3671
DIESEL vs BENZIN
  • Borg
    The Most Powerful Diesel Engine in the World!

7603861Nm @ 102RPM
    gyorsulhat mint az állat
  • desigo
    lol
    én sem locsolgatom de mégis néha előfordul 1-1 csepp
  • DJ BP
    de olyan soxor nem fordul elő, 3-4 évente 1x, vagy soha szinte...
  • cement
    én sem azonnal viszem mosatni, félreértetted :)
    most olyan mocskos a kocsi mint az állat mert meguntam h lemosattam és másnap vagy még aznap este szakadt az eső :( mindig ez van
  • n003
    én kézi mosóba viszem kb 2hetente és ha véletlenül rámegy a gázolaj nem fogok azonnal rohanni mostani :DD mivagyok én ródsildbáróó?? :DD
  • cement
    én nem kezdek neki letörölgetni, majd a mosóba a kefe meg a hab... :D
  • DJ BP
    :DDD
  • n003
    ha ki akarod világítani pestet?! akkor tutira jó :DD
  • DJ BP
    hát, én nem locsolgattam még a benzint össze-vissza... jó buli? :DDDD
  • n003
    ez ojjan mint a 'mi nem sz*runk a perem alá' dolog :DD

.. meg amúgy ha véletlen lecsöpög a léé a kocsira kiaz aki nem törli le azonnal??
  • Sir Quno Jedi
    Mer jóakul le kell törölgetni, mivel a fényezésnek is árt(hat) ám! :D
  • FOXX supreme
    én mindíg megpróbálom hogy amit tankolok, az a tankba is mennyen, erre itt egyesek locsolják a kocsi mellé:DDDD akinek jól megy:DDDD
  • cement
    csurgattad már tul a benzint tankoláskor? az is szép okádás foltot hagy ám, és a por jól beleragad :)
  • cement
    csurgattal mar tul bengát tankolaskor? az is szépen meglátszik ám
  • desigo
    Még egy érv a benzines autók mellett:
    Ha tankoláskor lecsöppen a benzin az szépen elpárolog amíg az olaj csöppen le az ott díszeleg a kocsi oldalán :(
  • Sir Quno Jedi
    Oké, mélylégzésben vagyok...
  • Sir Quno Jedi
    Nem a jariszos. Őszintén.
  • desigo
    Az melyik a Pandás?
  • cement
    pfff
    nyugi
  • Sir Quno Jedi
    Fogjatok le, most megy a "kisNAGY" reklám a TV-ben...áááá! "kisFOS" inkább...
  • DanielT
    Hehehe, frissíts néha verziót :)
  • desigo
    Nah az IGo folyton a legnagyobb dugóba akar bevinni ha a leggyorsabb útra állítom.
    Ha meg a legrövidebbre akkor bevisz minden kisutcába sokszor olyanra ami ott sincs!!!
  • gordon 24
    ez igy van csak én nem megyek arra. Ha Budára kell mennem csak a lágymányosi hidat használom. De nem a Róbert károly krt felől hanem a Gubacsi utról megyek fel Vagy Mester utca Petőfi Hid. A többi hídon nem lehet közlekedni. Ha Budán vagyok szinte a Felső rakin szoktam kezdeni ha nem jó jönnek a kerülő utak Moricz Zsigmond Villányi út stb ha itt is gáz van kis utcák. Aztán haza felé szintén Lágymányosi híd.Haza fele néha van egy 15 perces arsz. Ha pesten vagyok? Be az üllöin vagy a Golgota tér felé hátul,vagy a Szállás Utcán kerseztül a Hungáriával Párhuzamos uton. Ezeken szinte ssosincs dugó. Na jó az üllöin néha de akkor egyből a Golgota felé kerülő. Aztán a külső rész ha tölük ujpestre kell menni nem a városon kesresztül megyek hanem a Kőhid felé (gyorsforgalmi)és a hátsó Lörinczi út Szlovák ut stb uton. Ez visszafele szar egy hekyen de oda kb 80km/h. szóval nekem ezek bejönnek mindig. Lehet hogy szerencsém van de ezeken az utakon 20 percnél többet még sose álltam. Próbáljátok ki!! Habár Illetve Ne!!!!
  • DanielT
    Hidd el, hogy ugyanazon az útvonalon, ugyanakkor, te is ugyanannyit állsz mint bárki más. :)
  • gordon 24
    Hát nem tudom én itt lakom peten. Szinte mindennap járok a városba. Nekem 1-óránál sose több atjutnom rajta. Nem azt mondom hogy én egy ufó vagyok, mert nem. De én nem igazából szoktam ácsorogni. Ugyse hiszitek el, de igy van. Sajnos bizonyitani nem tudom.
  • DanielT
    Nekem a kocsiban a GPS tehát ezért szopok :DDD Megpróbálom fejben tartani=bekapom az IGO SD kártyát :D
  • DJ BP
    de ő májer, fejében a GPS, mindent kikerül :DDD
  • DanielT
    Ez nem is kérdéses. Belváros, hidak, körutak, alkotás út, kivezetők=szopás. Aki nem jár arra az szerencsés, de ezeket nem lehet kikerülni, ha ott van dolga az embernek.
  • DJ BP
    ,,Én ez alatt az idő alatt egyszer ültem a dugóban kb 1 órát egy baleset miatt."

Ne mond már, hogy hidakon nem szoktál többször ácsorogni, ott nem lehet kerülni. Sok ilyen hely van, ahol lehetetlen kikerülni dugót, mert a környező utcákban is az van. Sztem ne kábítsál minket, álltál te már dugóban eleget :DD

• DJ BP
    csak sajnos többször tapasztaljuk, hogy sokszor az sem hasznos, ha kerülgetünk, mert ha egyszerűen azért van dugó, mert sok autó van, és nem baleset miatt, hiába kerülöd, ott is dugóba botlasz. Max. akkor nem, ha olyan úton mész, amit alig ismernek. De az ritka példa már, annyira ismerik azért a várost sokan
  • GregSB
    Rossz országban :( Pesten nekem már nem egyszer volt halál közeli élményem biciklizés közben.

Ilyen szempontból hollandia az etalon, ott kivételes riszpektje van a bicikliseknek.
  • GregSB
    Ja kicsit félreérthetően fogalmaztam. Nem azt mondtam hogy Londonban nincsenek dugók, hanem hogy ott pl. már működik a forgalomfigyelés a navigációs rendszerekben, amikor megtervezik a leggyorsabb utat A-ból B-be, és elvisznek téged a mellékutakra ha dugót látnak. Persze ez egy + extra ha jól tudom, szal nem hiszem hogy az ottani autósok nagy része használná...
  • SötétBarom
    ride a bicycle.

(rossz topikban mondom ezt, ugye?)
  • mrzed001
    És ekkor jön az amivel nem egyszer sikerült szembesülnünk, hogy a kerülőút kerülőútjának a kerülőútja is tökéletesen be van dugulva ....
  • DJ BP
    London? Hát belvárosból ki-be, ott is 2-3 óra hosszás játék volt, pedig nem tévedtünk el, pedig ott van M20-M25 körgyűrű, azaz 2, és valódi gyűrű, körbe-körbe mehetsz akár :), és 3 sávosak, és sugárirányba rengeteg út a város fele. Mégis dugó, úgyhogy ez nem változik, és ha az infrastruktúra lemarad az autók számától, akkor még nagyobb gáz lesz, úgyhogy M0-sal haladni kéne.
  • DJ BP
    hát már Szegeden is 30 perc egyik végétől másikig késődélutánonként, 1-2 éve rohamosan megszaporodtak az autók, a sok külföldi, román, szerb miatt. Néhány ismerősöm, aki szinte soha nem jár Pesten, szőrnyülködik itt, mindig mondom, ti nem látjátok Pesten mi van :DD
  • DJ BP
    mákod lehet, én ha járok, hétfőn és pénteken 90% ban min. 1 órás dugó, de inkább 2-3 óra összesen. Hétköznapokon 50-60%
  • GregSB
    Na majd ha lesz körgyűrű, meg életbe lép a forgalomfigyeléses útvonaltervezés a GPS készülékeknél mint Londonban... kb 100 éve múlva meg is valósulnak ezek
  • gordon 24
    Hát ja de néha ezek is jók . Persze szerencsén is múlik. Meg ott kell lenni a térképnek a fejedben. Amikor észreveszem hogy dugul már zsupsz és egy másik útron vok.
  • Sir Quno Jedi
    Rákóczi, Kerepesi, Veres Pálné, Nagy Lajos, Éles sarok, Keleti... Van mit elkerülni...