DIESEL vs BENZIN
  • gordon 24
    ez igy van csak én nem megyek arra. Ha Budára kell mennem csak a lágymányosi hidat használom. De nem a Róbert károly krt felől hanem a Gubacsi utról megyek fel Vagy Mester utca Petőfi Hid. A többi hídon nem lehet közlekedni. Ha Budán vagyok szinte a Felső rakin szoktam kezdeni ha nem jó jönnek a kerülő utak Moricz Zsigmond Villányi út stb ha itt is gáz van kis utcák. Aztán haza felé szintén Lágymányosi híd.Haza fele néha van egy 15 perces arsz. Ha pesten vagyok? Be az üllöin vagy a Golgota tér felé hátul,vagy a Szállás Utcán kerseztül a Hungáriával Párhuzamos uton. Ezeken szinte ssosincs dugó. Na jó az üllöin néha de akkor egyből a Golgota felé kerülő. Aztán a külső rész ha tölük ujpestre kell menni nem a városon kesresztül megyek hanem a Kőhid felé (gyorsforgalmi)és a hátsó Lörinczi út Szlovák ut stb uton. Ez visszafele szar egy hekyen de oda kb 80km/h. szóval nekem ezek bejönnek mindig. Lehet hogy szerencsém van de ezeken az utakon 20 percnél többet még sose álltam. Próbáljátok ki!! Habár Illetve Ne!!!!