• JGTC
    Williams

Nico Rosberg: (14) "Ma szörnyen nehéz dolgom volt, mert egyrészt hátulról kellett rajtolnom, másrészt az autóm is nehezen vezethető volt. Minden kört úgy tettem meg, mintha az időmérőn lettem volna, folyamatosan a határon autóztam, de egyszerűen nem tudtam gyorsabban menni. Nem csak a gumikkal küszködtünk, hanem a boxkiállásokkal is peches voltam. Amikor elszántuk magunkat az első kerékcserére, az orrom előtt (Jenson) Button is kiállt, amivel időt vesztettem. A tegnapi időmérőn úgy tűnt, valamelyest fejlődtünk, ezért nagy kár, hogy a futam ilyen rosszul alakult számunkra. Alig várom, hogy Hockenheimba, a hazai versenyem helyszínére érjünk."

Mark Webber: (6) "Természetesen szörnyen csalódott vagyok, mert ma volt esélyünk a pontszerzésre. Keményen igyekeztem, hogy tartsam a lépést a gyorsabb srácokkal, de gondjaink voltak a gumik belső élének hőmérsékletével, aztán a sérülés kihatott az aerodinamikára is. Jelenleg nagyon megnehezítjük a saját dolgunkat, mert mindenki keményen dolgozik, ennek azonban nincs semmi látszatja."