy 78 kép után lemerült :D. Pénteken jó hofy nem volt semmi baj :D -
#138 nameg én idiota elvittem a fotogépet 4 üres elemmel :D igy rendesen sporoltam -
#137 nálam még Ő volt a tuti befutó, csak a fenéért sem tudtam szemből lefotozni, pedig olyan arca mint neki nemigen volt még a shown- egykettő-t kivéve
-
#136 kár... pedig Ő is nagyon szép egy nő... -
#135 A piros kiscsaj egyébként csak 5 percig volt ott kb, mert csak lefényképzte őt egy fényképész jó sokszor, meg ott volt kb 4 srác rajtam kívül. jókor értem oda :P -
#134 erre a pillanatra gondoltam, mellesleg ma voltak azok akikről irtam, ezek akik itt vannak cask VIP-n voltak nem? az alsó szökét kivéve, azt ma is láttam...
-
#133 pázzeeeeg!
Tudtam, hogy korábban kellett volna menni... -
#132 Még egy kicsi a csajokról
Figyeled kire néz a csaj... :)
-
#131 Hmm...
hogy ma miért nem voltak ien csakok...
Néhány volt, de inenek nem nagyon... -
#130 igen pont rájuk...csak pont nem erre a kettöre hanem a harmadik hosszuhaju barnára akit a galériámba tettem, az a nő... ááá. -
#129 "szombaton is azért voltak eléggé vetközött lányok egyszál tanga, rajta egy 10cm-es miniszoknya :D meg egy ugyan az a szoknya cask a mellük elé téve... "
ilyenre gondolsz?
-
#128 meg ma pozoltak egy olyat hogy a kocsi elejére felfeküdtek és az egyik felhuzta a másik lábát, és ott simogatták egymást... namármost oldalrol láttam fotoztam egyből. megyek középre hogy onnan is erre nem beszart a vaku meg az egész gép lefagyot :S:S:S pedig a szoknya alól (ami inkább egy öv :D) kilátszott az a rész ami mögött az van, meg mivel tangában volt igy bevágott és azis látszott :S:S:S kár hogy nem fozothattam... mert meghalt a masina -
Erre a képemre vagyok a legbüszkébb. Nagyon jól sikerült szerintem :D -
#126 "pénteken is volt szerencsém látni átöltözni egy ilyen hostesscsajszit. nem sikerül lefényképeznem, de nagyon formás cicijei voltak"
ááá te gyilkos vagy... szombaton is azért voltak eléggé vetközött lányok egyszál tanga, rajta egy 10cm-es miniszoknya :D meg egy ugyan az a szoknya cask a mellük elé téve...
akkor lehet hogy te pont rosszkor fotoztál, nekem a 83 képemből csak 1be másztak bele, a másikba mega a haverom, szoval ilyen téren jó volt. nekem cask 2 hostess volt ma akiért feladnám az elveimet akármiről is legyen szó. a többit is csodáltam de nálluk nemvolt meg az a varázs. -
#125 annyival nem értek egyet, hogy nem másztak bele az emeberek a képbe.ennyi sok tapló parasztot még nem láttam. ott állok mmár 5 perce hogy csinálhassak egy képet a havromról úgy h egy kocsi mellet áll, és senkit nem érdekel. belemásznak, leszarják hogy valaki fényképezni akar. ha meg azt mondtam hogy legyen szíves arréb menni, akkor jön a válasz hogy nem az enyém a kocsi, meg én mondom meg hogy mikor fényképezhetnek mások stb.
csajokat én is fényképeztem.
pénteken egy lány volt, aki tetszett, vagyis kettő de mind a kettő kocsiban ült végig, szal azokkal nem tudtam fényképezkedni. Az egyik az az a csajszi volt aki a gallardo safetycarba ült. gondolom nem kell bemutatni :D. a másik egy piros polós csajszi volt aki a fekete tuning porscén pozólt. az mosolygott rám rendesen amikor fényképeztem és nagyon jól pózolt :P.
Szombaton már voltak bejövősebb csajok, de csak fényképeztem őket, nem álltam össze velük :( . ezt úgy utólag bántam is. de egyébként nagyon jó volt minden.
a VIP napot még megnéztem volna mert ott jobban vetkőzött csajok voltak. de azoknak a csajoknak a feje nagyon szörnyű volt.
Mondjuk pénteken is volt szerencsém látni átöltözni egy ilyen hostesscsajszit. nem sikerül lefényképeznem, de nagyon formás cicijei voltak. -
#124 amugy nekem minden elismerésem a rendezőké, meg mindenkié akinek a keze bennevolt, meg a résztvevőké is. Nagyon korrektul össze lett rakva az egész, én teljes mértékig meg vagyok elégedve ár/minőség viszonyban, sőőőt, nagyon is, sztem még ahhoz is simán lehett volna képük hogyha pl.5e egy belépő, még akkor is nagyon korrektek az én véleményem szerint de hát igy meg főleg. A látogatók nagy része is értelmesen megállt mellettem mig fotoztam nem szaladgáltak a masinám előtt egykét esetet kivéve, akkoris lehet hogy figyelmetlenségből. A hostesslányok-tol meg el voltam ragadatva... csak szoltam hogy lefotozhatom-e erre máris pozoltak néhányat, meg átkaroltak 3-an és ugy mosolyogtak :D nameg énis mert volt pofám a seggüket fogva fotozkodni, amit Ők csak ez laza mosollyal (ilyen: nyugodtan megendedem mert látom hogy nemvagy kis gyökér paraszt, hanem látszik a szemedből hogy csodálod milyen szép vagyok, és tisztelsz és felsőbb rangunak tartasz ) amit jol látott a szememből. egyszóval én örülök hogy elmentem... -
#123 Na hali!
Itt vannak az én képeim, meg egykét videó!
Elkaptam a zondát beröffentve :D
képek
Pagani1
Pagani2
Porsche -
#122 én is rakok majd csajokrók képeket, de most előbb az autók. -
#121 igen holnap van vége
-
#120 ménem jó a kép :S:S:S
mind1 a galériámban ottvan. -
#119 nekem a legátütősebb kocsi nemnagyon volt, bár egykét ferrary tipust énis hiányoltam modena-t pl. nem találtam. na de mindjárt pakolok a lányokrol képeket... Ők is nagoyn csinik voltak főleg az egyik... na majd mutatom melyik,,, ááá totál beleszerettem ( kár hogy a képen én nyomi fejet vágok, de majd photoshop-ba lecserléem :D )[IMG]http://veresletoltes.atw.hu/luxusauto 054lo.jpg[/IMG] -
#118 Holnap is még lesz a kiállítás? -
#117 ami galéria névvel van ellátva az nem az enyém.
Ez az enyém! -
#116 galériám frissítve: már 178 kép! -
#115 Hú nekem a csúcs a 2 Zonda F volt.. Meg amikor Bader bácsi felhergelte a roadstert.. :) nyaámi..