• JGTC
    Williams

Nico Rosberg: (9) "Ez elszomorító eredmény, hiszen remekül rajtoltam, és az első körben történt balesetek után már a 8. helyen álltam, de az autóm sajnos rettenetesen makrancos volt, ezért alig tudtam a pályán tartani. Amellett, hogy ettől lassúak voltunk, a vezetés fizikailag is megterhelővé vált, mert itt már eleve nagy volt a hőség - mindent beleadtam, így nagy kár, hogy egyetlen pontot sem sikerült szereznünk. A következő, Magny-Cours-i versenyre előretekintve bizakodó vagyok, mert azt a pályát jól ismerem, és remélem, hogy ott eredményesebb lesz a hétvégénk."

Mark Webber: (-) "A rajtom tűrhetően sikerült, (Scott) Speed mögött szélárnyékban autóztam, de a pálya közepén valaki nagyon lassan haladt. Csak arra tudtam figyelni, hogy lefékezzek a kanyarhoz, ám a következő pillanatban jobbról és hátulról megtorpedóztak. Felrepültem a levegőbe, és azt hittem, fejre állok. Ez szerencsére nem történt meg, az autóm azonban olyan súlyosan megsérült, hogy nem folytathattam a küzdelmet."