igen,azóta már olvastam én is.mondjuk ToroRossohoz nembiztos hogy jó ötlet eligazolni,tekintve hogy a BMW milyen jó formában van. mondjuk az is biztos h Vettelnek nem sok esélye van jövöre egy teljes jogu pilótai álláshoz a BMWnél,hiszen Kubica is fiatal,Heidfeld meg tapasztalt,és szállitja stabilan az eredményeket.
Öszintén szólva én nemvagyok elájulva a sráctól,okés tehetséges meg minden,de egy felpörgetett motorfordulatú BMWvel tavaly nem volt nehéz megverni párszor a mezönyt,amikor azok spóroltak mindennel,hiszen még csak péntek volt... megaztán Öt tartják az "új" Schumachernek,pff,ez enyhén szólva is hizelgö,csak tudnám mire fel mondják ezt,mert jól ment három teszten tavaly péntekenként? hát mondjuk teljesen egyértelmü,hogy ezért már Schumacherhez hasonlitják.Mondjuk korábbi versenyzöi multjának nem jártam utána,de állitom hogy fele olyan jó sincs mint pl Hamilton.Én elöbb ültetném be pilótaként Glockot mint Öt.Elöitélelem nincs vele,de azért,de azért ha belegondolunk,akikhez hasonlitják,meg akihez én hasonlitottam,mind tettek le vmit az asztalra.hát ennyit róla.én még azt mondom,h két évet tesztelgessen csak,aztán meglátjuk,hogy mi lesz.