1451

• sikura
    tééged kellett volna fejbe lőni !!! Te barom!
    Thiessen nélkül a fasorba se lenne a bmw!
    Tán assziszed , h a williams-el jobban jártak volna? Még egy rendes kasznit se tudtak csinálni a BMW-nek! Mostmár azért saját maguknak fejlesztik a kasztnit 2 DB szélcsatornával, míg a legtöbb csapat bérli,vagy egy csatornája van.
    Nem kell leírni a Bmw-t , jól fejlődnek!
  • MaSzKa
    holnap heidfeld 2. helyről rajtol6
  • MaSzKa
    20 éves Vettel. az időmérőn is 20. :-(
  • DranzerF1
    Berger megerősítette, Vettel 2008-ban is náluk versenyez.
    Még szinte meg sem száradt a tinta Sebastian Vettel és a Toro Rosso közti szerződésén, máris itt az újabb esemény, a kiscsapat résztulajdonosa, Gerhard Berger ugyanis bejelentette, hogy a fiatal német 2008-ban is náluk szerepel majd.
    Vettel az amerikai Scott Speed helyét veszi át, akinek a teljesítményével a csapat vezetősége nem volt elégedett.

"Ésszerű volt, hogy így döntöttünk. Az autó nem éppen a legjobb, de egy jó adag motivációt hozok a csapathoz"- nyilatkozta fülig érő szájjal a 20 éves Vettel.

Érdekes, hogy a kiscsapatok pilótái általában fizetnek azért, hogy versenyezhessenek, elég csak a Spykerre gondolni, ám Vettel már első évében is jókora summát tehet zsebre, egyes források szerint 300.000 Eurót fog kasszírozni a kiscsapatnál.

Nemtom kit érdekel csak gondoltam BMW-S. hír...
  • MaSzKa
    mario theissen-el azt kéne csinálni ami a 2.világháborúba járt volna neki - fejbe kellett voolna lőni akkor utána helyreállt volna a rend és végre megint 1.helyet megszereznék a dobogón a bmw-k

mi a francnak van ott még mindig a sauber név

meg kellett venni volna a Williams csapatot 1az1-be

2003-ba azt a vb + kellett volna nyerni
  • antijuve
    Hungaroringen cél a tavalyi szereplés megismétlése minimum:D.Go Nick Go Robert!
  • Freedom88
    beleszürkült a mezőnybe aztán jóvan!:(
  • Jeff Gordon
    hát én se tudom mit akar már ettöl a Hondától,már számára is egyértelmü h ezzel a teammel nem váltja meg a világot,váltani kéne,hát Wurz helyére meg beférne,de Franknek többet kéne akkor fizetni,az meg nem nagyon játszik nála mostanság,azért küldte el Webbert is:)
  • Freedom88
    hát azért a Buttonnak lett volna helye még annó a williamsben, akkor talán előrébb lenne. Mert ezt a Wurzot ki lehetne túrni onnan. De ragaszkodik ahhoz a csapathoz, mint nem tudom mi. Sztem hibázik...
  • Jeff Gordon
    hát idén vmit kegyetlenül melléfogtak,nem is csoda h Buttonnak még a háta is megfájdul a vezetésben:P
    hát barrichello meg jót szenved pályafutása végén,nem úgy mint Schumi,Ö végig jó csapatban volt:P

mondjuk az a baj,hogy Buttonnak seholsincs hely jobb csapatban,még a BMWnél se férne be
  • Freedom88
    hát igen ha nem fájna háta...szar ez a honda, jövőre csak jó lesz.
  • Jeff Gordon
    hát Buttontól kitelik bármi,vmikor ha jó napja van 120%ot is kihoz a kocsiból,de ha olyan van,akkor a 20.helyért harcol a csapattársával,és még ráadásul neki is megy:))
  • Freedom88
    kitudja ezt a hondát, lehet megint futamon ott lesznek a 7-8. helyen
  • Jeff Gordon
    igaz,hát reméljük azért h nem a Spyker és a Honda lesz az ellenfél,bár erre csekély az esély:P
  • Freedom88
    majd lesz jobb is! Holnap kell alkotni nem ma
  • Jeff Gordon
    mai szabadedzéseken jó gyengék voltak...
  • Freedom88
    go bmw
  • DranzerF1
    Szióka! Köcce!
  • Jeff Gordon
    Szia Dranzer,üdv az sg fórumon
  • DranzerF1
    GOOOO BMW!!!!!!!!!
  • Jeff Gordon
    nemsemmi futam volt,én sztem trulli a hibás kubicánál,de ezaz én véleményem,bár kissé vakmerö volt,de ha megnézzük a futamot,alonso is ugyanott kezdte meg a másik toyota elözését,és az gond nélkül lement,kis különbség van mentalitásban a két pilóta között...
    amúgy Heidfeld zseniális volt,magam is meglepődtem rajta,de nagyszerü volt,ügyes srác,remélem igy folytatja,és ha fejlödik a BMW is,akkor akár még tényleg,a győzelem is meglehet idén.
  • antijuve
    jaja,mind2nek örülni kell!főleg Kubicának:)
    GO BMW!
  • Tigristank
    Ez a kanadai futam nem volt semmi. Szerencsére Kubica megúszta ezt a hatalmas balesetet, és ezek szerint még a lábát se törte el.
    Másrészről pedig szerintem jó verseny volt, mert sok előzés volt (meg kicsúszás), és az sem elhanyagolható, hogy 4-szer volt bent a safety car.
    Amúgy grat Heidfeldnek a 2. helyért, ezt ők most erőből érték el.
  • antijuve
    tény,de attól még nem kell lehordani...mellesleg mondtam én olyat h ültessék be Heidfeld helyére???tudtommal NEM.
  • Jeff Gordon
    nemtudhatom,mondjuk azis igaz hogy Hamiltonnak most van egy nagyon jó autója,de azzal is kell teljesiteni,ezzel nem öt akarom támogatni.
    viszont az pl nemtetszik,hogy idejön,megnyer jó nem három hanem öt tesztet,de hosszú távon nemtudni mit tud,és akkor pl ottvan Zsolti,aki 20versnyen rajthoz állt,ebböl 12öt be is fejezett,ami egész szép teljesitmény azokkal a "roncs" autókkal.középmezöny autóit mégcsak kisem próbálhatta,ugyebár,Ö mögötte nem állt komoly támogatás,Vettelnek meg van a RedBull... [persze ezzel nem azt akarom mondani h Zsolti jobb lenne,de Ö már bizonyitott,mig ez a srác nem]

Öszintén(ez most nem fog tetszeni) de nagyot csalódnék,ha ez a gyerek kitúrná Heidfeldet a BMWtöl.remélem nem igy lesz,mert kontraktust nem akarnak egyenlöre hosszabbitani,Kubicának már megvan a szerzödése,és most mindenki attól van elájulva hogy bejött ez a Hamilton gyerek,fiatal és gyors,ezért gondolom lehet beültetik ezt a Vettelt(legalábbis pletykák szintjén már van róla szó).csak azt az apró tényt általában elfelejtik,hogy autó is kell a gyorsasághoz...
  • antijuve
    hát sztem nem három teszt miatt magasztalták....
    honnan tudod h fele olyan jó sincs mint Hamilton?még nem is versenyzett a Forma 1-ben
  • Jeff Gordon
    igen,azóta már olvastam én is.mondjuk ToroRossohoz nembiztos hogy jó ötlet eligazolni,tekintve hogy a BMW milyen jó formában van. mondjuk az is biztos h Vettelnek nem sok esélye van jövöre egy teljes jogu pilótai álláshoz a BMWnél,hiszen Kubica is fiatal,Heidfeld meg tapasztalt,és szállitja stabilan az eredményeket.
    Öszintén szólva én nemvagyok elájulva a sráctól,okés tehetséges meg minden,de egy felpörgetett motorfordulatú BMWvel tavaly nem volt nehéz megverni párszor a mezönyt,amikor azok spóroltak mindennel,hiszen még csak péntek volt... megaztán Öt tartják az "új" Schumachernek,pff,ez enyhén szólva is hizelgö,csak tudnám mire fel mondják ezt,mert jól ment három teszten tavaly péntekenként? hát mondjuk teljesen egyértelmü,hogy ezért már Schumacherhez hasonlitják.Mondjuk korábbi versenyzöi multjának nem jártam utána,de állitom hogy fele olyan jó sincs mint pl Hamilton.Én elöbb ültetném be pilótaként Glockot mint Öt.Elöitélelem nincs vele,de azért,de azért ha belegondolunk,akikhez hasonlitják,meg akihez én hasonlitottam,mind tettek le vmit az asztalra.hát ennyit róla.én még azt mondom,h két évet tesztelgessen csak,aztán meglátjuk,hogy mi lesz.
  • Istencsászár
    cáfolták:)
  • Jeff Gordon
    állitólag Vettelt még idén elvinné a ToroRosso,Speed helyére.
  • antijuve
    vagy legalábbis ritkán:)
  • Jeff Gordon
    igy duplán jó volt.áh nemértem ezeket a Hondásokat,illetve nem is öket,hanem a japánokat,elvileg egy okos nemzet,tele számitógépzsenivel,és nem képesek ütöképes kocsit épiteni.
  • antijuve
    hát én is:DD.ráadásul Free is ott volt:DD.
  • Jeff Gordon
    az biztos:D

a legnagyobb poén az volt benne,hogy elötte mondtuk h ütközzetek össze,erre nem összemennek?:DD én jót röhögtem:)
  • antijuve
    én is remélem,sajna előfordul néha.még a legjobb csapatoknál is:).

de azé a Honda mindent vitt tegnap:)))
  • Jeff Gordon
    drága hiba volt.de ez egy ilyen sport,nem elég ha te jó vagy,ha a csapatod hibázik.azért remélem ez nem lesz rendszeres.
  • antijuve
    hát pech:(
  • Tigristank
    Félreértések a Heidfeld boxkiállásnál
    Ez a "félreértés" sajnos több pontba is belekerült. :(
  • antijuve
    hát jah,sajna ez a kettő team még előttük van,szerencsével összejöhet azé:).remélhetőleg az év második felében pedig erőből is összejöhet majd:)
  • Jeff Gordon
    kár érte.buktak négy pontot,na majd monacoban.

egyébként már kijárna a csapatnak egy dobogó,de aza baj hogy a Ferrari és a McLaren is gyorsabb.
  • antijuve
    sok hülye láma szerelő bazze.....azé a hondások jobbak voltak:))