DIESEL vs BENZIN
  • FOXX supreme
    Na, nemtom ki emlékszik rá, régebben mondtam hogy vettünk Skoda Superbet, 1.9 PD TDI-set 131 lovas verzsönt, nah akkor még bejáratós volt, msot van benne 35 ezer

szörnyű...150 nél lépsz,(nem padlót !!) vársz egy kicsit, és nem ugrik hanem "belendül" vagy én nemtom, de már sokkal jobban megy mint az elején, a fogyasztás 4,8 ról azóta felment 5,2 re nagyátlagba, bár igaz városba nem sokat van használva, semmi nem ment szét benne eddig, bár igaz a gumik szinte elfogytak róla. mondtad Borg hogy a csendesség egy idővel elmegy belőle és hangos lesz. hát én nem vettem észre, hogy hangosabb lett volna, jó persze 2 kiló felett van szélzaj mint minden másba, de még ott is kényelmesen lehet beszélgeti.

na jó, off , kicsit a kocsiról szólt, nem pedig a dízelről ami benne van, de szintén nem füstél és jó, egyébként, apám volt msot kint németbe vele, visszafele, osztrákoknál tankolt, 1. jobban ment tőle, 2. kevesebbet evett, így 1100 km-et elment egy tankal, holott csak 950-1000 körül szokott a magyar gázolajjal