DIESEL vs BENZIN
-
Borg #1127 Hogy érted, hogy nem kell kapcsolgatni előzésnél? A benzinesben meg gyorsulásnál nem kell kapcsolgatni. Majd' 2x akkora fordulatszámig húz a benzines, míg a dízel már 3-at váltott, én még mindig kettesben vagyok, és bespóroltam újabb 0.5secet.
Szal a benzinesben vissza kell váltani egyet max (jó esetben úgysem vagy feljebb), míg a dízelnél folyton kapcsolhatsz feljebb, mert kifutsz a töltésből, és MÁR nem húz. Tény, hogy a dízel 1500-nál már húz, de 4000-nél meg már nem. Míg a benzines húz neked 3000-tól 6000-ig minimum, vagy még tovább is.
Azt a viccet meg hagyjuk már, hogy olcsóbb fenntartani a turbódízelt... Mondjuk 4 év alatt visszahozza egyátalán a felárát, amennyivel többe került, tehát kb 300k-t, utána meg 2 literrel kevesebbet fogyaszt, tehát havonta spórolsz rajta talán 1000 - 2000ft-ot. Tyűha. Aztán majd ha viszed a kötelező szervízre, meg miegymás, akkor csak pislogsz, hogy sokkal többe kerül, mint a benzines.
És akkor még mindig csak szívó benzinest hasonlítottunk turbó dízellel. Mi lenne ha a benzinesen is lenne turbó?
Az Alfa 2.0 TS 150LE meg szar összehasonlítási alap. 9.8 alatt van csak 100-on, tehát bazi hosszú (alfásan szar) váltó van alatta valszeg. Még a 10 évvel öregebb 2.0 prelude a maga 134LE-jével is 9.5-et teljesít. Azon sem lepődnék meg, ha az említett 9-10-es fogyasztása, valójában inkább 11-12 lenne, alsó hangon. Mondjuk még így is 1 tizeddel jobbat megy 100-ra, mint a tdci, pedig ugye 2/3 annyi Nm van csak benne :) Hogy mik vannak... (itt jönne megint a fizika).